Stellar hitch yksityinen matchmaking luo räätälöityjä yhteyksiä eliitin asiakkaille

16 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Matchmaker ja Stellar Hitch perustaja Cristina Morara rakastaa tehdä otteluissa. Ei ainoastaan hän perustaa päiviä välillä hänen nykyisiä asiakkaita, mutta hän myös kammat maailmanlaajuinen joukkoon sinkkuja löytää poikkeuksellinen ehdokkaita ei jo hänen tietokantaan. Hän myös tarjoaa asiakkaille valmennus miten tehdä mieleenpainuva ensivaikutelma ja harkitsemaan kumppaneille, jotka eivät ehkä ruksata kaikki laatikot. Loppujen lopuksi monet kumppanit eivät koe rakkautta ensisilmäyksellä vain ymmärtää myöhemmin kuinka oikeassa ne ovat toisiaan. Kuten Stellar Hitch laajenee ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa, Cristina tavoitteena on kehittää entistä pitkäaikaisia välisissä otteluissa sopiva ja jännittävä kumppaneita.

Perustaja Stellar Hitch, Cristina Morara elää sanonta: Valitse työpaikkoja rakastat, ja sinun ei tarvitse työskennellä päivä elämässäsi. Jopa hänen pois tuntia, matchmaker ja valmentaja ei lopeta yrittää löytää tulosta hänen asiakkaiden.

Mutta hänen ammattinsa ei ole aiheuttanut häntä ottamaan uuden kiinnostusta.

load...

”Olen aina ollut kiinnostunut romantiikkaa ja löytää 'yksi',”, hän sanoi. ”Muistan 16 ja mietin, miten tiesit kun tapasit täydellinen romanttinen kumppani. Entisenä valu johtaja, olin aina osaksi haasteeseen olla metsästää ja löytää täydellinen henkilö.”

Cristina intohimo matchmaking johti hänet ammattiin lähes vahingossa. Koska omistaja viinibaari Floridassa, hän oli usein pyydetty tekemään tulosta hänen suojelijoita.

”Mieheni ja minä avannut viinibaari Floridassa. Se oli vain yksi niistä makea, romanttisia paikkoja ”, hän sanoi. ”Olemme aina tehneet ihmiset viihtyvät. Jotkut ruokailijat sanoisi minulle, 'aion tuoda päivämäärä, tapasin hänet Match.com. Kaada Cab jos luulet hän on maalivahti, tai Chianti jos luulet hän ei ole.”

load...

Tähtien Hitch perustaja Cristina Morara miehensä Andrea auttaa eliitin sinkkuja löytää rakkauden.

Vaikka Cristina nautti myös epävirallisia matchmaker, hän myönsi, että monet hänen dating ruokailijat eivät olleet valmiita jakamaan parhaita itsensä mahdollisten kumppanien kanssa.

”Pyydän ruokailijat mitä he aikovat lyijyä, ja he sanovat, 'olen juuri menossa siipi,'”, hän sanoi. ”Ihmettelin, 'Miksi ei ihmiset valmiimpia?' Ja 'Miksi ette ole välineitä tehdä parhaan valintoja oman rakkauselämä?'”

Että ajattelutapa saada sopivaa tulitikut ja tarjoamalla daters työkalut tehdä vaikutuksen kumppanien johdolla Cristina ja hänen miehensä Andrea aloittaa oman matchmaking palvelu, Stellar Hitch.

”Annamme daters työkalut tunnistaa, miten he tulevat esille, ja miten valmiita ne ovat ensimmäinen päivä”, hän sanoi. ”Valmistaminen on puoli taistelu. Että motto tuli meidän koetinkivi. Katsotaanpa valmistella asiakkaillemme, purista rajoittamalla uskomukset, ja saada heidät täyttää oikea henkilö. Niin se alkoi. Se oli tämä orgaaninen asia.”

load...

Nyt, vuotta luomisen jälkeen Stellar Hitch, Cristina on edelleen yhtä intohimoisesti pariksi oikean kaksikon koska hän on aina ollut.

