Pitäisikö palkata pi, jos tyttöystäväsi huijaa?

30 huhtikuu 2019

Sanotaan muutama viikko / kuukausi sitten olet tavannut naisen unelmiesi.

Te kaksi tulee toimeen kuten simpukat, pisteistä asiaa yhteistä, fyysinen kemia on kautta katolle, näytätte olevan emotionaalisesti hyvät yhteydet ja joutuvat ajatuksia elämän yhdessä.

Olet taivaassa. Asiat käynnistyvät kaikki sylinterit. Kaikki tunnin mielettömän tv ja syöminen kiinalainen tähteet yöllä pian kaukainen muisto.

load...

Luuletko etsiminen Mrs. Right on viimeistelty

Eli... Kunnes se pieni ääni sisällä kertoo jotain vain ei ole aivan oikea, ja voisi olla toinen osapuoli mukana tässä.

Kaikki ne jaksot ”huijareita” olet nauroivat vuosien yhtäkkiä eivät ole kovin hauskaa.

Jos olet asunut kuun koko aikuisiän ajan, useimmat ovat väittäneet ja mahdollisuus , jonka huijaaminen tyttöystävä tai vaimo.

Huijaamalla, en vain puhu fyysisestä kind.It myös voisi tarkoittaa olemassa emotionaalinen yhteys toiseen.

load...

Se on kauhea tunne ajattelu kohde teidän tunteet on jaettu. Epätarkkaa dating on yksi asia. Jokainen teistä on oikeus tehdä mitä haluat kenen kanssa haluat.

Mutta jos olet valmis sitoutumaan ja niitä epäilyksiä ovat siellä, ei haluat tietää varmasti, siis turvata sydämesi, tulevaisuuden ja lompakko?

Loppujen lopuksi tämä on sinun elämä puhumme. Sinulla on oikeus suojella sitä.

Useimmat naiset sanovat heidän ykkönen valituksen miehistä on heidän ihmetellen silmä. Se on totta - miehet ovat miehiä ja monet tekevät huijata.

Mutta älä mene lankaan, kaverit. Anna oikea tulla mukaan ja hän ei ole edellä kiusausta myöskään. Loppujen lopuksi olemme kaikki ihmisiä.

Jos olet tässä asennossa, mitä moraalisesti oikeutettua?

Ammattiapua yksityisetsivän? Piilossa pensaat pimeällä ja tekee vähän tiedustelu itse? Suorittaminen odottamaton lähtöselvitys INAT hänen kotona tai työpaikalla?

load...

Monet sanoisivat ei tehdä mitään - sinun pitäisi vain luota omaan ja kävellä pois, jos asiat ovat niin huonosti.

Mutta mitä jos olet väärässä? Mitä jos annat vainoharhaisuus parhaan teistä ja hän on osoittautunut todeksi sininen kuin voisi olla?

Vuotta sitten, kun olin nuorempi, tyhmempi ja hyvin naiivi, tulin lähelle naimisiin tytön olin hulluna. Meillä päivätty muutaman kuukauden ja kaikki näytti oikeassa hänestä, kunnes törmäsi yllätys.

Tietosuojasyistä en paljasta yksityiskohtia, mutta se varmasti sai minut kiinni vartija ja asiat pysäytettiin laskemalla.

Iso osa hänen aikataulunsa olivat kateissa. Hän tuli kaukainen ajoittain, joskus jopa keskustella hänen entinen poikaystävänsä. Että kalvava tunne alkoi kävelisi minulle, että hänen sydämensä kuului vielä toiseen.

Pitkä tarina lyhyt, minulla oli läheinen ystävä tehdä joitakin tutkimiseen ja vaistoni olivat pian havaittiin, säästää minua tonnia toivottuja surua, rahaa ja ajanhukkaa. Osa minusta halusi jäämään ja taistella sitä.

Rakkaus ei pitäisi asettaa kilpailulle

Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni. Joko rakastaa arvostetaan ja keskinäiset tai on aika siirtyä eteenpäin.

Sisällä viime vuosina, minulla oli myös ystävä palkata yksityisetsivä tarkistaa hänen vaimonsa, joka hänellä epäillään ottaa asia. Käynyt ilmi, hän oli oikeassa. Avioeroasiaan kiistoihin ja valitettavasti lapset olivat mukana.

Hän oli kuitenkin tarpeeksi nuori aloittaa alusta. Mikä parasta, hän löysi totuuden sijasta asuvat ilmapiirin valheita ja petosta.

Molemmissa tapauksissa, hänen ja minun, kumpikaan meistä halusi harjoittaa viitta-ja-tikari vaihtoehto. Monet sanoisivat, että se loukkaa henkilökohtaista tilaa toisen.

Mutta huomasimme totuus, pidetään niin paljon muna pois kasvomme kuin pystyimme ja oppia kokemuksista, joka teki meistä vahvempia.

Valitettavasti emme enää elä 50-luvulla ja 60-luvulla.

Päivän ”The Brady Bunch” ja ”Leave It to Beaver” ovat ohi, kun, vaikka se vielä tapahtunut, moraalia suhteet harjoiteltiin laajemmin.

Mutta sosiaalinen muutos on kaikkialla nyt, ja että tulee vähemmän arvoa rehellisyyttä, moraalin ja yksiavioisuus.

Älä kuitenkaan anna sen pelästyttää pois löytää unelmiesi tyttö. Hän on vieläkin siellä, ja siellä on runsaasti laadukkaita naiset etsivät rakkautta.

Vain solmia suhteita silmät auki ja haluttomuus tyydy vähempään kuin ansaitset.

Tuntuuko sinusta tarkkailun jopa epäillyn huijari on perusteltu? Olkaamme täällä teiltä alla!

Valokuva lähteet: ricecracker.net, gurl.com, tumblr.com