Surge: huippuluokan gay dating app yhdistää yli 3,5 miljoonaa miestä ympäri maailmaa

11 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Yhden miehiä ei tarvitse merkitä itse (tai päivämäärät) päälle Surge , gay sopiva dating verkossa. Sovellus vaatii kaikille tulijoille ja auttaa heitä tuntemaan olonsa LGBTQ + Dating Scene. Yksinkertaisilla pyyhkäisemällä ominaisuuksia ja hauskaa viestintää tarroja, Surge luo matalapaineista ympäristössä tehdä ystävä, lasku päivämäärän tai rakentaa suhdetta. Sovellus tukee voimakkaasti kasvava verkosto homo, bi, queer, ja utelias miehet ympäri maailmaa. Yli 3,5 miljoonaa miestä ovat liittyneet Surge ja tuhannet rekisteröityä kuukausittain. Vuodesta 2015 Surge on toiminut mottona ”no tarrat” ja joukkue tekee kovasti töitä, jotta kaikki jäsenet tuntevat olonsa turvalliseksi, arvostetaan ja tuetaan ne navigoida online dating.

Ei jokainen ihminen tuntee olonsa mukavaksi näy gay bar ja periaatteessa retki itseään paikallisyhteisön vain saada päivämäärä. Se voi olla jännittää lähestyä kaveri tällaista julkista ja anteeksiantamaton kohtaus. Jotkut homo, bi tai utelias miehet eivät ole pois, äänekäs ja ylpeä, niin dating voi olla merkittävä haaste heille.

load...

Onneksi LGBTQ dating -sovellusten avulla käyttäjät voivat muodostaa yksityinen, ystävällinen ja oikeus vapaa tila. Koska se käynnistettiin vuonna 2015, Surge on tullut trendikäs vaihtoehto homo-, bi- ja queer miesten Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Dating app, saatavilla iTunesista ja Google Play, on kunnostautunut itselfas nichesocial verkkoyhteisöalustan ilman merkintöjä tai rajoituksia.

Surge yksinkertainen ja turvallinen asennus täyttää yhden homo miehiä facilitatingreal yhteyksiä.

Surge tiimi on viettänyt parin viime vuoden aikana tarkkailemalla treffeillä ja rakentaa höyry industry.The teknologian yritys sai alkunsa vuonna 2013 käynnistämällä LGBTQ dating sovellus nimeltään Lavender. Tämä foorumi tarjolla koko LGBTQ + singleä, mutta joukkue pian realizeditsservices olisi hyödyllisempää, jos ne ovat erikoistuneet tiettyihin seksuaalisuuden. Joten ne uudelleen merkkituotteita ja käynnisti Surge homo- ja bi-miesten. Sitten vuonna 2017, joukkue julkaisi Zoe varten lesbo ja bi-naisten. Molemmat sovellukset käyttävät huipputeknologian yhdistää samaa sukupuolta daters toisiinsa.

load...

Tänään Surge ylpeilee yli 3,5 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää kaikenikäisille ja taustoja. Sovellus on ylpeä monimuotoisuuden ja invitesmen kaikkien stripesto rekisteröityä ilmaiseksi. Olitpa etsivät yhden yön tai elinikäinen rakkaus, tämä sovellus voi esitellä sinulle maailman mahdollisuuksia on gaysocial näyttämöllä.

”Haluamme olla erilainen”, sanoi Sunethra Boyinova, Surge luova johtaja. ”Emme halua olla vain hookups. Tarjoamme mahdollisuuksia valita ja tarjota tila, jossa käyttäjät voivat löytää rakkautta elämäänsä.”

”Like” tai ”Power Like” Kaiken ikäisille miehille & Taustat

Aalto joukkueella ei usko miljoona herättävä ominaisuuksia mobiiliblogata daters mitään hyvää, joten he ovat keitetyt paikkansa sovellus alas perusasiat. Itsclean, yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä auttaa miehiä yhteyden ilman näpelöi tarpeettomia tai tehoton vastaavia työkaluja. Tämän seurauksena Surgefosters erittäin vuorovaikutteinen sosiaalinen verkosto; kuukausittain käyttäjien lähettää yli 10 miljoonaa messageson sovelluksen.

load...

