Sobergaydating: antamalla raittiille sinkuille lgbt-yhteisössä foorumi löytää tukea, ystävyyttä ja rakkautta

16 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Liikkuminen moderni HLBT Dating Scene voi olla kova. Mutta niille, hyödyntämiseen tai sitoutunut raittiina elävä, löytää romanttinen ottelu voi olla sitäkin haastavampaa. SoberGayDating.com vie leimautumista ulos keskustella riippuvuutta ja hyödyntämistä ja luo turvallisen ympäristön LGBT daters haluavat tavata toisia tukea, ystävyyttä ja rakkautta. Sivusto on yksi harvoista alustoja Webissä rakennettu nimenomaan auttamaan homo aikuisten AA, NA, tai 12-askeleen ohjelma löytää ottelun. Ja, helposti luoda profiileja ja vankka haku toimintoja, se on helppo tavata ja side muiden singleä, jotka jakanut vastaavia elämänkokemusta ja ovat huumeiden ja alkoholin vapaa.

Treffit voi olla vaikeaa. Sober dating voi olla vaikeampaa. Nykyään niin monet ensimmäinen, toinen ja kolmas päivämäärät tapahtua drinkkejä, ja siellä on syy. Alkoholi on tunnettu sosiaalinen voiteluaine, joka toimii aivojen estää ahdistusta.

load...

Tämän seurauksena se on helppo ymmärtää, miksi nykyajan seurustelukulttuurin on naimisissa alkoholin saanti on parhaillaan saada tietää joku uusi. Kuitenkin niille sitoutunut päihteettömyyttä tai parhaillaan toipumassa, esiintyvyys alkoholin dating piiri voi aiheuttaa suuria ongelmia.

Se voi olla vaikeaa aloittaa treffit keskustelua raittiuden ja syitä et halua juoda. Onneksi sillä raittiina daters vuonna LGBT-yhteisön, löytyy ratkaisu. SoberGayDating.com on dating sivusto, jossa homo- aikuiset voivat kääntyä tavata muita, jotka ovat myös AA, NA, tai muiden 12 askeleen ohjelmia tukea, ystävyyttä ja rakkautta.

Robin DeLuca perustettiin SoberGayDating täyttämään tyhjiön LGBT online dating yhteisö.

load...

”Rakensin sivuston, koska siellä oli valtava tarve se homoyhteisössä”, sanoo Robin DeLuca SoberGayDating perustaja. ”Meillä on niin paljon jäseniä, jotka ovat allekirjoittaneet ja ovat valmiita tapaamaan ihmisiä, aivan kuten ne.”

Hän sanoi kerran sana riistäytynyt vuonna LGBT yhteisölle mahdollisuuden yhdistää muiden kanssa, jotka ovat myös huumeisiin ja alkoholiton, jäsenyyden hinnat alkoivat ottaa pois. SoberGayDating on yksi ainoa LGBT dating sivustot catering yksinomaan raittiina LGBT singleä.

Kohtauspaikka Gay Aikuiset Recovery Katse Bond

Menestyksen jälkeen hänen sivuston, SoberSinglesDate.com, Robin näki reikä verkossa LGBT rakkauden markkinoilla ja päätti aloittaa SoberGayDating.com. Alusta tarjoaa enemmän kuin keskimääräinen dating sivuston tai sovelluksen. Se on paikka, jossa ihmiset voivat rakentaa tukijärjestelmät ja ystävyyssuhteita, jotka saavuit samanlaisia ​​asemilla elämässä.

Sinun ei tarvitse huolehtia paljastamatta riippuvuus koska jäsenet jo käsitys siitä, mitä olet ehkä käynyt läpi ja miten youmight olla overcomingobstacles päivittäin.

load...

Klo SoberGayDating, sinkkuja ei tarvitse huolehtia liikkumisesta kovaa keskusteluja raittius.

SoberGayDating helpottaa prosessia, jossa ihmiset voivat luoda joukkovelkakirjoja perustuu yhteisiin uskomuksiin ja kokemuksia. Sivusto poistaa tarpeen tuskailla yli kiusallinen keskustelua hyödyntämistä ja raittiutta että joskus on tapahduttava, kun huumeiden ja alkoholin vapaa sinkkuja tavata uusia ihmisiä.

SoberGayDating on turvallinen, luottamuksellinen paikka puhua mahdollisille ystävien ja romanttinen etuja murehtimatta hylkääminen kun ne selville olet elpymistä. Sen sijaan, toipuminen on osa normaldiscussions päällä, joten se ei ole tarpeen tietää, milloin on oikea aika tuoda sen.

Etsi kavereita intuitiivisten Profiili Creation & Hakumahdollisuudet

Rakentaa profiilin SoberGayDating on yksinkertainen ja voidaan tehdä 20 minuuttia tai vähemmän. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on antaa perustietoja, luo käyttäjätunnuksen, ja aloittaa.

