Räätälöity matchmaking palvelee yksinomaan homo- ja lesboasiakkaita keskittyneempiin yhteyksiin

20 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Dating voi olla aikaa vievä prosessi etsiessään pysyvää suhdetta, erityisesti verkossa. Monta kertaa, katsellut dating profiileja verkkosivuilla jälkeen verkkosivuilla voi tuntua tehtävä sinänsä. Tämä on totta, onko olemme homo tai hetero, mutta dating LGBT-yhteisön on oma ainutlaatuinen joukko haasteita. Räätälöidyt Matchmaking keskittyy yksinomaan homo ja lesbo daters - usein kiireisille ammattilaisille - jotka haluavat enemmän henkilökohtaista ja tehokas tapa löytää kestäviä suhteita. Yhden-on-one neuvotteluja, persoonallisuus arvioinnit, ja palaute istuntoja, Räätälöidyt rakentaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkailleen, jolla pyritään tuottamaan tosi yhteyksiä yhteensopivien kanssa.

Elämme maailmassa, jossa monet meistä ovat ohjaa mobiilisovelluksiamme, työpaikat, ruuhka, ja tiukat määräajat. Niille meistä, jotka ovat yhden, pelkkä busyness kaiken voi todella latistaa meidän sosiaaliseen elämään. Jolla vaativa ura voi rajoittaa aikaa huokosten yli profiileja dating sivustot, mennä ulos päivinä, ja lopulta löytää laatu kumppani. Se on aikaa vievää ja persoonaton prosessi tahansa yksittäinen henkilö, riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta.

load...

Liikkuminen dating sivustot, sosiaaliset verkostot, ja yleinen kokous paikkoja voi olla erityisen rasittavaa uran ennakkoluuloton homo- ja lesbo daters. Tietenkin on baareja ja vuodelta sivustoja, jotka palvelevat LGBT yhteisöille, mutta kokouksessa joku, joka on kiinnostunut tekemään vakavan yhteyden voi silti olla haastavaa.

Mittatilaustyönä Matchmaking poistaa karikot online dating tapaamalla ja tutustuminen asiakkaille henkilökohtaisesti. Yritys yksinomaan keskittyy homo- ja lesbo yhteisö, auttaa kiireinen ammattilaisia, jotka ovat tosissaan päästä sitoutunut, rakastava suhteita yhteydessä toisiinsa. Mittatilaustyönä houkuttelee asiakaskunta ymmärtää merkityksen investoivat omaan hyvinvointiin, joka sisältää heidän rakkauselämä, ja jotka haluavat syvempää yhteyttä suhteensa matkaa kuin web-selaimella.

load...

Räätälöidyt asiakkaat ovat yleisesti taloudellisesti turvattu, emotionaalisesti saatavilla ja etsivät poikkeuksellinen kumppaneita. Yhtiön lähestymistapa dating on hyvin räätälöityjä, one-on-one vuorovaikutus jokaisessa vaiheessa. Mittatilaustyönä tarjoaa paljon erilainen kokemus kuin online dating käyttämällä ammattitaitoisen tiimin matchmaking nuorten parissa työskentelevät asiakkaiden hyvin henkilökohtaisella tasolla saada tietää heidän tarpeensa. Niiden tavoitteena on auttaa luomaan tarinoita, jotka päättyvät todellinen, pitkäaikainen yhteys.

Yksityinen Neuvottelut & Persoonallisuus testit osoittavat True Ottelut

Räätälöidyt n perinpohjainen alkaa ilmainen syvällistä haastattelussa, jonka matchmaker kuka saa tietää asiakkaan erityisten dating kriteerit. Haastattelujen voi olla missä tahansa yksi-kaksi tuntia tai enemmän riippuen asiakkaan tarpeista.

load...

Haastattelut ovat ehdottoman luottamuksellisia ja suunniteltu kaventamaan mitä asiakkaat etsivät kumppani. Asiakkaat ovat sitten määrätty oman ammatillisen matchmaker joka ohjaa heidät läpi prosessin täyttämään ensimmäisen ottelun.

Mittatilaustyönä Matchmaking prosessi on perusteellinen ja sisältää palautteen jälkeen menossa treffeille.

Muut toimiin sisältyy persoonallisuuden arviointi testi, suhde neuvonta ja yksityisiä neuvotteluja. Kun asiakas on alkanut tavata päivämääriä, he pyydetään antamaan palautetta voidakseen auttaa konsultteja parantamaan tulevia ottelut - tärkeä vaihe.

