Silversneakers-kuntoilu tarjoaa luokkia, joilla kannustetaan fyysistä liikuntaa ja sosiaalista yhteyttä

23 toukokuu 2019

Lyhyt versio: SilverSneakers on dynaaminen harjoitusohjelma, jossa vanhempi aikuisille yhdessä ja luoda sosiaalisia kontakteja. Monet suuret ikäluokat liittyä näihin jumppatuntia kuntoon seurassa ihmiset withcommon elämänkokemusta. Yli 13 miljoonaa ihmistä Saadakseen SilverSneakers jäsenyyden ilman lisäkustannuksia, mikä includesaccess yli 13000 osallistuvien liikuntapalvelut. Vuodesta jooga lihasharjoittelu, niiden erikoistunut liikunta regimensvary voimakkuudeltaan ja ovat avoimia topeople kaiken kuntoisille. Liittymällä, daters lähinnä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: parantaa terveyttä ja sosiaalista elämää kaikki samassa paikassa. Säännöllisesti kuntosalilla mukavuudet ja yksinoikeudella ohjelmia, SilverSneakerssupports aktiivinen yhteisö ikääntyvien eri puolilla maata.

Nelson Walter, ansioitunut 87-vuotiaan kollegat asuu Pennsylvaniassa oli ollut aktiivinen jäsen SilverSneakers lähes vuosikymmenen, kun Marian Swenkwalked hänen kuntoluokalla ja kiinnitti hänen silmään. He saivat jutteleminen istunnon aikana ja alkoi nähdä toisiaan sosiaalisesti. Molemmat olivat menettäneet puolisonsa ja rauhoittanut thecompany joku ymmärsi menetys. Kaksi kuukautta myöhemmin he ilmoittivat sitoutuminen muualle theclass.

load...

”Kun tajusimme olimme nojaten kohti toisiaan ja tavallaan rakastuminen,” Mary muistutti , ”se oli kuin olimme lapsia uudelleen.”

Jotkut ikäluokkien saattaa olla vaikeaa tavata uusia ihmisiä ikääntyessään, mutta Nelson löysi rakkauden odottaa kukaan, missä iässä tahansa - se on vain ajan kysymys laskemisesta itseäsi siellä.

Establishedin 1992 SilverSneakers Fitness kokoaa yhteisö kypsiä aikuisia, jotka haluavat pysyä terveenä ja aktiivisena. Miesten ja naisten ikäryhmissä 65+ tullut Latinalainen tanssi, jooga, voimaa ja aerobicia muutettu niiden needs.As ikääntyneille, on yhä tärkeämpää pysyä kunnossa, vahva ja aktiivinen päivä-to-day. Liikkuminen ryhmät voivat auttaa sinua saamaan sosiaaliseen elämään kunnossa takomalla mielekkäitä suhteita ikäisensä.

load...

Vuosien varrella SilverSneakers on rakentanut yhteisö tuhansia ikääntyvien valtakunnallisesti.

Olipa päivämäärän tai omatoimisesti, nämä ohjaajavetoinen istuntoja auttaa sitoutumaan jäseniä kaikista kuntoisille. Säännöllisesti treenata kautta SilverSneakersprogram, voit parantaa terveyttä ja rakentaa joukkovelkakirjoja perustuvat yhteisiin etuihin. Ystävyyssuhteita muodostavat usein kesken SilverSneakers jäseniä, mukaan Caroline Khalil, varapresidentti Strategy & Ohjelman hallinnointi SilverSneakers.

”Sosiaalinen liitäntä on yksi hämmästyttävä sivutuotteita SilverSneakers”, hän sanoi. ”Todella mikä ohjaa ohjelmassa ovat lämpimät yhteyksiä, jotka ovat seurausta siitä.”

Terveysohjelmat Rakenna Support System Yli 13000 Kuntokeskukset

Kanssa SilverSneakers, jäsenet saavat rajoittamattoman pääsyn kuntosalille ja yksinomainen luokat opettanut valtuutetuista ohjaajien yli 13000 osallistuvien locations.Whether haluat aerobinen harjoitus pumppaamaan sinut tai rentouttava joogatunnille chill sinut ulos, voit löytää ohjelma , joka sitouttaa edut ja rakentaa oman fyysisyys useilla tavoilla.

load...

”Ihmiset sekaantua asioita, kuten Latinalainen tanssi ja lihasvoima” Caroline sanoi. ”Meidän suosituin ohjelma on nimeltään BOOM: kolme puoli tuntia kursseja keskittyy eri alueilla elimistöön. Se on nopeatempoinen ja valtuuttamisesta.”

Seniorit voivat kokoontua osoittamaan tukea ja saada terveitä läpi hengen yhteisöissä kunto istuntoja ja online yhteisöjä Silversneakers blogissa. Organisaatio harjoittaa ihmisiä monella tasolla.

SilverSneakers blogi tarjoaa vinkkejä ja kannustusta tervehtynyt jokapäiväisessä elämässä.

