Taistele kevään kuumetta vastaan uudella tavalla tavata ihmisiä

18 toukokuu 2019

Olitpa eronnut, vasta yhden tai ovat olleet markkinoilla jonkin aikaa, kevät, kuten sanotaan, on jousitettu.

Jousella tulee vastustamaton halu päästä pois ja tavata uusia ihmisiä.

Olin kuullut hyviä asioita uudella tavalla vastaamaan uusia mahdollisuuksia nimeltään Anomo, ja on uber-utelias tyyppi, olen allekirjoittanut.

Se muistuttaa minua hieman Facebook, mutta olet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa et vielä tiedä... Ja siellä kierre (lisää myöhemmin).

load...

Pidin siitä tarpeeksi halua saada selville, kuka oli sen takana, joten lähdin haastattelemaan yksi Anomo luojat, James Sun.

1. Mikä on Anomo? Tarkoitan... En tiedä mitä se on, mutta ennen suunnittelua tämän haastattelun, minulla ei ollut aavistustakaan.

JS: Anomo on ananonymoussocial verkosto, jossa ihmiset vain paljastavat asioita, kun he haluavat.

Anomo kytkee ylös sosiaalisen verkostoitumisen world.You käyttää anonyymi avatar ja todella oppia tuntemaan ihmiset ympärilläsi kun vuorovaikutuksessa peleissä ja ryhmän tai one-on-one keskusteluja.

2. Tämä dating sovellus on melko ainutlaatuinen, että käyttäjät eivät lähettää kuvia itsestään profiilikuvansa. Profiilikuvansa on todella animoitu avatar (super söpö). Miksi avatar, ja luuletko käyttäen avatar tekee viestinnästä helpompaa? Oliko tarkoituksesi tehdä tämän dating sovellus eri kuin keskiverto vuodelta sovellus tältä osin, helppous keskustelun?

load...

Koska jokainen aloittaa, avatar, ensivaikutelma ulottua ulkonäkö ja suhteet kasvavat aidompaa tavalla. Voit hallita kuinka paljon haluat paljastaa itsestäsi jokaisessa suhteeseen kuten mennä.

Mikä parasta, tilisi on eristetty tosielämän, joten voit tyriä, pommittaa keskustelun, täysin nolata itsesi, paljastaa mitä todella ajatella ja tuntea olonsa turvalliseksi vaarantamatta todellisen maineen.

3. Paljon Anomo käyttäjät ovat heidän 20s ja 30s. Lukijoilleni ensisijaisesti eronneet naiset ja miehet yli 35 haluavat päästä takaisin dating peli. Oletko havaitsimme käyttäjää yli 40?

Meillä on paljon käyttäjiä heidän 30s ja 40s, erityisesti Isossa-Britanniassa Meidän käyttäjäkunta on ehdottomasti kasvaa yli 35 market.In Tosiasiassa sitoutuneimmista käyttäjät ovat usein vanhempia kuin 30.

Kun rekisteröidyt sovelluksen, oletusarvona vain näyttää ihmisiä ja sisältöä oman ikäryhmässä.

load...

”Unelmamme on Anomo täysin

revolutionizesocialinteractions.”

4. Miten idea avatar-pohjainen dating app syntyi?

Aloitimme sosiaalisena app ja tajusi monet ihmiset etsivät dating Anomo. Me perustuu yrityksemme Oscar Wilden lainaus, ”Ihminen on ainakin itseään omalla henkilö. Anna hänelle maski ja hän kertoo totuuden.”

5. Paljon sovelluksia, sivustot ja web-pohjainen yritysten on pariton nimiä. Google ja Yahoo heti tullut mieleen. Anomo ei ole sana yksi käyttää yleisesti sanastoa. Mistä nimi Anomo tulee?

Anomo tulee sanasta anonyymi ilman ”ny” ja ”meitä.”

6. OK, aion laittaa sinut toisella puolella. Sanotaan olet yksittäinen mies / nainen. Olet kuullut tämän pahan uudesta vuodelta sovellus ja olemme päättäneet antaa upea Anomo kokeilla. Tiedät tämän app paremmin kuin kukaan. Mitä sanoisitte on tuottavin tapa tutustua muihin ja tehdä noin vuodelta edistyä tässä luova soveltaminen?

Meillä on peli nimeltä jäänmurtajat. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on ravistella yourphoneand Anomo willintelligentlyfind te neljä ihmistä ikähaitari ja vastakkaisen sukupuolen pelata jäänmurtaja peli.

Se on yksinkertainen viiden kysymyksen ”tutustua sinuun” peli, joka sijoittuu yourcompatibility muiden käyttäjien pelin jälkeen. Jos löydät toisen henkilön mielenkiintoinen, sinun alkaa keskustella ja gettingto tunne heitä. Jos ryhmä menee erittäin hyvin, molemmat voit paljastaa kuvan tai henkilökohtaisia tietoja yksityisesti toisilleen.

7. Onko teillä mitään haluat potentiaaliset ja nykyiset Anomo käyttäjät tietävät?

Jokainen jäänmurtaja pelaat auttaa Anomo älykkäästi löytää seuraavan Neljä henkilöä sinulle. Me kategorisoida ihmisiä 20 luokituksia ja ouralgorithmsanalyze jotka luokitukset taipumus keskustella useammin toisen luokittelun.

Esimerkiksi jos me luokitella teitä ”Kolmannen luokan” ja voit päätyä chattailuun ”Class Seitsemän” paljon, meidän algoritmi tuntee Kolmannen luokan-tyypin ihmiset kommunikoivat usein luokan seitsemän, joten yritämme löytää enemmän otteluita että korrelaatio.

Mielestämme paras ennustaja, jotka saattavat olla yhteensopivia on tyyppinen henkilö voit päätyä chattailuun eniten kanssa.

8. Kun olet Anomo sovelluksella voit kirjaimellisesti nähdä kuinka monta uutta käyttäjää ovat yhdistämässä kun selaa toimintaa ruudulla. Se on todella hieno ominaisuus. Onko syystä et anna meidän nähdä, että?

Haluamme käyttäjien vastaan ​​uusia käyttäjiä.

9. Mikä on unelma Anomo tulevina vuosina?

Unelmamme on Anomo täysin revolutionizesocialinteractions.

Meidän ei pitäisi tuomita ihmisiä pelkästään valokuvaa, eikä meidän pitäisi pelätä jakaa todellisia ajatuksia, koska sosiaaliset seuraukset, jotka tulevat perinteisten sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, Twitter, jne

Meidän pitäisi pystyä jakamaan aitoja ajatuksia samalla suojella henkilökohtaisia ​​tietoja ja tavata uusia ihmisiä ympärillä läpi aitoja keskusteluja.

Unelmamme on saada 50 miljoonaa käyttäjää kolmen vuoden kuluessa, jotka uskovat tähän tehtävään.

Anomo on saatavilla iPhonelle ja Androidille Google Play.

Kuvalähde: tech.co