Tapaa homo miehiä riippumatta siitä, missä asut

8 maaliskuu 2019

Yksi suurista kysymyksistä ympäröivän gay dating on, ”Missä tavata laatua kaverit?”

Se voi olla vaikeaa suurkaupunkialueisiin löytää joku yhteensopivia henkilökohtaisen vaatimuksia kumppani ja suhde, mutta tämä haaste on tehty, että paljon enemmän hankala niille miehille, jotka asuvat maaseudulla, konservatiivinen tai kulttuurisesti pakotteiden alueilla homoseksuaalisuutta ympäri maailmaa.

load...

Missä pojat ovat:

Totuus asiasta on sinun täytyy olla, kolikon vanhan elokuvan, ”Missä pojat” lisätä kertoimella. Kuten mitään, sinun täytyy ajatella ehtoja, jotka menevät nostamalla todennäköisyyttä asteikon, jolla saavutetaan haluttu tavoite.

On tarpeeksi vaikeaa löytää potentiaalisia asiakkaita suurissa kaupungeissa, mutta määrät homomiesten käytettävissä näillä alueilla lisäävät ennuste kokous Mr. Right.

Jos olet rahapelit mies ja on mahdollista kitkeä elämääsi ja siirtyä alueelle, jossa homomiehet kokoontua, olet upping kertoimet Mutta kuten rahapelit, ei ole mitään takeita, että suuri voitto.

Mutta mitä jos et voi siirtyä homo navan kuten San Franciscossa tai New Yorkissa? Vaikka se saattaa olla hieman työläämpi että metsätilat Iowan esimerkiksi rakkaus voi tapahtua missä ja kun vähiten odottaa sitä.

load...

Itse hiljattain tekemän tutkimuksen lehdessä Homoseksuaalisuus löytyi maaseudun homot ja lesbot ovat yleensä onnellisempia kuin niiden kaupunkien kollegansa , joten tämä täytyy ottaa huomioon jotain!

Toivotan oli erityinen kaava voisin kertoa, että voitaisiin varmistaa dating ottelu, olitpa kaupunkien tai maaseudun, mutta valitettavasti dating on enemmän taidetta ja mahdollisuudet kuin tiedettä, varsinkin segmentti yksilöitä, jotka on raportoitu olevan vain 10 prosenttia koko väestöstä.

On vaikeampaa meille homojen, mutta se ei ole mahdotonta, osoituksena olemassaolo homoparien kaikilla maantieteellisellä alueella maamme.

”Meidän täytyy tehdä oma osamme lisäämiseksi

meidän kertoimet positiivinen ennuste.”

Seuraavassa Alla on joitakin ideoita parantaa kertoimella. Mikä toimii yksi henkilö ei voi toiselle.

load...

Tärkeintä on olla luova, kokeilla eri paikoissa ja hyödyntää kunkin tilaisuuden koska vuodelta paikat ovat vain niin hyvä kuin mitä tehdä niiden kanssa.

1. Gay henkilökohtaisia ​​mainoksia

Dating sivustot ovat maailman tapa nyky kertaa, ja heillä on jopa erikoistuneita sivustoja jokaiselle alaryhmä kuviteltavissa.

Valitettavasti karua todellisuutta on suurin dating sites homomiesten yleensä kytkennät sivustoja valepuvussa, niin sinun kannattaa olla hyvin selkeä profiilissasi mitä etsit karsia ne miehet, jotka ovat eri aikomuksia parhaasi.

2. Meetup.com

Tämä paikka ei ole Dating Site, ja he jopa tout että, joten on tärkeää, ettei lähestyä tätä vaihtoehtoa tässä ominaisuudessa.

Sen sijaan, jos niitä ei ole, luo oma homo virkistys-, urheilu- tai sosiaalisen ryhmän muodostamisen aloittamiseksi yhteisön ystävyyden. Kokous potentiaalinen dating näkymiä tulee johdetun bonus jos joku verkossa iskee fancy.

Jos olet maaseudulla erityisesti, tämä voi mahdollisesti auttaa houkuttelemaan toisia joille et ikinä kyettävä vastaamaan toisin.

3. Poliittiset ryhmät ja vapaaehtoistoiminta

Jatkamalla arvoihin perustuvaa toimintaa ja asioita uskot, sinun on yhdenmukaistaa itseäsi muiden samanmielisten jotka jo jakavat tärkeä muoto yhteensopivuus teitä.

4. Gay-teemalla lomat

Olipa homo risteily tai muu homo loma kohde, tämä voi olla hyvä tapa ympäröi itsesi muiden matkustaa harrastajia.

Huonona puolena on Usein miehet tapaat ei samoilla maantieteellisillä asuinpaikka, mutta koskaan ei tiedä!

5. Harrastuksena-aiheisia tapahtumia

Ehkä voisitte tavata joku viljelyalueella expo, leirintäalue, metalli havaitsemiseksi klubi, kalastus seura, darts tai softball liiga, jne

Whatever your interest, ollessa että paikka tehdä jotain rakastat voi joskus linja on jopa muiden homojen jakavat saman intohimon.

Nämä ovat vain muutamia ideoita kokeilla.

Treffit on yhtä paljon tekemistä asennetta kuten se tekee paikka sinun jatkaa tavata ihmisiä. Älä määritä itse vain noin löytää dating kumppani ja nauti elämästäsi max.

Tämä energia muuttuu magneetti- ja tekee sinulle enemmän lähestyttävissä muut homomiehet , jotka voivat olla lähellä, mutta jotka eivät ehkä yrittää keskustella olisit sinä näyttäneet enemmän sulku- tai uupunut käytös, joka lähettää viestin: ”Pysy poissa! Olen valmis lopettamaan ihmisten, koska se ei koskaan tapahdu minulle!”

Koskaan ei takuuna vuodelta tai suhteita, mutta meidän täytyy tehdä osamme lisätä kertoimet myönteiseen ennuste.

Mitä muita ideoita sinulla on tavata muita saatavilla homojen?

Kuvalähde: notonthehighstreet.com.