Tapaa melani robinson: suhde blogger, joka tuo huumoria ja sydän takaisin online dating

30 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Jos olet yksi niistä miljoonista amerikkalaisista osallistuvien online dating, et tiedä jokainen päivä on voittaja. Itse asiassa, jotkut eivät ole edes lähellä. Kuitenkin huono päivämäärät ovat yleensä niitä, jotka tekevät parhaat tarinat. Ainakin se, mitä Melani Robinson ja hänen seuraajansa uskovat. Melani chronicled kaikki 100-plus päivämääriä hän jatkoi vuodeksi, jotta lukijat likainen, naurettava, ja niin huono-you-vain-on-to-nauraa-about-se kokee online dating. Blogissaan, podcasteja, artikkeleita ja kirja antaa kieli poskessa kirjaa huumoria ja inspiraatiota joka löytyy etsiessään ja löytää rakkauden verkossa.

Dating milloin tahansa elämässä voi olla vaikeaa, mutta jotka tulevat keski-iässä ja löytää itsensä takaisin dating allas voi olla varten rude heräämisen. On paitsi maisemaa muuttui henkilökohtaista kokoukseen digitaaliseen vuodelta, mutta useimmat ihmiset niiden myöhäisen 40s ja 50s on myös erilaisia ​​odotuksia kuin he tekivät heidän nuorempana.

load...

Epäilemättä, heillä on ollut kokemuksia, jotka ovat vaikuttaneet mitä he nyt etsivät suhteeseen. Itse asiassa 55% sinkkuja yli 50 sanovat tietävänsä mitä he haluavat kumppanin , ja peräti 73% sanoo tietävänsä, mitä he eivät halua. Kuitenkin lähes puolet näistä singleä myöntää, että he haluavat mennä naimisiin tulevaisuudessa, mikä tekee dating välttämätön todellisuutta.

Melani Robinson chronicled hauska ja naurettavaa kokemuksia hänellä oli aikana vuosi vuodelta.

Niin monia lähteitä siellä väitetään olevan viranomaisille miten navigoida online dating tilaa, on vaikea tietää, mikä on totta ja mikä on arvailua. Onneksi bloggaaja Melani Robinson on laittaa toisinaan uuvuttava työtä kertoa lukijoille kuinka hyvä - ja huono - etsivät rakkautta verkossa voi olla.

load...

Melani päätti hän oli valmis mennessä oltuaan leskenä viisi vuotta, mutta hän ei ollut aikeissa tehdä sitä puolitiehen. Hän heittäytyi sen menemällä yli 100 päivinä vuodessa. Hän levytti hilpeä ja alamäkiä, joka yllättäen käynnistettiin hänet hänen seuraava vaihe elämän dating asiantuntija.

Hänen ainutlaatuinen Taustaa Shaped Kuinka Hän kirjoittaa Treffit

Todettuaan elämänsä rakkauden ja menettää häntä syöpään viisi lyhyttä vuotta myöhemmin, Melani sanoi olevansa lohduton ja tunsi tarvetta muutokseen. Hän astui hänen autonsa ja ajoi Las Vegas Manhattan aloittaa uuden alun. Hän halusi olla kirjailija, joten hän alkoi ottaa kirjallisesti luokat ja bloggaaminen ilman mitään todellista suuntaan, kunnes hän alkoi online dating.

”Etsin blogin, joka listattiin jonkun toisen (dating) kokemuksia, jotka olivat samankaltaisia ​​kuin omani, ja en ole löytänyt yksi kerrallaan, joten aloitin blogin”, hän sanoi.

Hän tajunnut, että hänen rajoittamaton inspiraatiota ja kiinnostavaa sisältöä, joka perustuu hänen dating kokemuksia, hänen bloginsa saattaa olla mahdollisuus. Hän käynnisti hänen verkkosivuilla, 1YearOfOnlineDatingAt50.com ja se lähti kulovalkean tavoin.

load...

”Tuntui kuin olisin ollut ainoa henkilö vuodelta hullujen” Melani sanoi.

Blogi kertoi hänen kokemuksensa menee yli 100 päivinä vuodessa, joista suurin osa oli runsaasti viihteeksi jos ei muuta. Hänen lukijat olivat koukussa. Motivaatio ja tuntuma takana blogi on tavaramerkki Melani.

”Haluan löytää huumoria törkeää tilanteissa, ja se on todella mitä blogiin oli noin”, hän sanoi. ”Se oli noin nauraa mitä voi olla hyvin turhauttavaa ja masentavaa tilanne. Se kannustaa lukijoita etsimään huumoria naurettavaa luonteen dating, erityisesti online dating.”

Tuona vuonna Melani oli valtava menestys. Blogissaan palkittiin. Hänet nimettiin yhdeksi 10 parhaan online dating asiantuntijat ja alkoi kirjoittaa The Huffington Post. Jälkeen huomattavan yleisön, hän aloitti blogin paitsi kertoa hänelle tarinoita, mutta tarinoita muiden singleä samoin. Hän on myös ottanut blogissaan ja muutti sen kirjan hauskoja tarinoita, varoittava ja vinkkejä vuodelta.

