Singleparentmeet.com-arvostelu (2019). Hinnoittelu ja luokitukset

7 kesäkuu 2019

SingleParentMeet Review

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% ilmainen käyttäjille, saamme mainoksia korvausta sivustoja listattu tällä sivulla. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä sivustojen näy sivulla (mukaan lukien esimerkiksi, siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä listat kaikkien dating sites.

Mainostajan Disclosure

Yleiskatsaus

Yksinhuoltajana, kokouksessa joku rakastaa sekä sinulle ja lapsillesi voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. SingleParentMeet yrittää helpottaa yhden äidit ja isät löytää sopiva kumppani ja vanhempien hahmo turvallisessa online dating ympäristössä. Olipa etsivät ystävyyttä, romantiikkaa, tai avioliiton, alle viidessä minuutissa voit rekisteröityä ilmainen kokeiluversio jäsenyyden ja alkaa selata samanhenkisten singleä SingleParentMeet.

load...

Tietojen jakautuminen

SingleParentMeet on suunniteltu yhden äidit ja isät, mutta kannattaa myös kaikille, jotka haluavat päivämäärä yksinhuoltaja.

Kanssa 410000 Käyntejä kotisivuilla kuukausittain SingleParentMeet tarjoaa intiimimpi, kapealla yleisöä online dating.

Toisin kuin useimmat dating sivustoja, SingleParentMeet on suurempi miespuolinen käyttäjä base-- 55 prosenttia miehistä ja 45 prosenttia naisista.

Ominaisuudet

Match System

Muut ominaisuudet

Helppokäyttöisyys

Kun luot SingleParentMeet profiilin, voit täyttää niin paljon tai vähän henkilökohtaista yksityiskohtaisesti kuin olet tyytyväinen. Aloittaa, sinun asettanut dating, sijaintia, valokuva, ja mainos oman profiilin. Kunnes lisäät profiilikuvan, käyttäjät eivät voi tarkastella profiiliasi. Sinun ei tarvitse antaa mitään tietoja lapsista. Sen sijaan voit vastata laaja, avoin osia, jotka sisältävät ”Vähän minua”, ”Noin yksi Etsin,” ja ”Haluaisin vain lisätä.”

SingleParentMeet kotisivu on täpötäysi ominaisuuksia ja ilmoituksia. Ylimpänä löydät postilaatikkoa haku, ottelut, pelimerkkejä, ja asetukset. Sivupalkissa ovat osiot postilaatikkoosi, Connections, kuka pidän, ja haku. Keskellä sivua, olet pommitetaan erilaisia ​​käyttäjäprofiileja, mistä uudet jäsenet käyttäjiä tällä hetkellä verkossa.

load...

Oman SingleParentMeet Saapuneet ominaisuus kaikki tavat käyttäjät voivat ottaa yhteyttä (Viestit, suosikit, flirttailee, Likes & Kommentit ja Yeses minulle), mutta voit vain tarkastella näitä tietoja, jos olet maksanut tilaaja.

Koska jotkut käyttäjät saattavat olla hieman summittainen, SingleParentMeet suojaa turvallisuutta, koska voit estää tai aihetta huoleen mitään profiilia. Sopimattomasta käytöksestä ei suvaita SingleParentMeet. SingleParentMeet ei ole puhelinnumeroa, mutta sen tukihenkilöstö on aina saatavilla sähköpostitse Ohje sivulla.

Hyvät ja huonot puolet

Hyödyt SingleParentMeet

Haitat SingleParentMeet

Bottom Line

SingleParentMeet rakennettiin palvelemaan tietyntyyppistä yhden. Dating sivusto on erittäin onnistunut yhdistää yksinhuoltajat sopivien kumppanien jotka jakavat samanlaiset arvot. Vaikka menestys ei ole taattu kaikille, SingleParentMeet tarjoaa nopean ja helpon tavan saada itse siellä kuin yksinhuoltaja etsivät päivämäärä - ja mahdollisesti pitkäaikaisen kumppanin.

load...