Liittyminen kuntoluokalla kanssa muita huomattavia voi olla romanttinen wayto piristää suhdetta. Tai voit yllättää rakkautesi interestby päästä muotoon itse. On niin monia hauskoja activitiesto tukevat liittyvät tavoitteet. Sinun ei tarvitse olla uimari nauttia SilverSneakers Splash, eli classinvolving painot ja tilkka lauta matala lopussa altaan.

Eläkeläiset voivat työskennellä niiden joustavuus, tasapaino, voimaa, kestävyyttä ja yleinen kunto niin kehonsa on ensiluokkaisessa kunnossa, mikä varmaan mahdolliset päivämäärää arvostavat.

Yli 13 miljoonaa ihmistä Karsi SilverSneakers Jäsenyys

Tyypillinen SilverSneakers jäsen on suurten ikäluokkien joka nauttii aktiivisen elämäntavan ja haluaa muunneltua käyttää rutiininomaisesti. ”Olemme suunnitelleet ohjelma erityisesti ikäluokat”, Caroline totesi. ”He olivat sukupolvi, joka loi ryhmäliikunta, todella.”

Yli 13 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa ovat oikeutettuja saamaan kaikkia lisäpalveluita SilverSneakers veloituksetta kautta Medicare Advantage terveydenhuollon suunnitelmia, Medicare Supplement kantajia, ja ryhmä eläkeläinen suunnitelmia.

Vanhemmat miehet ja naiset saavat aktiivisen ja tukevat toisiaan SilverSneakers fyysisen liikuntatunteja.

Valvovan silmän alla huolehtiva ohjaajien, kypsät miehiä ja naisia ​​(ikä 65+) kytkeytyvät toisiinsa ystävällisessä ilmapiirissä. Harjoitukset tarjoavat runsaasti keskustelun alku.

Kiitos miellyttävä releaseof endorfiineja harjoituksen jälkeen, luokan osallistujat tapaavat olla pirteä tunnelma aikana kunto istunnoissa.

Monet jäsenet päätyvät muodostaen pitkäikäisiä ystävyyssuhteita ja osallistuu useita luokkia yhdessä. SilverSneakers lisätty sosiaalisia lisäarvoa workout hyvin osallistui sessionsthat edistää tiiviit yhteydet.

Kysely Says: 38% jäsenistä Join tavata uusia ystäviä

Sosiaalinen ilmapiiri on vahva veto monille SilverSneakers jäsenille. Mukaan niiden sisäisen kyselyn, 38% jäsenistä sanovat syystä he liittyivät programwas tavata ihmisiä ja saada uusia ystäviä. Istunnot ovat avoin ja kutsuva paikka kääntää vieraita tulee vanhoja ystäviä. ”Tämä ryhmä ei todellakaan tukevat toisiaan niin hyvin,” Caroline kommentoi.

Mukaan SilverSneakers, ystävyys on keskeinen osa niiden kunto ohjelmointia.

Jäsenet SilverSneakers usein nautintoa ja arvoa kuin fyysistä. Tietenkin ylläpitää hyvä terveys on asetettava etusijalle vanhetessa - mutta mitä todella lisää elämän tarkoituksen on yksi-vastaan-yksi joukkovelkakirjojen ja suhteita viljellä vuosien varrella.

SilverSneakers kunnostautuu helpottaa niitä bonds.A jäsentensä enemmistöllä, noin 74% , sanovat, että heillä ystäviä ohjelman tai ystävystyi takia ohjelman.

Voit tuoda kumppani jakaa hauskaa. Aviomiehet ja vaimot liittyä laihtua yhdessä ystävien mene motivoida toisiaan, ja kaikkien väestönosien kokoontuvat liikunnan avulla.

”Tämä ohjelma koskettaa niin monta elämää”, Caroline sanoi. ”Se todella muuttaa ihmisten elämää fyysisesti ja sosiaalisesti.”

Saat Heart kilpa- liittymällä SilverSneakers

SilverSneakers tarjoaa matalapaineista ympäristö ikäluokkien sitoutua ihmisiä heidän ikäryhmässä. Luokkaan osallistumista givesyou mahdollisuuden kuntoon ja tavata uusia ystäviä samaan aikaan. Kuten Nelson ja Mary, juuri voi löytää rakkauden yhteys, too.

Vuonna 1992 SilverSneakers erityisesti muotoiltu luokat palvella vanhempaan väestöön.

Joissa harjoitetaan huomiota, SilverSneakers omistaa niiden programsto elvyttämiseen elämään ikääntyvien. Luokat vaihtelevat sopivat anycomfort tasolle, raskaista sydän rentouttava jooga.

Tavoitteena kunto-ohjelmia Isto tehdä terveellisempiä elävä edullisempia, helposti saatavilla ja sosiaalisia ihmisiä tietyn iän. Jos haluat tavata uusia ihmisiä omalla alueella, voit rekisteröityä sessionin tahansa tuhansia eri puolilla Yhdysvaltoja.

”Olemme niin intohimoisesti auttaa ihmisiä elää parempaa, terveellisempää elämää”, Caroline sanoi. ”Jos haluat tavata ihmisiä, ottaa tämän ensimmäisen askeleen ja saada siellä.”