Romeo: miten # 1 homo chat dating sivusto rakentaa seuraavan ystävyyden ja rakkauden kautta

3 huhtikuu 2019

Lyhyt versio: ROMEO on suurin online dating alustan homo- ja bi-miesten Euroopassa ja myös palvelee monia käyttäjiä ympäri maailmaa. Sivusto on perustettu 15 vuotta sitten, auttaa miehiä Kaikenikäisten suhteet he etsivät - onko se rakastaja, kumppani tai ystävä. Romeon tehokkuus johtuu sen kansainvälistä työntekijää, joista jokainen tuo ainutlaatuisen näkökulman luominen intuitiivinen dating alustalla. Tänään, Romeo on 2,5 miljoonaa käyttäjää ja toimii ajon, lahjoittamalla monille HLBTI hyväntekeväisyyteen - mutta se ei ole vielä valmis. Alusta on kehittää uusia tapoja Romeoita rakentaa yhteisöjä samanhenkisiä ihmisiä ympäri maailmaa. Sivuston teknologian käyttö auttaa homomiesten löytämään ystävyyssuhteita ja rakkaus ympäri maailmaa tekevät ROMEO meidän # 1 gay chat dating site.

Koska suurin gay dating sivusto Euroopassa, Romeo on auttanut monet sen jäsenet muodostavat merkittävän kumppanuuksia.

Liam ja Rafael tapasivat Berliinissä vuonna 2014 foorumin kautta. Liam, Englanti tanssija, oli epäilevästi löytää ”yksi”, mutta kun hän tapasi Raphael, saksalainen taistelulajien opettaja, he heti napsautetaan.

load...

”Hieman yli neljä vuotta sitten Romeo, tapasin miehen päädyin naimisiin elokuussa 2017”, sanoi Liam. ”Meidän aivan ensimmäinen päivä Berliinissä, kaaduimme yhä syvemmälle rakastuneita toisiinsa, kokee tyyppinen suhde en koskaan tiennyt olevan olemassa.”

Mutta Liam ja Rafael ovat tuskin ainoa menestystarina ROMEO on auttanut kirjoittaa. Romeon blogi osakkeita rakkaustarinoita monista muista käyttäjät voivat osaltaan edistää epäröivät daters päästä ulos ja löytää oman erityistä joku.

”Yksi meidän suosikki aiheita blogissamme on rakkaustarinoita, ja usein kirjeitä Romeoita kiittää meitä saattaa yhteen”, sanoi Gui Bosselaers, Romeon markkinointijohtaja. ”On erityisen palkitsevaa saada joku kiitos auttaa heitä.”

load...

ROMEO yhdistää homo- ja bi-miesten muiden etsivät rakkautta, ystävyyttä, tai yhteisö.

Romeo joka on saatavilla pöytäkoneiden ja kannettavien, on myös auttanut sen käyttäjät rakentaa muunlaisia ​​yhteyksiä - myös ystävyyssuhteita.

”Olipa kokouksessa teidän ottelu, naimisiin, minkä ansiosta voit löytää rakkautta, tai vain kontaktien etäältä, nautimme kuulla kuinka olemme auttaneet tuomaan ihmiset yhteen”, Gui sanoi. ”Meidän suosittelut kertovat meille, että teemme jotain oikein.”

Romeon perustaja Jens Schmidt keksi idean ensimmäinen tapaaminen ja dating alustan homomiesten havaittuaan hän ei tiedä, miten tavata muita miehiä kuin itse, kun hän oli matkalla Lontooseen.

”Matkalla, Jens tajusi, että ei ollut intuitiivinen dating alustan tavata muita homo kaverit kaikkialla maailmassa”, Gui sanoi. ”Nyt, yli 15 vuotta myöhemmin, olemme joten se on helppo tavata samanhenkisiä ihmisiä maailmanlaajuisesti. Romeo kaikkien saatavilla riippumatta siitä, missä asut tai mitä olet etsimässä.”

load...

