Smith mikro: yrityksen takana oleva teknologia, joka tehostaa monia maailman dating-sovelluksia

24 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Tämä on todistettu voimakas nousu suosio dating sovellukset viime vuosikymmenen aikana, teknologia on muuttanut ihmisten yhdistävät. Yhtiö vastaa teknologian takana monet niistä sovelluksista, Smith Micro , on toisessa sellaista suhdetta-building liike - yhdistävät yrityksiä asiakkaidensa kanssa. Yli 30 vuotta, Smith Micro on auttanut yrityksiä optimoimaan sitoutumista kohdemarkkinoidensa henkilökohtaiset markkinoinnin ja app kehitystä. Mukaan yhtiön CMO Carla Fitzgerald, yritysten täytyy kuunnella asiakkaitaan luomaan mobiili suhteita, ja tuon juuri Smith Micro antaa heille tehdä.

Kännykkä on tullut katkottua elämässä arjen amerikkalaisia. Pystymme nyt maksamaan laskuja, tehdä ostoksia ja olla yhteydessä muihin mobiilisovelluksiamme.

Uudet teknologiat ovat antaneet meille mahdollisuuden hyväksyä reaaliaikaisia ​​kampanjatarjouksia kun ostoksia meidän suosikki myymälöissä. Ja henkilökohtainen kokemus muokatut sovellukset tarjoavat opiskellessaan tapahtumia myöntää helpommin skannaus lippuja, kartoitus tapahtumapaikkoja, ja saamalla alennuksia myönnytyksiä.

load...

Nykyaikaiset kuluttajat ovat tottuneet nopeasti saada tietoa räätälöity heidän henkilökohtaisia ​​etuja. Mutta monet eivät näe mitä tapahtuu kulissien takana tehdä tämän tapahtua.

Smith Micro auttaa yrityksiä tarjoamaan henkilökohtaista kuluttajien kokemuksia läpi muokatut sovellukset.

Smith Micro , yhtiö vastaa tekniikasta virtaa monet näistä sovelluksista, auttaa yrityksiä parantamaan jokapäiväistä mobiilikokemuksia asiakkailleen. Yhtiö käyttää suurimpia järjestöjä maailmassa harjoittaa kuluttajien kanssa.

Smith Micro lippulaiva henkilökohtaista markkinointia tuote, Netwise Captivate, valjastaa asiayhteyteen mobiili sitoutumisen tavoittaa asiakkaita, kun he tekevät ostopäätöksiä. Tämä yhdistettynä sen tarjontaa koko elinkaaren app kehitystä, on yritysten kääntyen Smith Micro auttaa heitä luomaan heidän mobiili kosketuspisteille ja tavoittaa kohderyhmien.

load...

Varastosta lainaten Ohjelmisto Mobile Tech Industry Innovator

Kaikki alkoi vuonna 1982, kun Smith Micro luotu ohjelmistoja ladata osakekursseja. Aloittaen analogiset modeemit 80-luvulla, yhtiö vaistomaisesti tiesivät seuraava iso juttu tech olisi etäyhteyttä.

Pikakelaus eteenpäin muutaman vuoden 90-luvun alusta, ja Smith Micro esitteli QuickLink - sen etäyhteyttä ohjelmistoratkaisu - ja orastavaa markkinoilla. Ei aikaa, teknologian jättiläisten, kuten IBM, AT & T, Motorola, ja US Robotics, käyttivät QuickLink. Sittemmin yritys esitteli listautumisannin NASDAQ vuonna 1995.

Seuraava looginen siirto oli langattomaan ja mobiilisovelluksia. Vuoteen 2001, liuoksella kädessä, Smith Micro johtaa ensimmäisen merkittävän mobiili käyttöönoton kanssa Soluverkon jättiläinen Verizon. Sen jälkeen menestys, Smith Micro jatkoi keskittyä innovaatioihin monipuolistamalla tarjontaa myös mobiililaitteiden hallintaa, mobiili median hallinta, VPN turvallisuus, verkon liikenteen hallinta, videoiden suoratoisto, ja Visual Voicemail mm. Pian tämän jälkeen yhtiö kehitti kuluttajatarjonnasta erilaisia ​​tuottavuutta ja grafiikka tuotteita, kuten Moho (ent Anime Studio) ja Poser.

load...

Nykyään Smith Micro on johtava langattoman teknologian sovelluksia. Yhtiön teknologiat auttavat yrityksiä personoida viestejä kuluttajille älykkäiden laitteiden, yhdistävät heitä ääni-, video- ja sosiaalisen jakamisen palveluja.

Custom Lähestymistapa Mobile Marketing tavoittaa kohderyhmien

Smith Micro lippulaiva henkilökohtaista markkinointia tuote, Netwise Captivate , on muuttunut kuinka yritykset voivat tavoittaa kuluttajat. Yhtiö ymmärtää, miten matkapuhelimista on tullut juurruttaminen elämäämme ja kehitetty teknologia auttaa yrityksiä räätälöidä viestejä yleisöille he haluavat saada edessä.

Smith Micro markkinointi ohjelmisto valjastaa asiayhteyteen mobiili sitoutumisen tavoittaa asiakkaita, kun he tekevät ostopäätöksiä. Ohjelmisto personoi asiakastapahtumia liikkuvalla kosketuspisteille lisätä mahdollisuuksia asiakkaat ostavat. Tämä tehdään analysoimalla niiden sijainnin, kellonajan ja seuraamalla mittarit niiden toimintaan ja tarkoitusta.

Netwise Captivate avulla yritykset voivat lisätä asiayhteyteen mobiilimarkkinoinnin niiden sovelluksia.

