Slashdot: kuinka sosiaalinen verkosto hardcore tech -profiileille mullisti verkkoyhteisön rakentamisen

10 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Slashdot isännöi yhteisö perillä tech ammattilaiset kokoontuvat keskustelemaan ja keskustella uusimman teknologian uutisia. Sivusto motto on, ”News nörteille. Tavaraa, että asiat”ja se on juuri sitä, mitä newsfeed tuottaa. Mikä alkoi undergrad kielen poskessa projekti 1997 tuli pian maailmanlaajuinen sensaatio teknologian maailmaan. Slashdot on kasvanut eksponentiaalisesti viimeisten 20 vuoden aikana ja tukee nyt uskollinen verkosto tech ammattilaisten lähettämällä tuhansia tarinoita ja kommentteja päivittäin. Kaikki viestit ovat huolella valittuja kiinnosta kapealla käyttäjä baseof erittäin tekninen, kriittinen ja analyyttinen ihmisiä. Käyttäjien luoma sisältö ja kommentoida äänestysjärjestelmän tekemään keskusteluryhmästä ainutlaatuinen tila seurustella ja oppia. Slashdot rohkaisee käyttäjiä aktiivisesti huoliteltuja keskustelua viimeaikaiset innovaatiot, kiistanalaisia lakeja, oivaltava tutkimuksia ja muista aiheista muotoiluun tulevaisuuden teknologiaa.

Vanhempi veljeni on täynnä lähinnä teknisinä tietoa, mutta hän ei ole kovin hyvä selittämään itto niille meistä ilman tutkintoa tietokoneohjelmoinnissa. Kun hän tapasi fiancГ © e, hän oli innoissaan todeta, että hän voisi pysyä hänen tarinoita rakentaa omaa tietokonetta. Kävi ilmi, hän oli sama etuja ja intohimoja kuin hän.

load...

”Olemme diodi”, hän haluaa sanoa.

”Me virtaavat samaan suuntaan”, hän kääntää.

Tech geeks mun isoveli, se on helpotus löytää joku samalla älyllisellä tasolla puhua. Jakaminen etuja se, että paljon helpompi liittää jonkun kanssa. Jos olet hardcore tech henkilö (tai dating joku, joka on), voit liittyä ammattitason tech keskusteluun osoitteessa Slashdot.

Slashdot viljelee nichefollowing tech-savvy lukijat, jotka ajavat sivuston sisältöä. Tällä hetkellä sivuston emoyhtiö Slashdot Media näkee yli 35 miljoonaa kuukausittaista käyntiä koko sen Trusted Brands. Se on rakennettu niin vahva seuraavat auttamalla ihmisiä aidoissa ja mielekkäästi verkossa.

load...

Slashdot tunnuslause - ”News nörteille. Tavaraa, että asiat”- kiteyttää mitä sisältöä tarjoaa.

Logan Abbott puheenjohtaja Slashdot, tunnusti sävy ofthe tech-sivusto voi olla hieman pureva käyttäjinä suorasukaisesti esittää mielipiteensä erilaisista uutisia. ”Slashdot tunnetaan meidän mieltymys sananvapauden”, Logan sanoi. ”Ei ole sensuuria Slashdot, joten se voi olla raaka paikka. Käyttäjämme ovat todella fiksu, mutta ei niin osaksi yksityiskohdista. Se on kyynistä, geeky tech yhteisö.”

Slashdot antaa harkittuja IT professionalsa paikka keskustella, oppia ja kytkeytyvät toisiinsa online-foorumi varauduttava etujaan ja mielipiteitä. Sivuston Yksittäiset käyttäjien luomaa sisältöä stimuloi tuhansia keskusteluja siitä, miten teknologia vaikuttaa elämäämme.

Smart yhteisön Kiinni Mikä on toiminut vuodesta 1997 lähtien

Slashdot luotiin Rob ”CmdrTaco” Malda vuonna 1997. Snarky Taco harrastaja halusi ominaisuus uutisia storiesabout teknologisen kehityksen, tietokoneita, tilaa, ja jopa politiikassa. Periaatteessa sivusto julkaisee tavaraa, että asiat tech ammattilaisten luottamalla käyttäjä ehdotuksia.

load...

Ryöstää Malda, alias ”CmdrTaco” perustettiin Slashdot vuonna 1997, kun perustutkintoa Hope College.