Koko prosessi on suunnattu huomattavasti lisäämällä mahdollisuuksia ottelun oikeaan henkilöön pitämällä asiakkaan tarpeet selkeästi keskittyä.

Auttaa Gay & Lesbo Daters voittamaan erityishaasteet

Dating homo ja lesbo yhteisö on historiallisesti mukana dating sivustot tai mahdollisuus tapaamisia baareissa ja yökerhoissa. Myyntipisteisiin yleensä epäluotettavia ja ajankäytön yhden yön seisoo ja rento flings, jotka molemmat voivat tulla vanhaksi nopeasti. Mittatilaustyönä auttaa homoja lesbo daters tapaavat uudenlainen ympäristö - sellainen, jossa asiakkaat aloittaa myönteistä muutosta ja eivät määrittele itseään seksuaalisuutensa.

Räätälöidyt näkymät tyypillinen stereotypioita liittyy homo- ja lesbo daters ja sen sijaan keskittyy tarpeet kunkin yksittäisen asiakkaan. Tämä tapahtuu hyvin vaaliminen tavalla aneffort auttaa asiakkaita löytämään kestäviä, sitoutunut suhteita he etsinyt.

Yritys houkuttelee yhden ja valikoiva asiakkaille, jotka viljellään ja älykkäitä ja jotka ovat enimmäkseen kiireisille ammattilaisille. Mitä yhteistä kaikilla asiakkailla on ne tosissaan täyttää oikea henkilö. Niiden painopiste on löytää suhteita asiakkailleen, jotka toimivat, ja stheir menestystarinoita puhuvat puolestaan.

Executive Matchmaker Carol Sokeri-Burke jakaa neuvoja sen kautta ”Kysy asiantuntijalta”

Työskenneltyään suuryrityksille ja käsittelevät korkean tason johtajat, Räätälöidyt Executive Matchmaker, Carol Sokeri-Burke, löysi hänen oikea intohimonsa työskenteli ihmisten kanssa. Niinpä hän päätti jatkaa uraa matchmaker. Nyt sen lisäksi, että johtokunnan Matchmaker yritystasolla, hän antaa neuvoja käyttäjien ja asiakkaiden Räätälöidyt n Kysy asiantuntijalta osiossa. Täällä hän käsittelee kaikkea tulee ulos ja voittaa ujous.

Räätälöidyt Executive Matchmaker, Carol Sokeri-Burke jätti yritysmaailmaan työskennellä daters.

Kysy asiantuntijalta on tarjolla henkilökohtaista kyselyitä daters vuonna LGBT-yhteisön, vastataan Q & A-muodossa. Käyttäjillä on pääsy arkistoon Kysy asiantuntijalta neuvoja, jotta he voivat ymmärtää, mitä haasteita muut seksuaalivähemmistöjen daters kohtaavat ja oppia, mitä Carol on sanottavaa näistä haasteista.

Se on loistava tapa pitää yhteyttä hänen ja että käyttäjät saavat tietää enemmän heidän ikäisensä dating yhteisö.

Räätälöidyt Matchmaking EDISTÄMÄÄN Henkilökohtainen Bonds pikemminkin tarpeiden Online Vaihto

Dating homo ja lesbo yhteisö on aina mukana sen asettaa haasteita, mutta Räätälöidyt, näihin haasteisiin ei tarvitse hyväksyä status quo. Kun asiakkaat ovat kiireisiä työelämässä, päälle kaikki muu, se on hienoa saada tukea ammattitaitoinen henkilökunta, joka todella välittää heidän aivan erityisiä dating tarpeisiin.

Räätälöidyt n erittäin henkilökohtainen prosessi dating antaa vakavan homo- ja lesbo daters paikka tavata matchmakers jotka todella välittävät heidän tarpeitaan. Tämä on jyrkässä ristiriidassa mitä tapahtuu verkossa tai kun palkki ylittämistä - kaksi maailmaa, jossa dating usein päättyy rento sinkauttaa parhaimmillaan.

Kiitos johtoryhmän matchmakers klo Räätälöidyt, niin monia luovia, karismaattinen, onnistunut singleä LGBT-yhteisön on tukea, jota he tarvitsevat apua löytää ”The One”.