Koska kaikki viestintä perustuu keskinäiseen vetovoima, Surge on mukaansatempaavan ja hauska paikka järjestää mennessä.

Anna flirttailu alkaa! Surge, sinun tarvitsee vain klikkaa ”kuten” tehdä keskinäisen ottelun ja aloittaa keskustelun. Miehet pyyhkäise kautta mennessä näkymiä kaventamaan vuodelta kentän kannattavana ja houkuttelevana sinkkuja. Tunne yksityinen? Voit aina aktivoida yksityistilaan varmistaa, että vain kaverit olet halunnut näkee profiilisi.

Jos todella haluat tehdä vaikutuksen, voit valtaa kuin suosikki söpöläinen. Mukaan FAQ sivulle, ”Tämä on nopein ja suorin tapa antaa kaveri tietää todella kaivaa ne.” Kaikki jäsenet voivat käyttää vain onePower Like päivässä - elleivät he ostavat pakkaus Virta Likesorearn sähkö- Likes päivittämällä profiilit.

Surge premium jäsenet eivät saa lisävoimaa Likes, mutta ne ovat nähdä kuka pitänyt niistä, käyttää omia mieleen historiasta (ja ehkä muuttaa mieltään muutama kulkee), tarkastella yksityisiä kuvia keskinäistä ottelua, ja muuttaa niiden sijainti asetukset.

Vaikka suurin osa käyttäjistä asuu Yhdysvalloissa, Surge on membersin maissa ympäri maailmaa. Jäsenistön keski-ikä on 18-30 juuri nyt, mutta Sunethra sanoi joukkueen ei ole etsimässä lokeroida sovelluksen missään ikäryhmässä. ”Surge on kaikille”, hän sanoi. ”Haluamme olla vaihtelua miehiä, jotka liittyvät.”

Surgeboasts nopeasti kasvava maailmanlaajuinen dating verkossa, lisäämällä yli 33000 Applen käyttäjille ja 87500 Android käyttäjää kuukaudessa. Noin kolmasosa näitä uusia käyttäjiä kotoisin Yhdysvalloista. Jo sovelluksen jäsenyyden kasvaa harppauksin, mutta joukkue keskittyy täyttävät yksilöiden, vastaamalla palautetta, ja viljeleminen ystävällinen naapurustossa tuntuu.

”Tavoitteenamme on tehdä sovellus henkilökohtaisempaa” Sunethra sanoi. ”Olemme luomassa järjestelmää, jotta ihmiset kommunikoivat enemmän ja olla kiinnostuneita toisistaan.”

Lean Team merkittäväksi kansainväliseksi Mission

Surge employs15 ihmistä, joista lahjakkaat kehittäjät, taju markkinoijat, ja käytännön asiakaspalveluun toistoa. Käynnistyksen kannustaa yhteistyöhön ja luovuutta joukkue memberswork luoda parhaat dating sovellus homomiesten markkinoilla.

”Me välitämme käyttäjien palautetta,” Sunethra sanoi, ’ja me yrittää toteuttaa sitä niin paljon kuin mahdollista.’

Lopulta, kun Surge on onnistunut, se muuttuu elämää. Ei ainoastaan ​​sovellusta yhteyden sinkkuja jotka ehkä koskaan tavannut muuten - se myös luo turvallisen ja kattavan tila jossa miehet vapaasti olla oma itsensä. Ei jokainen LGBTQ mies viihtyy tulee ulos hänen kaupunkiin tai maahan, vaan Surge hän voi päästää irti nuo pelot. Sunethra kertoi meille joukkue ottaa tämän tehtävän sydämen ja tekee kaiken voitavansa levitä rakkautta ja hyväksyntää.

Aalto asiakaspalvelu teamisattentive tarpeisiin nykyaikaisen daters.

Surge järkkymättömän sitoutumisen tothe homoyhteisössä on saanut joukkueen suurta kiitosta dating teollisuudessa. Sovelluksen keskimääräinen luokitus on tällä hetkellä 4,5 tähteä. ”Asiakaspalvelu on erittäin hyvä”, sanoi Michalis Tiritas neljän tähden arvostelu. ”Huomattavaa Parannuksia ovat paljon vähemmän valheellisia profiileja (raportoiva toiminto ilmeisesti toimii hyvin!) Enemmän aitoa kaverit ja parempaa vuorovaikutusta kuin vastaavia sovelluksia.”

