Reaalimaailman neuvoja lesbojen rakkaudesta

17 maaliskuu 2019

Jos olet käyttänyt tahansa selaamisen verkossa neuvojaan lesbo suhteita, olet todennäköisesti joutunut runsaasti neuvoja, jotka oli pelkkää epäkäytännöllinen.

Ideoita kuin ottaa oman kulta viikonlopun pakopaikaksi valmistelee kotitekoinen gourmet aterian ovat suuria, mutta kaikki eivät voi tehdä niitä asioita. Mikä pahempaa, nämä ideat asian ydintä.

Onneksi on olemassa monia tapoja voit luoda tunne läheisyyttä teidän suhteeseen, jotka eivät vaadi paljon aikaa, rahaa tai lahjakkuutta.

load...

Hyvä suhde perustuu siihen, kuinka lähellä olet keskenään, ei kuinka paljon kulutat. Suuri suhde vie keskittyminen muutamaan yksinkertainen, joilla luodaan ja syventää yhteys.

Kunnioittavat toisiaan!

Tämä on yksi neuvo rakkaudessa suhteet voit elää. Se kuulostaa niin yksinkertaiselta, mutta jos noudatat pelissä Gay Girl Treffit valmentaja pitkäksi aikaa, löydät tämän yhden toistetaan yhä uudelleen.

Jos rakastat jotakuta, sinut luonnollisesti kohdella häntä ystävällisesti ja kunnioittavasti, eikö?

No, se on yleensä totta, kun näet vain että upea homo tyttö tällöin ja kun suhde on uusi, raikas ja jännittävä. Mutta ajan myötä ja saat enemmän tuntevat toisensa, se on helppo unohtaa.

load...

Korjaamiseksi? Pick joku syvästi kunnioittaa, onko se teidän Nana tai suosikki professori, ja älä sano tai tee mitään oman lesbo rakastaja tai kumppani et sanoa tai tehdä kyseiselle henkilölle.

Jos erehtyy (me kaikki teemme), tehdä oikein ja anteeksi.

Muista, joskus vain yksi ajattelematon lausuma voi lopettaa suhde. Ja joskus sydämellinen, vilpitön ja nopea anteeksipyyntö voi myös tallentaa suhde.

”On joitakin asioita

suhteita, jotka eivät koskaan muutu.”

Tukea toisiaan!

Oletko koskaan ollut innostunut hienoja idea teillä oli ja ryntäsi pois jakaa sen läheinen ystävä vain on, että ystävä teko ho-hum tai pahimmassa tapauksessa alkaa repimään sinua? No, älä tee samaa teidän rakas tyttöystävä.

Kun tyttöystäväsi jakaa hänen tavoitteensa ja unelmia kanssasi, sano jotain myönteistä, vaikka et pidä ajatuksesta. Sen jälkeen se on hieno huomauttaa suuria puutteita suunnitelman, mutta tee se varovasti ja rakentavasti.

load...

Jotain, ”Haluat siis tulla opettaja, vai? Tiedän, olisi hienoa siinä, mutta opettajat eivät ansaitse paljon. He? Olisitko OK kanssa?”

Et on ystävällinen, mutta tuo esille tärkeän seikan hänen harkita. Kun homo tyttö on päättänyt ottaa ratkaiseva askel ja kokeilla merkittävä saavutus, tukenne tai sen puute voi tehdä tai rikkoa suhdetta.

Oppia päästämään irti!

Kun Miss Right tekee jotain löydät ärsyttävää, ajatella kahdesti ennen kuin tuot sen hänen huomionsa. Onko se jotain hän voi helposti muuttaa, vai olisiko edellyttäisi suuria persoonallisuus uudistusta?

Kuten jokainen lesbo tietää, tyttöystäväsi nalkuttava harvoin toimii, jotta voit vaihtaa.

Jos kaikissa rehellisesti et näe homo tyttö muuttuvat ilman vuotta nalkuttava, sinulla on mahdollisuus sietää sitä, hajottaa tai Nag vuosia, jos olet tuohon sellainen asia.

Ja jos olet Nag, valmistautua olla suhteita lopettaa usein. Ei homo tyttö arvoinen hänen ”Olen lesbo” tatuointi haluaa elää jatkuvasti kiusaava.

Se on ruma. Se imee hauskuuden elämän ja rakkauden. Se on myrkyllistä. Ja mitä se saa sinut silti? Se tappaa seksielämääsi. Se pitää tyttö haluaa tulla kotiin yöllä. Ja se ajaa ystäväsi pois sen päälle.

Oppiminen päästää on tehokas luoda rauhan ja yhteyden. Oppiminen unohtaa ärsyttävää vähän tottumukset ihanista lesbo rakastaja on voi merkitä eroa suhde kestävän vuoden tai 25 vuotta.

Onko parempi olla oikeassa tai olla rakastava ja rakastettu?

Miten voit oppia päästämään irti?

No, kysy häneltä mitä ärsyttävää tottumukset ovat. Hän kerron. Sitten voit molemmat samaa mieltä lopettaa kiusaava noista asioista yhdessä. Voit molemmat antaa sen mennä ja valitsi rakkauden sijaan.

Kun haluat unohtaa tyttöystäväsi häiritsevänä tapana, eivät tuo sitä edes argumentti. Se vain pilaa kaiken sen hyvän työn teet joka toinen päivä antaa sen mennä. Siinä sanotaan olet itse koskaan anna sen mennä. Get it?

Muista, hyväksynnän ja suvaitsevaisuuden on usein yksi niistä asioista naisten pitkäaikaiseen kumppanuuteen mainitsevat syyksi niiden menestykseen.

He ovat oppineet päästää irti siitä, mitä ei voi muuttaa ja lopettaa kasvatukseen vikoja ja sattuu menneisyydestä.

Elää nykyhetkessä, kunnioittaa toisiaan, tukemalla tyttöystäväsi oikeutta ajatella toisin ja kokeilla uusia asioita, ja lopulta hyväksyvät ne asiat hänestä, jotka eivät aio muuttaa tuo taso rauhaa, hyväksyntää ja läheisyys teidän suhdetta.

Olitpa vielä että pyörryksissä, falling in-love vaiheessa tai olet ollut yhdessä jo vuosia, on olemassa joitakin asioita suhteita, jotka eivät koskaan muutu.

Tee tästä reaalimaailman neuvoja osa miten elät elämääsi ja lesbo rakkaus voi ja kukoistaa.