Profiilisi vaatia tietoja kuten ulkonäkö, mitä etsit, uskonnosta kieliä, ensisijainen talteenotto ryhmä, ja etuja. Lisäksi sinua pyydetään kuvaamaan itseäsi, antaa tietoa taustalla ja antavat alasajoa miksi olet siellä.

Jäsenet SoberGayDating löytyy toisiltaan hakuehdot ja yksityiskohtaisia ​​profiileja.

Sivuston hakuominaisuuksia sallia useiden keinoja paikantaa tyyppinen henkilö olet haluavat tavata. Voit hakea sinkkuja lähellä sijaintisi sukupuolen, iän, ja valokuvia. Advanced haut myöntää lisää vaihtoehtoja, kuten etnisyys, elpyminen ryhmä, siviilisääty, juominen ja tupakointi, koulutus, ja laitoksen tyyppi.

Kun olet löytänyt jonkun, joka katseesi, voit tallentaa häntä suosikkina ja näyttää kiinnostusta lähettämällä viestin tai jopa virtuaalinen suudelma. Sivusto avulla käyttäjät voivat tarkistaa muiden jäsenten profiileja, kuvia ja videoita päättää kuka voisi olla ottelussa. Ja profiilisivultasi näet kaikki jäsenet puhut sekä ne, jotka ovat suosikkilistalleen teitä, mutta saattaa olla liian ujo tervehtimään.

Teräväkärkinen Neuvoja Antaa Sinkut tietoa siitä, miten rakentaa suhteita

Koska online dating asiantuntija, Robin jakaa hänen runsaasti kokemusta singleä eri sivustoja hän juoksee. Kun hän toteaa, että hän ei ole terapeutti, hän oli maassa nollaan, kun online dating alkoi ja on muutamia vinkkejä, miten tavata ihmisiä digitaalisessa maailmassa.

Hänen ensimmäinen neuvo ei luottaa liikaa kutoma. Hän sanoi menoja päivittäin kommunikoida tapaamatta henkilökohtaisesti tai puhelimessa puhumista voi olla virhe.

”On tärkeää nähdä, jos olet telephonically yhteensopivia”, hän sanoi. ”Niin paljon eksyy käännös kutoma. Ihmiset rikkonut asiat ja ihmiset haluavat kuulla intonaatioihin ääni. Päästä puhelun mahdollisimman pian.”

Robin sanoi, että puhelu, saat käsityksen, jos tämä henkilö voi pysyä sinun ja jos sinulla on joitakin luonnollisia kemiaa. Jos kaikki menee hyvin, on aika ottaa seuraava askel.

Robinin kirja antaa sinkkuja vinkkejä ja neuvoja parhaista tavoista tavata ottelu netissä.

Ensimmäinen kokous, Robin sanoi, pitäisi olla helposti ja nopeasti - tavallaan kuin drive-by.

”Ehdotan ei tehdä päivällistä tai lounasta”, hän sanoi. ”Ensimmäinen kokous tulee olla kupin kahvia. Te tietävät yleensä heti nähdä toisiaan, jos tämä on joku voit olla kiinnostunut.”

Mutta se ei tarkoita sitä on kyse näyttää. Pikemminkin Robin sanoi, että se kemiasta. Jos lukitset itsesi pitkä kokouksessa ja se ei toimi, sinun täytyy haparoida läpi hankala ”löytää tekosyyn lähteä” dilemma tai vain koettaa kestää. Valitessaan lyhyt ensimmäinen kokous, jos se menee hyvin, voit aina laajentaa sen lounas tai päivällinen.

Sinkkuja, jotka haluavat enemmän Robin neuvoja voi ostaa hänen e-kirja ” The Original Cyber-Dating Gurun Guide Online Dating.” Teksti on pursuavat neuvoja ja parhaita käytäntöjä singleä voit auttaa liikkumavaraa tiensä nykypäivän dating maisemaan.

Se toimii! SoberGayDating on yhdistänyt Lukemattomat Pariskunnat

Robin kertoi meille hän säännöllisesti yhteyttä jäseniä, jotka kertovat hänelle kuinka SoberGayDating.com on vaikuttanut positiivisesti heidän elämäänsä. Niin monet ovat löytäneet mielekkäitä ystävyyssuhteita ja rakastavia suhteita päällä, mikä tekee Robin ylpeä polun hän valinnut elämässä.

”Se on hieno asia”, hän sanoi. ”Voidakseen auttaa ihmisiä löytämään selvää ja liitä on hieno tunne.”

Hän lisäsi, että hän uskoo SoberGayDating on onnistunut, koska se antaa singleä mahdollisuuden side muiden kanssa, jotka suoraan ymmärrä niitä.

”Ihmiset tietävät, milloin he tulevat toSoberGayDating että se on turvallinen paikka”, hän sanoi. ”Sivusto on kuin perhe, todella.”