Shy tyttöjen opas dating

22 kesäkuu 2019

Naisille, jotka ovat enemmän ulospäinsuuntautunut ja seurallinen, loma puolueet ja sekoittimet voi tuoda jännitystä. Kuitenkin ne voivat myös nostattaa paljon ahdistusta naisilla, jotka yleensä ujo.

No varma rakas introverts, tämä artikkeli on sinua varten. Yhdessä me murtaa yhteistä vuodelta esteet, jotta voit edetä kohti saada mitä haluat - hyvää suhdetta.

Dating varten introverts voi tuntua navigoinnin Tough Mudder kilpailu - aluksi tuskallista paljon sähköaidat ja vapaa laskee matkan varrella. Toiveena on olemassa runsas palkkio odottaa sinua lopussa kurssin.

load...

Useimmat ihmiset haluavat toveruutta, mutta halu välttää ahdistusta mukana vuodelta usein derails yksi halu hypätä Dating Scene.

Joillekin online dating voi olla askel oikeaan suuntaan. Ongelma tulee, kun on aika tavata kasvotusten, se on herättänyt suurta epäröintiä eikä ehkä edes itsensä tuhotyö.

Ujo ihmiset, eivät tunne yksin. Se on itse asiassa melko yleisiä, ja kokenut koko spektrin.

Ujous voi vaihdella lievästä kohtalaiseen ja pesää indusoiva ahdistusta. Jotkut ihmiset ovat hukkua voimakas ja jatkuva pelko arvostellaan ja / tai nöyryytetään sosiaalisessa tilanteessa.

Tätä kutsutaan sosiaalinen fobia. Sosiaalinen fobia voi häiritä sosiaalista, työ- ja perhe-elämän. Seeing terapeutti hoitaa sosiaalinen fobia voi olla uskomattoman hyödyllinen ja jopa muuttaa tulevaisuuden opettelemalla uusia taitoja selviytyä.

load...

Jos putoat ujo luokkaan, kuten sosiaalinen fobia, muista et ole yksin.

Monet ihmiset, itse asiassa 40 prosenttia, identifioivat itsensä olevan ujo. Ujous luonnehditaan tunne huolissaan, hankalat tai jännittynyt kun seurusteluun.

Monet ujo ihmiset pohdiskella, mitä he aikovat sanoa keskustelun, epäröi aloitettaessa keskustelua tai puhua todella nopeasti, toiveita saamaan läpi keskustelun.

Muista, että vaikka olet ahdistunut, on todennäköistä toinen henkilö ei näe, kuinka ahdistunut sinusta tuntuu. Juuri pitäen tämä mielessä voisi lieventää ahdistusta tasoilla.

Ujo ihmiset ovat surullisen ollessa pahimmillaan kriitikko ja saivartelu jokainen yksityiskohta niiden vuorovaikutusta muiden kanssa.

Ensimmäinen neuvo on myötätuntoa itse. Pidä asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Oletteko kritiikkiä (tai ilmoitus) joka käytös muita ihmiset tekevät? Todennäköisesti ei, koska olet niin tietoinen oman toiminnan.

No todennäköisesti toinen henkilö on yhtä huolissaan vaikutelman he tekevät teille!

load...

Pointtini on, et ole yksin, niin syvään henkeä, olla hetki ja anna keskustelun kulkua.

”Ottaen älykäs, lasketaan riskswill

todennäköisesti johtaa myönteiseen lopputulokseen.”

Tässä on kuusi vinkkejä ujo LGBT daters.

1.Reframe.

Mitä niin pahaa olemisesta ujo? Itse asiassa, ujo ihmiset ovat yleisesti nähdään hyviä kuuntelijoita, nöyrä ja salaperäinen.

Embrace on ujo, sillä ei ole mitään vikaa. Kuvittele, jos kaikki huoneessa yrittänyt olla huomion keskipisteenä, maailma olisi varmasti kaoottinen, äänekäs ja ylivoimainen paikka!

2.Approach.

Tarttunut haasteeseen vs. Välttää sitä. Tämä on tunnusomaista vähentää ahdistusta.