Sivusto käyttää tekniikkaa pitää keskustelut käynnissä välillä homomiehet - kyse sitten kuvia, videoita, tai viestijärjestelmän - joka on whyROMEO on meidän # 1 gay chat dating site.

Lahjakas Team tekee tuotteesta Grow

Jopa niin monet online dating alustoja saatavilla queer miehiä, Romeo edelleen erottautua muista vaihtoehdoista.

Gui Bosselaers, Romeon Chief Marketing Officer, sanoi toimisto kulttuuri ohjaa monimuotoisuutta.

Yksi tapa se saa aikaan, että on kautta lahjakas joukkue kansainvälisten henkilökunta, jotka pitävät sormet pulssi mitä daters homoyhteisössä halu.

”Olemme monipuolinen ihmisryhmää Amsterdamissa ja Berliinissä. Jotkut meistä ovat luovempia, kun taas toiset ovat nörtti ja kärttyisä”Gui sanoi. ”Toimistomme kulttuuri nojaa eri näkökulmista kollegamme tuovat sitä.”

Romeon toimistoon ja sen alustan osuus tehtävä: tuoda monipuolinen joukko ihmisiä yhteen. Tämä tehtävä inspiroi käyttäjä uskollisuus, joka on toinen keskeinen Romeo menestyksen jatkuminen.

”Monet käyttäjät ovat olleet jo vuosia - jotkut jopa alusta lähtien - ja he muodostavat enemmistön asiakkaidemme vakiintuneilla markkinoilla Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Espanjassa, Italiassa ja Kreikassa, muun muassa” Gui sanoi. ”He tietävät tuotteen erittäin hyvin.”

Ominaisuudet Yksinkertaista Meetups varten homo-, bi- ja trans Miesten

Suuri osa sivuston pitkäaikainen uskollisuus ja jatkuva suosio johtuvat alustan helposti käyttää toimintoja - sekä sen reagoiva mobiilisovelluksella.

”Meillä on yksinkertainen rekisteröitymistoimenpiteellä, jonka avulla on mahdollista olla verkossa vain pari minuuttia. Tuotevalikoimamme tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, ja ne kaikki on kehitetty tekemään löytää paras tulosta käyttäjillemme mahdollisimman helpoksi ”, Gui sanoi.

Romeon suodattimien avulla käyttäjät voivat kaventaa altaan kumppaneiden he haluaisivat tavata täyttämällä profiilin heidän harrastukset. Hashtag-pohjainen hakutoiminto auttaa daters kaventaa niiden vaihtoehtoja edelleen.

Käyttäjät voivat etsiä tuloksia nopeasti läpi ROMEO mobiilisovelluksen jopa matkoilla.

Kaikki parit tehdään käyttäjätasolla, Romeo laittaa sen jäsenet vastaavat kaikilla osa heidän kokemuksensa - osumien täyttämään ja sen jälkeen. Estämään toistuminen Jens epäonnistuneita Lontooseen, käyttäjät löytävät samanhenkisiä ystäviä tai kumppaneita, kun he matkustavat.

”Matkoilla voit lähettää matkareitti ja profiilisi näkyvät kohdekaupungin tai kaupungeissa,” Gui sanoi.

Käyttäjät arvostavat myös turvajärjestelmät lautta on paikoillaan. Yksi sen suosituimmista ominaisuuksista, QuickShare, on yksityinen albumi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia muiden käyttäjien kanssa.

Turvallisuutta lisäävät, käyttäjät voivat poistaa kuviaan milloin tahansa, mikä tekee niistä saavuttamattomissa koko alustan. ROMEO käyttää myös muita menetelmiä säilyttää viestinnän muotoja turvallisempaa.

”Kuva käyttöoikeudet vain kestää 60 minuuttia, ennen kuin yhteys ei ole enää mahdollista. Se on toinen tapa, jolla voimme pitää kuvien hieman turvallisempaa”Gui sanoi.

