Poistetaan exe sosiaalisen median profiileista

27 heinäkuu 2019

Sosiaalinen media on luonut kokonaan uusia sääntöjä miesten ja naisten pelaaminen kentällä ja yrittää onneaan Dating Scene. Netikettiä on esittänyt haastava säännöt, joita noudatetaan tuntemattomassa valtakunnassa kyberavaruudessa, ikään kuin perinteiset dating ei jo tarpeeksi monimutkainen sotku käsitellä! Jättää liian monta lovey-dovey kommentteja, pakkomielteisesti lähettämistä kuvia kuin pari ja salainen kurkistaa hänen ex-tyttöystävänsä ovat kaikki asioita naiset näyttävät huolehtia itseämme jossa sosiaalisen median sivustot ovat huolissaan.

Mietitään, miten toteuttaa asianmukaisia verkossa käyttäytymistä, kun olet pari on hämmentävä, mutta sosiaalinen media on erityisen hankala, kun se tulee hajoamiseen. Ei vain sinun täytyy lopettaa suhde todellinen, live mies teki lihaa ja verta, sinun on myös hajottaa hänen profiilin ja paljon ystäviä olet tehnyt verkossa, koska hänestä. Se voi olla varsin yritys. Kun se tulee breakups ja sosiaalisen median sivustot kuten MySpace , Facebook ja Twitter , naiset usein kyselevät tuollaisia:

load...

Kuten useimmissa tapauksissa, jotka liittyvät dating ja suhteet, vastaukset näihin kysymyksiin vaihtelevat yksilölliset olosuhteet ja ei löydy mistään dating käsikirjassa.

Kun Päädyin kaksivuotinen suhde, ex-fiancГ © meni verkossa muutamassa minuutissa ja poistaa minut kaikesta sosiaalisen median sivusto, joka yhdisti meidät. Nauroin koska ajattelin, että se oli niin pikkumainen ja lapsellinen hänestä. Kerron teille tämän, jotta jos huomaat nopeasti poistaa miehen profiilin , sinun ymmärtää, miksi hän on esillä tällainen seitsemännen luokan käyttäytymistä.

load...

”Jos et ole varma mitä tehdä, koska olet sokaissut

rage, satuttaa tunteita tai tunnetta kosto, call

up your gal kaverukset ja pyytää heiltä neuvoja.”

Tässä lisää tilannetekijät harkita, kun se tulee päättyy sosiaalisen median suhteita ex:

Anna itsellesi aikaa.

Muista, verkkoviestinnän voi olla hyvin terveellinen tapa käsitellä tunteita ja saada sulkeminen. Antaa aikaa jokainen teistä sanoa, mitä sinun pitää sosiaalisen median kautta kanavia ennen siirtymistä. Jos ex on kohtuullinen, saatat jopa kertoa hänelle luulet sen aika voit lopettaa online ystävyyttä niin jokainen voi parantua yksityisesti. Voit aina yrittää uudelleen myöhemmin ja tehdä vilpitön yrittää olla ystäviä.

Erosit häntä.

Jos teit polkumyyntiä yksinkertaisesti koska olet tajusi oman kaveri ei vain ” The One ”, mutta hän on muuten mukava kaveri, sanon tehköön poistaminen. Mieti sitä teidän tapa antaa hänelle ainakin pieni pala hänen ihmisarvonsa takaisin. Tehköön sen oman aikansa, hänen omilla ehdoillaan. Tietenkin, jonkin ajan kuluttua, jos alkaa seurustella jonkun toisen, säästää hänen tunteensa estämällä häntä, jos hän ei ole jo leikattu siteitä. Nähdään jonkun toisen kanssa voi satuttaa hänen tunteitaan.

load...

Jos teit hajottaa koska kaveri on väkivaltainen, väärin tai all-around lika laukku, Sanon teille jonkin aikaa ennenkuin pidätte poistamista häntä. Pidä virkaa minimiin muutaman viikon, kunnes tilanne rauhoittuu. Vuonna alkuvaiheissa hajoamiseen, tunteet käyvät kuumina. Sallia harkinta, hiljaa poistaa ja estää häntä.

Hän hajotti sinua.

Jos olet vastaanottavana hajoamiseen, älä anna hänelle tyydytystä kerroit hänen tietää, kuinka paljon se häiritsee sinua. Jos kiire online profiilin ja poistaa hänet, hän saa samanlaista hihittää tein ex kustannuksella. Älä myöskään lähetä tilapäivitykset teistä itki häntä tai puuttuva häntä. Odottamaan häntä poistaa teitä, tai anna ainakin antaa muutaman päivän kulua ennen annat hänelle kirves.

Jos huomaat pakkomielteisesti tarkistaa hänen profiilin nähdä kuka hän puhuu, ja jos hänellä on joku uusi, sinun pitäisi luultavasti estää häntä omaksi parhaaksesi. Joskus voi näyttää auttaa itseämme lipusta meidän ei pitäisi. Jos pääsy hänen sosiaalisen median sivustoja on pysäyttää oman paranemisprosessia, vahva ja poistaa hänet ASAP.

Jos sinulla on harvinainen tilaisuus vastavuoroisesti hajottaa jonkun kanssa ja jokainen teistä haluaa olla ystäviä, ilmeisesti sinun ei tarvitse erota tapoja verkossa. Jos hän alkaa nähdä joku muu, kuitenkin, ja se alkaa vaivata, poistamisen hänet olisi tarkoituksenmukaista.

Taaskaan ei ole asetettu sääntöjä, kun se tulee sosiaalisen median vuorovaikutusta. Jos et ole varma mitä tehdä, koska olet sokaissut raivoa, satuttaa tunteita tai tunnetta kosto, näyttöön auton gal kaverukset ja pyytää heiltä neuvoja. Kysy ympyrä tyttöystäviä, mitä tehdä osalta sosiaalisen median yhteyksiä teillä on ex. He antavat sinulle joitakin objektiivisia neuvoja ja auttaa sinua tekemään oikean päätöksen, vaikka se tarkoittaa, että ne täytyy poistaa tai estää häntä sinulle, koska et vain voi löytää voimaa tehdä se itse.