Sexting: riskit, seuraukset ja säännöt

26 kesäkuu 2019

Jos et tiedä, mitä sexting oli ennen Anthony Weiner twiitannut kuva hänen, tuota, Wiener nuorelle naiselle, et todennäköisesti nyt. Yksinkertaisesti sanottuna, sexting on seksuaalinen kutoma. Se koostuu yleensä sanojen tai kuvien välillä lähetetyt matkapuhelimet, mutta sosiaalinen media kuten Twitter ja pikaviestien tai sähköpostin voitaisiin myös käyttää.

Kukaan ei ole paljon ongelmia muutamalla reipas huomioita välillä aikuisia kypsä suhde , mutta paljon seksikäs kutoma tänään välillä lukion ja jopa yläasteen oppilasta.

On joitakin asioita harkitsemaan ennen hyppäämällä tämän hullun villitys.

load...

Internet on ikuisesti.

Matkapuhelin tekstit ovat helposti poistetaan ja ei yleensä kaivetaan puhelutiedot paitsi ehkä rikostutkinnan. Mutta mitään, että sammuu Internetissä voisi vuotaa julkisuuteen ja pysyä siellä koko urasi ja sen jälkeen.

Epäluotettavuus nuorten tai jopa keski-ja vanhuus, ei ehkä ole jotain haluat seurata läpi elämän ja pitää sinut takaisin hyvää työtä, julkisessa virassa tai suuri suhde.

Vaikka matkapuhelin tekstejä ja kuvia, et aina tiedä, kuka voi luottaa.

Tuleeko tyttöystävä tallentaa sexts ja näyttää ne seuraavan tyttö kun eteenpäin ? Voiko kaverit jakaa niitä yksityisiä valokuvia ystäviensä kesken? Voisiko joku muu käyttää puhelinta ja löytää viestit, joita ei koskaan tarkoitettu heidän silmänsä?

load...

Ei näytä olevan mitään loppua mahdollisesta haittapuoli X-rated kutoma.

Tunne vastaanottaja.

Kynnyksellä sosiaalisen median on nyt kirjaimellisesti laittaa miljoonat naiset ulottuville sormenpäillä (tai peukalo, jos peukalo texter). Se voi olla vaikea vastustaa ikäviä pilailu From Online babe, mutta et todellakaan tiedä ikää, sukupuolta tai aikomukset lähettäjän. Se voisi jopa olla ansa.

Myös olla hyvin varovainen yhtään kuvaa tai viestit saat. Jos et tiedä lähettäjää henkilökohtaisesti, sinun olisi järkevä poistaa ne välittömästi. Jos henkilö kuvassa tai toisessa päässä keskustelun sattuu olemaan alaikäinen, voit olla hallussaan joitakin vakavasti laitonta materiaalia.

”Jos et halua liittyä Anthony Weiner Hall of

Häpeä, kannattaa olla varovainen siitä, kuka sinä sekstetti.”

Sexting etiketti.

Paras neuvo niille, jotka eivät voi vastustaa kiusausta sekstetti on pitää se huomaamaton eikä liian selkeä. Kova ydin, graafinen tekstit ja kuvat on vaikea selittää myöhemmin. Hyvä nyrkkisääntö on, jos et halua seuraavalle tyttöystävä tai tulevan vaimonsa nähdä se, älä lähetä sitä.

load...

Toinen hyvä sääntö: Älä sekstetti naisen kanssa ellet ovat mukana seksuaalinen suhde hänen kanssaan. On paljon helpompi selittää, miksi olit mukana tällaisessa keskustelun naisen olet intiimi kuin se on perusteltava kielen välillä rento tuttava.

Lisäksi, jos saat liian ilmaiseksi vastauksesi, voit ohittaa pisteeseen, että on hyväksyttävää nainen toisessa päässä ja vahingoittaa ystävyyttä. Saatat jopa huomata, että koko joukko hänen ystävänsä syttyy teitä.

Guys pitäisi myös muistaa antaa naisen olla ensimmäisenä käyttöönsä seksuaalista kielestä keskusteluun. Olet todennäköisesti mennä liian pitkälle, jos seuraavat häntä johtoon, kunhan et potkaista sitä lovi.

Scarlet texter.

Saatat myös huomata, että menetät hieman kunnioitusta tytöistä sekstetti kanssasi. Saatat jopa haluta toistaiseksi niitä, mutta luultavasti yksi tarkoitus mielessään. Se voi olla hauskaa ja jännittävää, mutta ehkä pudottamaan ne omalla ”sex only” lista.

Mahdollisuudet ovat, ne eivät kuulu tässä luettelossa ja olivat vain hauskaa kanssasi, mutta et enää ajattele niitä samalla tavalla.

Ei voi olla ei-toivottuja tuloksia myös teille, jos luulet nainen on vaikuttunut tilannekuvan iloa tikku. Jos et halua liittyä Anthony Weiner Hall of Shame, kannattaa olla varovainen, kuka sinä sekstetti kanssa ja pitää sisällön niin lähellä PG-13 kuin mahdollista.