Blogi Tuloksia Sydämellinen, Henkilökohtaisen sisällön Ihmissuhteet

Blogissaan, Melani paitsi kirjoittaa hänen kokemuksensa dating mutta tarjoaa alustan muille jakaa tarinoitaan. Blogien aiheet ovat monipuolisempia kuin mitä pukea tai turvallisuusvinkkejä. Hän valottaa asioita, jotka vaikuttavat suhteita sekä hauskoja tarinoita häntä enemmän viihdyttävä päivämääriä.

Hänen ensimmäinen postitse hän puhuu liiankin todellista, ja usein huomiotta, halut naisilla yli 50 on. Kuten hän kertoo hänen tasalla Danny, joka oli hyvä kaveri, hän ilmaisi miksi se ei ollut rakkautta yhteyttä.

”Täytyy olla välähdys himon”, hän kirjoitti. ”Minun täytyy tuntea jossain vaiheessa, että minun kannattaa ottaa vaatteeni pois.”

Lisäksi hänen omia tarinoitaan, Melani myös välittää relatable lukija kokemuksia blogissaan.

Tuolloin tämäntyyppinen mitään aiheita selostus pitkälti puuttuu Blogosfäärissä ja hänen näkemyksensä olivat todella resonoi naisia.

Melani puhutaan myös Ikääntymisen realiteetit, itsehoidon, käsittelee tiedon, että joku ei ole sinuun, ja kun soittaa itse ulos. Hän antaa myös muita ainutlaatuisia ääniä paikka kertovat kokemuksistaan.

Yksi tällainen tarina kertoo naisesta nimeltä Jackie, joka oli kehittynyt turvaton nuori tyttö tulee voimakas ja luottava nainen. Hänen tarina itsensä hyväksyminen johti hänet löytää hänen sielunkumppanin näyttämällä todella täytyy rakastaa itseäsi, syylät ja kaikki, ennen kuin voit rakastaa toista.

Melani tarjoaa paljon hilpeyttä ja hyvä annos optimismia blogissaan jakamalla hänen tarinoita ja antamalla tuntemattomia ääniä mahdollisuuden jakaa ainutlaatuiset näkökulmia.

Podcast joka luo yhteisön Noin Loven Misadventures

Kirjoittamisen jälkeen blogissaan, Melani sanoi hän tunsi hän oli ”overshared tarpeeksi” ja uskoi oli aika kertoa muiden ihmisten tarinoita hänen podcast Single Koska.

”Se on hyvä tapa muiden tietävän on ihmisiä samassa tilanteessa”, hän sanoi. ”Esimerkiksi viime podcast tein oli naisen kanssa, joka oli noin minun ikäiseni, hänen 50-luvun alkupuolella. Hän menetti miehensä traagisesti hänen 40s, ja hän jakoi tarina.”

Jälkeen episodi esitettiin, hänen seuraajansa - joista jotkut olivat käyneet läpi saman asian - tavoitti Melani ja hänen vieras kiittää heitä tarina.

Yhtenäisestä Koska podcastin Melani lähetykset tarinoita hänen seikkailuja rakastunut.

”Se on niin jakaminen ja halua jakaa avoimesti ja rehellisesti, joka tekee ihmiset haluavat edelleen kuunnella”, hän sanoi. ”Nämä ovat täydellisiä vieraita, ja he voivat samaistua samoja kokemuksia he ovat menossa läpi.”

Melani kattaa laajan kirjon aiheita hänen päällä. Hän puhuu ammattilainen wedding planner, joka luo ikimuistoisia elämyksiä muut parit, kun taas hiljaa haluaa hän suunnitteli hänen omat häät. Hän myös hajottaa Polyamoria hänen vieras, Billy, kuten hän yhtyy hänen kokemuksia.

Melani hakee tätä ainutlaatuista sisältöä harjoittaa hänen monipuolista yleisöä.

”Vaikka suurin osa ihmisistä, jotka seuraa mukana ovat niiden puolivälissä 30s puoliväliin 50s, minulla on paljon nuorempien myötäilee myös koska sillä ei ole tekemistä iän”, hän sanoi. ”Tuntuu siltä, ​​jokainen on ottaa samanlaisia ​​kokemuksia.”

Melani tavoitteena: jakaa hänen asiantuntemuksensa Online Dating With the World

Melani otti blogissaan ja muutti sen kirjan, ”yhden vuoden Online Dating viisikymmentä”, jossa uusia tarinoita, aiemmin undivulged yksityiskohtia, ja, kuten hän asian ilmaisee, ”naurettava määrä oversharing.”

Lukijat voivat rentoutua ja nauttia Melani dating kokeilu, jossa hän menee yli 100 päivinä aikana vuodessa. Lukijat voivat myös nauttia hänen artikkeleita The Huffington Post ja muut myyntipisteet, joissa hän käsittelee suhde kysymyksiä, joiden otsikossa, kuten ”Being Mrs. Robinson” ja ”Online Dating tabut.”

Melani hetkellä on meneillään useita projekteja kehittämistä ja muistelmateos kertoessaan hänen ja hänen edesmenneen miehensä kokemus Venäjällä asuvien ja käsikirjoittanut sarjan perustuu hänen kirja ja blogi. Hänen henkilökohtainen sitoutuminen yhdistää muiden kanssa on selvä kaikissa työssään.

”Se on suurin lahja tehdä tämän - kun tiedän, että olen voinut auttaa ihmisiä, tai aihe on koskettanut heitä tai jätti heidät tuntuu vähemmän yksin”, hän sanoi. ”Minulle se on ihanin, mitä voi tapahtua.”