Varsinkin sosiaalisesti niin kehittyneissä maissa, joissa homoseksuaalisuus on laitonta tai paheksuttavaa, turvallisuusominaisuudet, kuten QuickShare tai video chat, tarjota käyttäjille mielenrauhaa.

”From mobiililaitteeseen, voit keskustella tekstiviestillä tai videopuheluita ennen tavata” Gui sanoi. ”Video chat on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos asut alueella, jossa tapaamista anonyymi ihmiset voivat olla vaarallisia. Turvallisuus on kriittinen, mutta turvallisempi ei tarvitse olla tylsää. Video chat on hyvä esimerkki siitä, miten teemme, että todellisuutta.”

Rakennus yhteisön pienissä kaupungeissa, kansainvälisesti ja välillä

Vaikka onnistunut helpottamaan vuodelta, Romeo on edennyt auttaa miehet ystäviä queer piireissä. Se voi olla erityisen vaikeaa silloin, kun he asuvat ulkopuolella suurissa kaupungeissa.

”Tiedämme, että kaikki eivät elää suurkaupungissa ton vaihtoehtoja, eivätkä monet ihmiset kävellä ympäriinsä merkki listalle etujaan tai harrastuksiin, joko”, sanoi Gui.

Vastauksena, Romeo suunnittelee levittää Ryhmät-toiminto, joka auttaa sen käyttäjiä ystävystyä. Tavoitteena on tuoda samanhenkisiä jäseniä homoyhteisössä yhdessä yli etuihin.

Käyttäjillä on mahdollisuus hakea ryhmään niiden etuja tai luoda ryhmän omia jos he eivät voi löytää.

Romeon hakutoiminnot helpottavat löytämistä samanmielisiä miehiä niiden lähellä.

”Ryhmät ovat kuin lähiöissä ja klubeja yhteisössämme löytää muita, jotka jakavat intohimosi,” Gui sanoi.

Lisäksi tuo ystävät yhteen ja yhdistävät miehiä romantiikkaa, Romeo tukee myös HLBTI hyväntekeväisyysjärjestöille.

”Emme halua olla ainoita, jotka viihtyvät antaa, joten päätimme helpottaa meidän Romeoita auttaa muita homoja, myös”, Gui sanoi. ”Vuonna 2009 aloitimme PlanetRomeo säätiö, joka keskittyy vauhdittaa yhteiskunnallisen muutoksen ja aseman parantaminen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmiset kaikkialla maailmassa. Haluamme korostaa heikoimmassa asemassa oleville alueille ja yhteisöille.”

PlanetRomeo Säätiö tarjoaa jopa 5000 euroa ruohonjuuritason järjestöjen työtä aloitteita paikoissa, joissa HLBTI yksilöt ovat rajalliset oikeudet. Viimeksi kuluneiden seitsemän vuoden aikana säätiö on luvannut yli 500000 kiloa 130 hanketta 59 maassa.

ROMEO auttaa käyttäjiä löytämään toveruus ja Romance kehittyvässä maailmassa

Kun Romeo vakiintunut dating alustan, yhtiö ei aio levätä laakereillaan. Sen sijaan se etsii edelleen uusia ryhmiä ja luoda ominaisuuksia hyötyä sen käyttäjille.

”Olemme aktiivisesti kasvavat muita markkinoita ja edelleen tutkia, kuinka kommunikoida brändin laajalla demografinen” Gui sanoi. ”Olemme myös uudelleen käyttöön tuotemerkin uudelle sukupolvelle, ja se on osa painopiste uudempia markkinoilla, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Äskettäin uusi kaupallinen on herättänyt nuorempi kohderyhmä.”

Lopulta Romeon toiminto ylittää vastaavia, kokous ja vuodelta; Sen sijaan se pyrkii luomaan yhteisöllisyyttä.

”Haluamme nähdä enemmän ihmisiä harjoittaa ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa lavalla - sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Haluamme pitää yhdistää ihmisiä eri tavoin ”, Gui sanoi.