Vaikuttaa myönteisesti tunteesi positiivisesti muuttamalla käyttäytymistä. Tämä tarkoittaa menossa tapahtumia, jotka saavat sinut ahdistunut, pysyä vähintään 45 minuuttia (yleensä ahdistus vähentää tämän ajan jälkeen), ja antaa itsellesi kunnian yrittää jotain erilaista.

Huomaa, miltä sinusta tuntuu ennen kuin menet tapahtuman ja jälkeenpäin. Todennäköisesti teillä on kokenut positiivisia tuntemuksia (palkkio) käytyään tapahtuman (riski).

3.Expand your comfort zone.

Tee tämä pienin askelin. Pyydä työtoveri miten heidän päivä on menossa, soittaa vanha ystävä, mennä ulos ystävä / perheenjäsen, tavoitteena tavata yhden uuden ihmisen.

Asettaa realistiset tavoitteet ja aloittaa uuden käytös saattoi alkaa tänään. Luottamuksen sosialisoimalla vaihtaa näkymää itsensä ja haastaa vääristynyt uskomuksia, jotka muutoin lisäisi ahdistusta.

4.Challenge vääristynyt ajatuksia.

Jos uskot ”Kukaan ei pidä minusta,” mitä tosiasioihin tapahtumia elämässäsi todistaa, että ajatus on väärin? Tee lista niistä tapahtumista / tosiasioita, jotka osoittavat tämän tunnepohjainen ajatus on epätarkka.

Löydät itsesi luodaan uusi, ”tasapainoinen” ajatus. Kokeilla uusia käyttäytymismalleja testata, jos ajatukset ovat vääristyneet.

Vihje: Mustavalkoinen ajattelu, kuten ”se on hyvä tai huono,” ”ei koskaan”, ”aina”, ”mitä jos” tai muuta äärimmäistä lausunnot ovat todennäköisesti vääristyy.

Kun tunnistaminen, muutos vääristynyt ajatuksia tosiasioihin ”uusia ajatuksia” ja mielentilaan muuttuu.

5.Use ahdistusta tehokkaasti.

Ahdistus auttaa meitä suunnittelemaan tilanteisiin, joten kanavoimaan sitä tehokkaasti. Ongelma ratkaista eri ”mitä jos” ajatuksia sinulla voi olla.

Jos olet ajatellut, ”Mitä jos sanon jotain noloa?” Kirjoittaa, miten voisit realistisesti käsittelemään tätä tilannetta.

Tulet ymmärtämään, kuinka tehokkaasti voisit olla eri tilanteissa.

Jos olet halukas ottamaan joku ulos uuden ravintolan, sinne muutamaa päivää ennen kuinka pysäköinti on, kokeile ruoan ja totutella paikka.

Kaikki tämä esisuunnittelu käyttäytyminen voi vähentää ahdistusta.

6.Focus positiivisiin.

Mitä voit hyötyä menossa tapahtumaan?

Pysyä hetkessä ja yrittää nauttia pienistä asioista. Lisäksi muuttaa odotuksia ja anna itsellesi lupa tarkkailla osapuolelle vs. Odottaa itse olla julkkis.

Toivottavasti nyt näet miten tärkeää mielentila on ahdistusta vähentämiseen.

Mikä on myös tärkeää on kohdata pelkoja ottamalla fiksu, lasketaan riskejä, jotka todennäköisesti johtavat myönteiseen tulokseen.

Näin säännöllisesti jotka vahvistavat itseluottamusta ja vähentää ahdistusta, ehkä jopa tehdä siitä menneisyyteen!

Siedätyshoito on prosessi vähentää herkkyyttä. Tämä tapahtuu toistuvasti lähestyy tilanteet riittävän pitkän keston, joka lopulta vähentää intensiteetti tunteita.

Ei ole aikaa kuin nykyinen, ja mikäs sen parempi aika kokeilla uusia taitoja kuin tänä jouluna ?

Nämä vinkit toivottavasti uutta tietoa ihmisen myrskyisä suhde ujous ja omaksua monia vahvuuksia hallussaan! Ihanaa lomakautta!

Kuvalähde: Sodahead.com