Netwise Captivate on enemmän kuin bannerimainoksista perustuva hakuhistoria. Ohjelmisto mittaa useita ”laukaista” käyttäytymistä, jotka kertovat tarinan siitä, kuinka asiakkaat ovat mukaansatempaavaa ja pumput pois räätälöityjä viestejä heille näiden tietojen perusteella.

Esimerkiksi jos kuluttaja kävelee kultakauppa, ohjelmisto rekisteröi kuinka kauan hän on kaupassa ja jos ne ovat ostohistoriasta siellä. Jos ne aikomusta-pohjainen edistäminen voidaan lähettää kuluttajalle rohkaista heitä tobuy.

Yritystason yritykset käyttävät tätä varmistamaan niiden ylennykset laskussa kiinnostunut silmät sijaan kuuroille korville. Toiset käyttävät sitä mitata perinteisesti vaikeasti kerätä tietoja, kuten kuinka moni käy myymälöissä päivittäin, kuinka kauan he oleskelevat, ja mitä demografiset ne kuuluvat.

Netwise Captivate voidaan tarjota palvelua toivottaa kuluttajat myymälöissä, tarjota apua ja ohjata ne merkityksellisiä tuotteita, kaikki odottamatta on myyjä.

Koko elinkaaren App Development mobilisoi Tuotemerkit ja Kasvaa tulot

Smith Micro tarjoaa myös monipuolisia mobiilisovelluksella suunnittelu ja kehittäminen ohjelmisto, joka pääsee sovellusten markkinoille nopeammin. Mukautettuja malleja loppukäyttäjien rakkaus, 4D App Studio voi auttaa yrityksiä käyttöön suosittuja sovelluksia, jotka toimivat vastaamaan liiketoiminnan tavoitteita.

Monimuotoisuuden mahdollista 4D App Studio nähdään tarkastelemalla sen monipuolinen asiakaskunta. Esimerkiksi San Franciscon ”Creative City - San Francisco” kuvaannollisesti kädet käyttäjien avaimet kaupunkiin. Tämä iPhone ylpeilee animoidun kaupungin kartan, videoita ja faktoja taide, arkkitehtuuri ja historia, ja se on postikortteja featuring useita kulttuurikohteita. Tämä hauska, interaktiivinen sovellus on luova tapa motivoida matkailua ja antaa kävijöitä syy jatkossakin.

Smith Micro tarjoaa kattavan mobiilisovelluksella suunnittelun ja kehittämisen kautta 4D App Studio.

”Rock in Rio,” yksi maailman suurimmista musiikkifestivaaleja, käytetty 4D App Studio luovat täydellisen mobiili kokemus osallistujille. Sovelluksesta, käyttäjät voivat tarkistaa bändejä, ostot liput, ja saada tuoreimmat uutiset festivaalista.

4D App Studio Skyuber kehittänyt mobiili kokoontumispaikka, jotka haluavat lento-osuus. Käyttäjät voivat löytää tyhjiä paikkoja yksityisiä lentokoneita yksinkertaisesti vetämällä APP niiden Apple tai Android-puhelinta.

Tavoitteena takana kaikki nämä sovellukset on sama - se antaa mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksia, jotta asiakkaat voivat saumattomasti vuorovaikutuksessa yritysten. Tämä toimii ajaa merkkiuskollisuus ja vauhtia tuloja.

Jatkuvat perinne Leadership Tech Space

Smith Micro on niin onnistunut, koska se tekee yhden asian hyvin - sen avulla yritykset kuuntelevat. CMO Carla Fitzgerald kirjoitti äskettäin artikkelin VentureBeat keskustellaan haasteista mobiili sitoutumista. Siinä hän myöntää eri toimialoilla on erilaisia haasteita, mutta suurin alue, jossa yritykset saavat sen väärin on käyttöönotossa ennen harkitsee pitkän aikavälin vaikutuksia asiakaskokemuksen.

”Luoda mobiili suhde, aivan kuten mikä tahansa muu suhde, sinun täytyy kuunnella”, hän sanoi. ”Tämä tarkoittaa tietojen keräämistä siitä asiakkaalle, joka ei perustu pelkästään historialliseen kehitykseen; se sisältää tässä ja nyt. Tunnistamalla ja vaikuttamalla asiayhteyteen kännykkä vihjeitä 'kunkin asiakkaan reaaliajassa, kuten läheisyys, asun ajan, esimerkiksi laitteen toimintoja ja sovelluksia käytössä, yritykset voivat toimittaa yksilöllisiä, ja siksi mieleenpainuva, mobiili kokemus.”

Carla tunnistaa pelkästään yhden tekijän ei luoda terve liiketoiminta-kuluttajan välinen suhde. Mutta tarkkaa huomiota yksityiskohtiin asiakkaan on tärkeää buildinglong kestäviä ja mielekkäitä yhteyksiä.

Buildingrelationships tarjoaa asiakkaille henkilökohtainen tunne ja tekee niistä alttiimpia näytteille ominaisuuksia, kuten merkkiuskollisuus, tässä erittäin kilpailukykyinen ja tyydyttyneitä markkinoilla. Smith Micro on luonut sarja tuotteita, jotka auttavat kuluttajia ja yrityksiä yhdistyä mielekäs ja rikastuttava tavoin.

Yhtiö jatkaa päivittää tuotteita, kuten palkittu 2D animaatio työkalu Moho , ja rakentaa ne dynaamisiksi kokemuksia suurten kumppanuuksia, jotka tuottavat työkaluja, kuten Microsoft Surface Studio.

Carla sanoi artikkelissaan ”Jos olet hoitavan mobiili kuin 'kanava', saat kaiken väärin.” Smith Micro todistaa tämän heidän uutta tarjontaa ja päivityksiä on suunniteltu antamaan kuluttajille ja yrityksille mobiilin kokemus niiden pitäisi olla jossa on - intiimi ja täyttää yksi.