Alusta lähtien sivuston sävy oli kieli poskessa. Mukaan verkkosivuilla , ”'Slashdot on tarkoituksellisesti vastenmielinen URL-osoite. Kun Rob rekisteröity verkkotunnus http://slashdot.org, hän halusi URL, joka hämmensi kun lukea ääneen.”

Ensimmäisenä vuonna, sosiaalinen uutissivusto oli nähdä yli 100000 sivun katselua päivässä ja keräsi uskollinen verkosto tech geeks. Vuosien mittaan sivusto kehittynyt tavoilla monet pitkäaikainen käyttäjät, joista osa oli ollut voimassa vuodesta 1997, ei arvostaa.

In2016, BizX osti Slashdot ja alkoi takingthe sivuston takaisin juurilleen. Techcompany haluaa jatkaa edistämistä sisältölähteet ja helpottamalla merkittäviä keskusteluja koska niin Slashdot tuli niin onnistunut ensiksi.

”Toimme Slashdot takaisin perusasiat käyttäjien luomaa jutut” Logan selitti. ”Sivusto näyttää hyvin paljon samaa kuin se teki " 90-luvulla. Meidän muutokset ovat pääosin eroon pääseminen asioista käyttäjät eivät pidä.”Esimerkiksi kyselyn, 97% käyttäjistä äänesti päästä eroon videoiden Slashdot , joten sivusto lopetettava kaikki videosisältöä.

”Olemme todellakin pyrkineet tolisten käyttäjillemme enemmän”, Logan sanoi. ”Meillä on vahva, oma pohja, ja me emme yritä keksiä pyörää uudelleen täällä. Haluamme pysyä uskollisena mitä Slashdot on ja on aina ollut.”

Breaking muottiin Käyttäjien luoma sisältö ja Tekniset uutiset

Slashdot riippuvainen laatua sisältöä herättää kiinnostusta ja edistää keskustelua. ”Pysymme kaukana clickbait,” Logan kertoi meille. ”Kaikki käyttäjien lähettämään sisältöön.”

Kuka tahansa voi lähettää tarinan Slashdot. Toimitus etätyöskennellä ympäri maailmaa ja seurata syötteen ympäri vuorokauden. Tuhansien väittää, toimittajat curatethe merkittävimmät, harkittuja, ja pakottavia tarinoita julkaisemaan pääsivulla. Joka päivä, sivusto viestit 35 tarinoita, jotka korostavat breaking Tech News sekä näkemyksistä todellinen lukijoita. Toimitukselliset kappaleet herättää keskustelua muun verkkoyhteisö peoplewho toimitaan erityisen teknisissä tehtävissä.

”Sivustomme isn'treally tech harrastajat,” Logan painotti meille. ”Olemme hardcore tech sivusto ihmisille, jotka työskentelevät teknologian. Se on luultavasti yksi kaikkein teknisiä communitiesyou'll löytää Internetistä.”

Selaimet käyttävät Firehose ominaisuutta Slashdot seuloa throughnew ja suosittu huomautuksia.

Slashdot, pääaiheista vaihtelevat laitteiden YRO (oikeuksistasi verkossa). Voit selata topicto löytää suosittu tarina, joka kiinnostaa sinua. Vuonna Firehose osiossa , näet suodattamatonta syötteen artikkelin submissionswritten käyttäjien ja äänesti ylös tai alas käyttäjille. Coloredicon kertoo kuinka suosittu esittämiselle on - punainen on kuuma tarina ja sininen on kylmä.

Online-yhteisö poimii erilleen uusimpia teknologian uutisia kanssa ironinen huumori ja terävä kommentit. Käyttäjät viite kaikkea ympäristöpolitiikasta elokuvan ”Spaceballs” tehdä pisteensä. Se on nörtti väkeä, peloton päästä rikkaruohot eduista käyttäen avoimen lähdekoodin vaikka halkeilua vitsejä Internetissä on useita putkia.

Tämä vilkas käyttäjäkunta tukee kourallinen toimittajat ja kehittäjät työskentelevät vaikea löytää erinomaisia ​​keskustelun alku ja päivittää lukijakunta noin uutiset tech maailmassa. Nämä tech asiantuntijat kokoontuvat Slashdot vaihtaa ajatuksia ja edistää harkittuja analyysin kapealla aihealueita.

Vuonna artikkeli siitä, miksi amerikkalaiset ovat nykyään ottaa vähemmän sukupuoli , satoja kommentoijien olivat nopeita ehdottaa nousu internet oli syyllinen. ”Unohtaminen Tavanomaisen kukaan Slashdot todella on fyysinen suhteet" vitsejä,' ihmiset ovat juuri tulossa emotionaalisesti irrallaan kautta ei riitä face-to-face aikaa, joten on joku todella yllätti ne, joilla vähemmän seksiä?”kirjoitti thesupraman.

