Portlandin taidemuseo: maine-suurimman julkisen taiteen laitos on tuonut ihmiset lähemmäksi toisiaan vuodesta 1882 lähtien

17 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Inspiring keskustelu, yhteisö ja kulttuurin arvostusta, Portland taidemuseo (PMA) on erinomainen maa foorumeilla mennessä. Vuodesta 1882 museo on tarjonnut vierailijoille, nuoret ja vanhat, romanttinen taustan kokoontua ja arvostaa taidetta. Maine asukkaat usein kiertue hallissa tofinda rauhallinen hengähdystauon jokapäiväisessä hälinästä. Portland taidemuseo houkuttelee yli 140000 kävijää yearin omistettu tila sharedinterests ja ihailua. Toimielimen harjoittaa tapahtumia ja alennettuun päivät ovat täydellinen daters etsivät edullinen tapa pitää hauskaa sydänystävän. Vierailun aikana, voit liittää päivämäärän ja aloita syvä keskustelun kulttuurin keskus Portland.

70-luvulla, ei ollut aivan niin monia vaihtoehtoja sinkut etsivät seurustella. Internet datingwas vielä vuosikymmenten päässä, joten tapaamisia ihmisten tapahtui vanhanaikaisella tavalla - henkilökohtaisesti.

Yksi nainen, esimerkiksi alkaisi toimia syynä hän tunsi intohimoisesti ja seurustella klo tapahtumia oikeutettuja poikamiehiä joka jakoi etuja. Yksi tällainen kokous pidettiin yli kolme vuosikymmentä sitten kello Portlandin taidemuseo Maine välillä museossa vapaaehtoinen ja hallituksen jäsen huutokaupassa. Kaksi tuntui intohimoisesti taidetta ja kokoontuivat heidän yhteisiä etuja.

load...

Heidän suhteensa museon kasvoi (hän ​​lopulta tuli hallituksen puheenjohtaja, kun hän jätti board) samoin kuin niiden romanttinen suhde. Heidät vihittiin samana vuonna PMA: n Payson rakennus avattiin ja on edelleen sitoutunut, toisiinsa ja museo, yli 35 vuotta.

Vuodesta 1882, PMA on houkuteltu vierailijoille tuhansia keskustelun alku.

Museo voi tuntua vakava ja ahkera paikka, mutta se ei toisinaan kipinä kestävä yhteys kahden people.The Portlandin taidemuseo on romanttinen paikka ottaa päivämäärän ja oppia toistensa näkemyksiä ja persoonallisuuden piirteet keskustelemalla kuvitus.

load...

Enemmän than18,000 esineitä PMA taidekokoelma (vuodelta 18. Luvulta nykypäivään) tarjoavat kävijöille runsaasti ajatuksia herättäviä keskustelun alku. Yksityisiltä näytöt on ryhmätoimintaa, siinä on jotain kaikille nauttia täällä. Portland Museum of Art, joka perustettiin vuonna 1882, omistaa ero tulla Maine suurin ja vanhin julkinen taideinstituutio. Tila viljelee heijastava paeta yli 140000 kävijää vuodessa.

Tällä hetkellä henkilöstöä on uudistamassa ulkoasu museon tuomaan uuden näkökulman taidekokoelmasta. Museon uuden ilmeen, nimeltään museollenne Reimagined, asetetaan paljastetaan helmikuun alussa 2017 juuri ajoissa Ystävänpäivä! ”Sillä juhla kolmantena, meillä on ruokaa kuorma, kuumaa kaakaota seisoo, ja viihde allevening”, sanoi Graeme Kennedy, markkinointi- ja PR varten PMA. ”Haluamme, että ihmiset löytää uudelleen, miksi he rakastavat museossa.”

Kun suunnittelet päivämäärää, parit Maine voi kassalle PMA kalenteri löytää harjoittaa ja muka ideoita edulliseen hintaan. Vuodesta astut TheMuseum, olet ainutlaatuinen kokemus, sitäkin mielekäs, kun jaat sen kanssa joku erityinen.

load...