”Olen lähestynyt admin ja pystyi käsittelemään joitakin ongelmia app”, sanoi Mick, aalto palkkio jäsen. ”Olen onneksi tällä sovellukselle kuin viiden tähden app.”

Tositarinoita App n suurlähettiläät

Vaikka Surge on vielä uusi ja kasvava, se on jo kerännyt melkoisesti menestystarinoita miehet löysivät erityistä joku app.You voi tulla Surge suurlähettiläs jakaa menestystarina tiimin ja helpspread sana aboutthis ainutlaatuinen homo -Ystävällinen yhteisöä.

Surge on helpottanut lukemattomia lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin yhteyksiä naimattomien miesten verkossa.

”Hän oli ensimmäinen ottelu,” yksi tyytyväinen käyttäjä sanoi. ”Tapasimme kahvilla pian sen jälkeen puhuminen Surge, ja me heti kytkettynä. Siitä lähtien, emme ole pystyneet käyttämään enemmän kuin muutaman päivän välein.”

Toinen nimetön Surge käyttäjä sanoi, että hän oli alkanut epäillä hän oli koskaan rakastua, kun hän etsitään houkutteleva mies, joka oli pukeutunut lääkärin takki profiilikuvansa. He putosivat toisillaan heidän ensimmäinen päivä. ”En ole koskaan todella tuntui rakkautta kunnes tapasin hänet, että” lovestruck käyttäjä sanoi. ”Hän on valmiiksi med koulun ensi vuonna. Asiat ovat menossa uskomaton toistaiseksi.”

Käytössä Surge blogi , voit followthe viimeisin kehitys sovelluksen ja homoyhteisössä. Sovellus tiimi rakastaa sitoutua lukijat ja saada heidät innostumaan seurustelua, dating ja verkottuminen eri puolilla maailmaa. Äskettäin Surge valittu yksi sen jäsenistä, joka tunnetaan nimellä Travel Guy, olemaan kahdeksan päivää vuodelta 20 + Surge käyttäjien neljässä Euroopan kaupungeissa. Tämä sarja korosti hauskaa, hermostuneisuus, ja iloisuus dating nykyään.

”Vain istua siellä puhuu ja nauraa kanssa loputon romanttista tunnelmaa oli todella koskettava,” Travel Guy kirjoitti vietettyään päivän Roomassa. ”Minulla on niin paljon hetkiä ja muistoja tämän matkan, että aion vaalia ikuisesti.”

Surge: Missä Singles Voiko Flirt ilman merkintöjä

Jotkut homomiehet pukeutuvat sateenkaaria niiden hihat (joskus kirjaimellisesti), kun taas muut miehet mieluummin pitää matalaa profiilia, koska ne etsiä kuuma päivämääriä. Homobaarien voi olla hieman paljon sinkkuja, jotka arvostavat yksityisyyttä, butdating sovellukset voivat tarjota samanlaista sosiaalista ympäristöä ja päivämäärän vaihtoehtoja ilman julkista valvontaa.

Vain muutama vuosi, Surge on tullut yksi suosituimmista gay-miehet vuodelta sovelluksia maailmassa. Sen suosio nousu on kunniaksi ystävällisyys, osallisuutta, ja reagointikykyä pieniä, ahkera team.Millions käyttäjät ovat nauttineet app'sstraightforward ja tehokas hakujärjestelmä, joka leikkaa coyness ulos dating vain hieman antamalla kaverit sanovat "Hei, pidän sinusta."

Jos etsit ystävä, päivämäärän tai muita huomattavia, me ehdottomasti suositella yrittää Surge'sall-miehet vuodelta verkkoon. Mikä tahansa iästä tai suunta, tämä sovellus on paikka sinulle.

”Olemme kattava ja avoin kaikille” Sunethra painotti. ”Keskitymme kasvavaan yhteisöömme niin paljon kuin mahdollista.”