Meta-Kohtuus & Upvoted Kommentit tukikeskustelufoorumissa Flow

Kaksikymmentä vuotta sen käynnistämisestä Slashdot säilyttää yhä aktiivinen yhteisö teknisten ammattilaisten Webissä. Siteaverages yli 4000 kommenttia päivässä onits tarinoita.

Käyttäjät jakamaan asiantuntemustaan ​​tietyistä aiheista ja tarjoavat perusteellisen analyysin siitä uutisen day.Sometimes intohimoinen ja asiantunteva käyttäjät kommentteja, jotka kulkevat yli 1000 sanaa pitkä. ”Jotkut kommentit voisi yksinään artikkeleita itse”, sanoi Logan.

Luonnollisesti morecontroversial aiheet saavat enemmän kommentteja kuin ihmiset viipyä yli keskustelut oikeutta yksityisyyteen verkossa tai poliittinen kehitys vaikuttaa teknologian teollisuutta. Foorumi on avoin kaiken lausuntoja, mutta käyttäjät eivät epäröi soittaa toisensa.

Yleisesti valioluokan keskustelua Slashdot kommentit osiossa tekee sivuston erottumaan verkossa foorumeilla.

Koska foorumin keskittyy hot-painiketta kysymyksiä, luulisi keskustelu saisi helposti suistui tai laimennetaan pienin yhteinen nimittäjä Webissä, butSlashdot laatineet nerokas äänestysjärjestelmän pitää peikot ohittamisen kommentit osiossa.

”Mitä erottuu sivustomme on meidän kommentti järjestelmä”, Logan kertoi meille. ”Se on ainutlaatuinen, koska miten me antaa käyttäjien kohtalaisia ​​toisiaan.”

Slashdot, käyttäjät äänestää kommentteja (vaihtelee -1-5) ilmaisemaan laadun henkilön vastaus. Keskiarvo pisteet on näkyvästi esillä yläreunassa kommentti. Sick lukemasta typerä kommentteja? Voit suodattaa ne asteikon avulla oikealla puolella sivun, niin näet vain huomautuksia vähintään pisteet että asetat itsesi.

Lisäksi käyttäjät voivat selecttags likeinsightful, tarpeeton, asiattomat informatiivinen, hauska ja muita modifiointiaineita joko kehua orflag tietyn kommentti. Aktiivisia käyttäjiä ansaita mod pisteitä, jotta he voivat valvoa kommentteja. He ovat tekee käyttäjille, miten hyvin he ovat tehneet. Slashdot n meta-maltillisesti järjestelmä varmistaa käyttäjien jatkuvasti pitäen toisiamme vastuussa, kun verkossa.

”Tämän seurauksena näemme todella loppuun asti mietitty ja pitkä kommentit” Logan selitti. ”Se auttaa kommentit ja keskustelun virrata luonnollisesti kun olet käyttäjät hillitsevä sivuston ja toisiaan.”

Slashdot: Missä Tech News Yhdistää vahvan käyttäjäkunta

Ihmisille (kuten veljeni) jotka väsy yhdenvertaisuuspyrkimykset tekninen termi, Slashdot on raikas tuulahdus. Thetech ammattilaisia ​​tällä sivustolla yhteinen intressi teknologisen kehityksen ja tuottaa yhä kasvava arkisto tieteellisen vaihdon monenlaisia ​​aiheita.

Slashdot kutsuu tech geeks saada äänensä kuuluviin yhteisö rakennettu niitä mind.Through tiukkaa kommentoida upvoting, tämä uraauurtava online-foorumin tarjoaa harkittuja diskurssia noin tech ajankohtaisia ​​kysymyksiä. Olitpa kiinnostunut uuden ohjelmiston, mielenkiintoisia tutkimuksia, poliittinen kehitys, ja tieteellisiä läpimurtoja, Slashdot ohjata sinut kytkettyyn keskustelua uusimman teknologian liittyviä uutisia.

”Slashdot on yhteisön johtamaan verkkosivuilla,” Logan kertoi meille. ”Siksi tällaisen sivuston ison voidaan hoitaa pieni joukkue. Meidän maltillisesti järjestelmä on niin hienosäädetään [joka] yhteisömme aika paljon huolehtii itse itsestään.”