Pitäisikö kertoa tyttöystäväsi huijata?

23 kesäkuu 2019

Jos olet pettänyt tyttöystäväsi, olet melko epämiellyttävää tilannetta. Toivottavasti syyllisyyttä syö sinut elossa ja tunnet hävetä. Sanon tämän, koska huijaaminen on alhaisin, mitä voit tehdä naiselle välität.

Uskottomuus on lopullinen pettämistä ja on hyvin vaikea antaa anteeksi. Jos et tunne syyllisyyttä, se tarkoittaa olet sielu ja omatunto. Tämä on hyvä uutinen. Plus, syyllisyys on vahva motivoija ja todennäköisesti pitää sinua siitä, että tällainen doofus tulevaisuudessa.

1. Miehillä sukupuoli on fyysinen teko.

Tässä on pieni seksuaalikasvatusta, kollegat, joka ei sisälly Sex Ed 101 luokan otit yläasteella. Miehillä ja naisilla on hyvin erilaisia näkemyksiä seksistä, mikä vaikeuttaa miesten ymmärtämään, miten tuhoisia se on nainen, kun hänen mies huijareita.

load...

Miehillä, sukupuoli on fyysinen teko, jota voit lokeroida kuin merkityksetön kokemus jälkeen yhden yön. Naisille, sukupuoli on ilmaus läheisyyttä , merkittävä ja erittäin emotionaalinen tapahtuma.

Naiset usein tulkitsevat väärin sukupuolen rakkaus , minkä vuoksi ”Vain seksiä” -periaate on yksi harva meistä voi tarttua.

2. Rehellisyys ei voi olla paras menettelytapa.

Koska syyllisyys on tullut kaiken kuluttava läsnäoloa omassa nyt hyvin monimutkainen maailmankaikkeus (Sanoinko tämä on hyvä asia?), Olet todennäköisesti harkitsee kertoo tyttöystäväsi seksuaalisesta epäluotettavuus.

load...

Ennen tunnustat syntisi häntä kuin hän on pappi pystyy tarjoamaan synninpäästö hidastaa, cowboy. On olemassa muutamia asioita, sinun pitäisi harkita ennen kuin tulet puhtaana ja paljastaa salaisuus.

Vaikka uskon avoin viestintä on tärkeintä romanttinen suhde, iän vanha filosofia ”mitä et tiedä ei satuta sinua” on hyvin sovellettavissa tähän tilanteeseen.

Jos tiedät mitä tein väärin ja juhlallisesti vannon koskaan tee sitä uudestaan, rehellisyys ei välttämättä ole paras menettelytapa.

”Yhdessä voit selvittää, mikä meni pieleen

ja mikä aiheutti sinun huijata ensiksi.”

3. Olet tehnyt sängyn.

Ensinnäkin, jos Tattle itseäsi, olet luultavasti vain tehdä se vapauttaa sinut oman surun ja syyllisyyden.

Huijaaminen oli hyvin itsekäs asia tehdä, mutta blabbing tyttöystäväsi noin kauhea virhe olet tehnyt olisi vieläkin itsekäs jos teet sen väärin perustein.

load...

Tämä tieto tulee ehdottomasti tuhota nainen rakastat ja luultavasti merkitsee loppua teidän suhdetta , jättäen hänet arpinen elämän prosessissa.

Jos ainoa motivaatio kertoen perustuu tarpeeseen vapauttaa itsesi itsensä asettamia vankilan, zip huulen. Olette aivan kirjaimellisesti sängyn, ja nyt sinulla on valehdella omassa saastaa.

4. Rehellisyydestäsi hintansa.

Aluksi hän saattaa ajatella hän on tarpeeksi vahva eteenpäin, mutta pitkällä aikavälillä, se on aina takana mieltään ja et koskaan kuule lopussa. Hän luultavasti koskaan voi luottaa sinuun uudestaan, ja luottamus on kulmakivi tahansa terve suhde.

Toisaalta, saatat tuntea kertoa hänelle totuus on oikein, koska et todella tuntuu että hänellä on oikeus tietää. Tällöin tunnistat kuinka väärässä olet ollut ja uskomme sinun ihmiselle ylös ja kohdata mitä seurauksia voi tulla.

Tämä on varmasti ihailtava asemaan, kun otetaan huomioon huijaaminen on aivan kunniaton toimintaa. Vain tietää, että rehellisyys tulee kustannuksella hänen seesteisyys.

5. Te molemmat on vahvempi jälkeen.

Jos päätät tunnustaa totuuden tyttöystäväsi, olla valmis tulemaan kasvotusten todellisuus että helvetti jolla ei raivoa kuin nainen aliarvostettu. Kuultuaan uutiset, hän on menossa horjua välillä itkien, haavoittunut nainen ja kostonhimoinen, kiihkeästi Vixen.

Hänellä on oikeus tuntea hänen tunteitaan, joten etkö uskalla tulla katkera, mitä hänen vastaus on.

Hyvä uutinen on, jos suhde voi selviytyä huijaaminen episodi, sinun ja tyttöystävä on vahvempi siitä. Tämä tilanne voisi tulla katalysaattorina teidän molempien omistautua olkaa kumppanuuteen ja teitä jokaista käydä läpi relaatio kysymyksiä tiiminä.

Yhdessä voitte selvittää, mikä meni pieleen ja mitä sai sinut huijata ensiksi. Kuten pari, voit säveltää suhde tiekartan, joka auttaa välttämään tulevia vahinkoja.

Mitä ikinä päättää, onnea. Tulet tarvitsemaan sitä!