”Jos voitimme lotossa huomenna, mieheni sanoo Voisin jatkaa tätä varten loppuelämäni ilmaiseksi”, hän sanoi. ”Se on minun kutsumus.”

Löytäminen Poikkeuksellinen Ottelut niille, jotka odottaa parasta

Cristina tekee useimmat Stellar Hitch matchmaking yksin, yhdessä pieni ryhmä.

”Se olen minä, enimmäkseen, ja mieheni, joka tekee joitakin kuvan konsultointi- ja valmennus”, hän sanoi. ”Olen käytännön. Olen joukkueen ympärillä minua tukemaan, mutta teen paljon yksi-vastaan-yksi itseäni.”

Tähtien Hitch vastaa laaja ikähaarukka daters niiden 30s 70-vuotiaina. Mutta Stellar Hitch asiakaskunta kaikilla on jotain yhteistä: Ne ovat varsin onnistuneita muilla elämänsä.

”Työskentelemme erittäin saaliit ja ihmisiä, jotka ovat askeleen edellä”, Cristina sanoi. ”Laadulla on hieman korkeampi kannalta koulutustaso, korot, saavutuksia, ja laatu.”

Cristina tavoitteena matchmaking on auttaa kunkin hänen asiakkaiden löytää ”The One”.

Joten miksi nämä poikkeukselliset ihmiset on vaikeuksia löytää rakkautta?

”Tyypillinen asiakas on joku, jolla on paljon valintoja, mutta on erittäin yksityinen”, Cristina sanoi. ”He eivät halua tehdä online dating. Tai he valikoivaa ja haluavat joukkue he voivat luottaa vet ihmiset heille. Tai ehkä he ovat vähän aikaa ja matkustavat paljon.”

Luotettavuusselvitysten on yksi tärkeimmistä palveluista Cristina tarjoaa, ja Stellar Hitch poikkeaa muista palveluista, koska sen joukkue jahtaa poikkeuksellisia daters. Sen sijaan monet matchmakers yksinkertaisesti parittaa daters jotka ovat jo niiden tietokantoihin.

”Teemme yksityiset hakuja eikä vain luottaa meidän nykyisen salkun”, hän sanoi. ”Teemme omaa aktiivista rekrytointia valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. En halua rajoittaa kuka olen. Luomme kaikkia näitä väyliä pääsy ihmisille, joilla ei ole aikaa tehdä sitä itse.”

Valmistautuu Asiakkaat esittämään parasta itseämme päivämäärät

Cristina vie käytännön lähestymistapaa, kun se tulee grooming hänen daters.

”Ensimmäinen vaihtoehto on tavata joku henkilökohtaisesti, mutta joskus se on oltava Skypen”, hän sanoi. ”Saan tunteen, mitä he etsivät, antaa heille ehdotuksen selittämällä, mitä voin tehdä, ja silloin minä käynnistää prosessin.”

Toinen suosittu palvelu Stellar kiinnitys tarjoaa on päivämäärä valmennus, joka auttaa asiakkaita vaikutuksen mahdolliset vastineet.

”En aina käyttää sanaa 'valmennus,'” Cristina sanoi. ”Minulla on erityisiä oivalluksia kertoa asiakkaille, ennen kuin teemme esittelyjä. Haluan heidän näitä ylimääräisiä työkaluja maksimoida menestykseen. Stellar Hitch voi tuoda asiakkaalle Lamborghini, mutta ne on silti osaa ajaa sitä.”

Cristina käytti matchmaking taitoja, jotka auttavat Chelsea Handler, vasemmalle, löytää mies Netflix erityinen ”avioliittoon.”

Vaikka joskus Daters tarvitsevat parannuksia niiden asenne tai esityksen, muina aikoina Cristina kannustaa avaamaan mielensä katsoessaan romanttinen mahdollisuuksia.

”Vietän aikaa asiakkaiden kanssa, saada tietää niiden historiaa”, hän sanoi. ”Tarinat auttaa minua koota keitä he ovat. Pääsen asian ytimeen ja ymmärtää niin paljon vivahteita kuin voin minun asiakkaille. Sitten annan heille palautetta ja työkaluja.”