”Ensinnäkin, meidän tehtävämme on jakaa muutosvoimaa taiteen,” Graeme kertoi meille. ”Osa tästä on kannustaa ihmisiä rakastumaan taidetta.”

Kaunis arkkitehtuuri Talot Yksityinen & romanttisiin hetkiin

Portland Museum of Art on AAseta vuoropuhelua varten haaveilen, ja ihailua - toisin sanoen, se on ihanteellinen paikka tutustua jonkun. Sinun ei tarvitse tietää mitään taidetta nauttia kokemuksesta (vaikka valmis daters saattaisivat pitää kätevä mukana muutama hauska taskussaan). Museo siltojen välinen etäisyys ihmisten keskinäisen ihme ja ymmärrystä.

”Se on paikka yhteys” Graeme sanoi. ”Art murtaa esteitä ihmisten välillä ja luo helppo yhteys siihen tärkeitä aiheita. Voit oppia paljon itsestäsi - ja joku muu - katsomalla taidetta.”

”Kuinka näet artworkspeaks kuka olet sillä hetkellä,” Graeme sanoi. ”Tällä tavoin katsomalla taidetta on heijastusta itse.”

Intiimissä hiljainen museon, conversationflows helposti välillä harkittuja yksilöitä. Kauneus itse rakennusta, jossa on piilossa nurkkia ja rauhallinen ilmapiiri, edistää romanttisia hetkiä kahden ihmisen välillä yhtä paljon kuin taidetta tekee.

”Art vauhdittaa keskustelua, yhteisiä etuja ja comingtogether yli yhteisten ihmiskunnan” Graeme kommentoi. ”Vain keskustelemalla taidetta, voit tutustua jonkun uskomuksia, näkemyksiä, ja huumorintaju. On kaikenlaisia ​​asioita voi poimia siitä, miten ne ovat vuorovaikutuksessa kuvituksen.”

Kun olet vaeltanut gallerioita sydämesi kyllyydestä, voit istua museon kahvilassa ja puhua yli mitä experiencedover kahvia tai syömään, päättyy teidän päivä, makea huomautuksen.

Monet Mielenkiintoinen toiminta tarjoavat mahdollisuuden yllättää Date

Sinkuille ja pariskunnille, Portland taidemuseo n tapahtumakalenteri tarjoaa runsaasti päivämäärä ideoita. Puhuu, matkat, ja PMA elokuvat tarjoavat opastettuja experiencefor vierailijat haluavat laajentaa näköaloja. Elokuva-ohjelmat ovat erityisen excellentvenues päivämäärän kanssa viiniä ja olutta availablewhile katsot ulkomainen tai itsenäinen elokuva.

Dater voi myös varata tapaamisen klo Osher Art työhuone intiimimpi kokemusta muita huomattavia. Voit valita tiettyjä taideteoksia netissä, ja museo tuo sinun ja päivämäärä yksinomainen tilaa pohtia näitä teoksia. Vaikka se vaatii kaksi viikkoa ennakkovarauksia, se on vapaasti yleisölle ja voi tarjota todella erityinen päivä.

”Uskomme taiteen voiman tuoda ihmisiä yhteen”, Graeme kertoi meille. ”Taide on kyky comfortablytranscend sosiaalista riviä kattavat kaiken hilpeä hinta todella vakavia aiheita.”

Portland taidemuseo ei tyydy vain ottaa ihmisiä passiivisesti katsella taideteoksia. He haluavat sinun osallistua ja luovia tekemällä omia taideteos. Museon osallistava työpajoja haastaa kävijöitä tutustumaan mitä heidän mielikuvituksensa ja taiteellisesti lahjakkaita luotuja kehotteen: käännä kahviin värjätään lautasliina osaksi art.The staffthen näyttää nämä luomuksia ylpeänä.

PMA työpajat tarjoavat parit hauska ja hilpeä toimintaa nauttia yhdessä.

”Meidän näyttelyt luoda keskusteluja kaikenlaisia ​​kysymyksiä”, hän sanoi, ”niin, jos etsit keskustelun alku, ei luultavasti ole parempaa paikkaa mennä kuin museo. Se on helppo tapa murtaa jäätä.”

Jos etsit matalan costdating vaihtoehdon, Portlandin taidemuseo on näin helppoa. Vapaa perjantaisin tarjoavat vierailijoille erikoisalennuksen kuusitoista-kaksikymmentä jokainen - arvasit oikein - perjantai. Näillä iltaisin se on ilmainen pop museoon ja viettää pari tuntia nauttia kuvamateriaali jonkun vierelläsi.

Yli 8000 jäsenet muodostavat yhteisön Perustuu Love Art

Portland taidemuseo isännöi erityistä vain jäsenille tapahtumia koota nuorten taiteen ystäville (iät 21-45) yhdessä. Vuosimaksua, taiteen ystäville voi liittyä aikalaiset ja saada yksinoikeudella jäsenetuja, kuten osallistuu PMA: n seasonalparties isännöi ympärivuotinen round.These sosiaaliset shindigs ovat varmasti sopiva paikka tuoda päivämäärä tai tee rakkautta yhteydessä joku uusi. Kevään Bashis määrä julkaista helmikuussa 16 2017 juuri kun Ystävänpäivä, joten se on loistava tilaisuus seurustella ja yhteyden paikallisiin muuttajia ja Shakers.

Dater käydä PMA nauttia avoin keskustelu muka ihmisiä.

Mukaan Graeme, paljon sinkkuja liittyä aikalaiset ja tulevat PMA jäsenille eventsbecause he haluavat tavata uusia ihmisiä. ”Voit helposti löytää joku, joka rakastaa taidetta ja osallistuu aktiivisesti yhteiskunnassa”, hän sanoi.

Olitpa haluavat tavata uusia ihmisiä tai jakaa yksikössä kokemus rakkaansa, PMA kokoaa ihmiset yhteen kiistatonta. Yli 8000 PMA jäsenet käyttävät jaettua intohimoa kuin lähtökohta varten bondingwith artsypeople.

Museon henkilökunta erottaa ajatus, että taide on koppava ja taiteen ystävät ovat elitistinen. ”Art on yhteydet kaikkiin elämän” Graeme sanoi. ”Sinun ei tarvitse tietää paljon taidetta lovethe museoon. Voit rakastaa jotain jostain syystä haluat, ja se on oikea syy.”

Museollenne Reimagined: PMA: n ArtworkInspires Connection

Portland Museum of Art kattaa kulttuurin herääminen ja houkutellaan mielekkäitä keskusteluja tuhansia taideteoksia. Käynnistäsi löydät kutsuva yhteisö taiteen ystäville täynnä arvostusta ja itsetutkiskelua. Jos haluat luoda cherishedmemory teidän päivämäärä, tule museoon kiertue tai erityinen event.You ei olisi ensimmäinen henkilö löytää elinikäisen rakkauden keskuudessa taideteokset.

Liittämällä ihmisiä yhteisten tunteita ja jakoi ihmiskuntaa, museo voi innostaa syvä siteitä daters. ”Se on aika romanttinen tilaa” Graeme sanoi. ”The Portland taidemuseo on ehdottomasti paikka rakastua tai tuntea joku paremmin havingconversation.” Vuodesta 1882, PMA on majoitettu monta silmiä avaavaa kokemuksia visitorsof kaikenikäisille, taustoja ja uskomusjärjestelmiä.

”Olitpa vain etsivät hauskaa tai vakavampia ja kestävä suhde, siellä tuskin paremmin saada tietää jonkun nopeasti kuin puhua taidetta”, hän sanoi, ”koska taidetta todella puhuu heidän sielunsa.”