Kun asiakkaat hakeutuvat rakkautta ensi silmäyksellä, he eivät näe samaa kuvaa kuin Cristina. Hän jopa ehdottaa, että usko, että ihanne tehdä parit eivät näe soveltuvuutta ottelut, jotka saattavat olla täydellinen niille.

”Niin monet ihmiset etsivät rakkautta ensi silmäyksellä”, hän sanoi. ”Onko se tapahtui? Ehdottomasti. Mutta kuinka usein? Paljon harvemmin kuin luulisi. Varmista, että olet ei ohimennen jonkun, joka on oikeassa edessäsi koska kipinä taso oli kahden sijasta 10 Mottoni on, 'jos et ole varma, tutkia.'”

Yksi Cristinan ikimuistoisimmista pitkäaikainen ottelut oli oikeastaan ​​kahden ihmisen välillä, jotka olivat neutraaleja toisiinsa aluksi. Tai tarkemmin, hän oli paljon enemmän hänen kuin hän oli häneen.

”Asetin nämä kaksi ihmistä ylös, ja olen tarkistanut hänen kanssaan jälkeenpäin. Hän sanoi oli hämmästyttävää päivämäärää, mutta hän oli epävarma ”, Cristina sanoi. ”Halusin hänen olevan avoin nähdä hänet uudestaan ​​toisella ajankohtana, ja se vei minut puoli tuntia vakuuttaa hänen mennä treffeille. Kyseisen ajankohdan jälkeen, hän kiitti minua saamaan hänet pois omaa tietään. He ovat olleet yhdessä yli kaksi vuotta, ja hän vain ilmoittanut olevansa raskaana.”

Stellar kiinnitys: kehittää kansainvälinen Base Valikoiva Daters

Vaikka Cristina ja hänen tiimin Stellar Hitch ovat jo täysin sitoutuneita daters, he eivät ole valmiit kasvattamaan liiketoimintaamme - kaukana siitä.

”Olemme laajentumassa Euroopan markkinoille”, hän sanoi. ”Asiakkaat etsivät yhteistyökumppaneita ulkomailta. Ehkä heillä on enemmän kuin yksi kotona tai matkoilla kansainvälisesti. Joten olen työskennellyt Lontoossa asiakkaiden ja tunkeutumalla Italian markkinoilla. Olen laajenee strategisesti silmäni auki. Minulla on paljon resursseja Euroopassa, ja olen onnellinen käyttää niitä.”

”Tavoitteenamme on saada asiakkaamme upeiksi suhteita, jotka kestävät.” -Cristina Morara, perustaja Stellar Hitch

Mutta laajentumisstrategiaa ei ole arvovaltaa tai tila; Sen sijaan se auttaa Cristina tehdä paras tulosta hänen asiakkaiden.

”Tavoitteenamme on saada asiakkaamme upeiksi suhteita, jotka kestävät. Olen aina täällä antaa ohjeita tai eri näkökulmasta ”, hän sanoi.

Vaikka Cristina on tehnyt satoja pareja, hän vielä saa saman kiire jännitystä on noin sellaista rakkautta, että hän on kokenut, kun hän ensimmäisen kerran tapasi aviomiehensä.

”On etuoikeus saada tehdä mitä teen”, hän sanoi. ”Tunnen uskomattoman kunnia, varsinkin kun ihmiset jakavat totuuksia kanssani. Mikään ei ole tärkeämpää kuin rakkauden etsinnässä, jakaa rakkautta ja rakastumisella. Henkilö olet naimisiin, ja että kumppanuus, määrittelee laadun elämäsi päivittäin.”

Lisätietoja Stellar Hitch osoitteessa StellarHitch.com, call (941) 284-2592, ja seuraa Cristina Facebookissa , Twitterissä ja Instagram. Cristina on aina mielellään tavata kaikille. Jokainen paketti on muokattavissa, ja hinnoittelu alkaa $ 20000.