Tina konkinin nelipäiväinen valmennusohjelma osoittaa pariskunnille, miten he voivat johtaa terveempään elämään vahvistamalla heidän suhteensa

9 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Suhde guru Tina Konkin aloitti tehtävänsä parantua särkyneitä sydämiä pyrkimällä keino hoitaa itseään ja hänen avioliittonsa. Yli 30 vuotta sitten, Tina ja hänen miehensä Ron harkitsevat avioeroa, kun he osallistuivat viiden päivän parit neuvonta työpaja. Kokemukset muuttui ne perustasolla tuomalla esiin, miten heidän ohi kivut olivat synnyttämässä uusia surut. Workshopin jälkeen Tina tunsi valtuudet uudistaa suhdettaan ja tulla paremmaksi vaimo ja äiti - mutta hän ei lopu tähän. Hän ja hänen miehensä otti kursseja ja tuli ammatillinen suhde asiantuntijat pystyvät käyttämään parit työpajoja omia. Nykyään Suhde Lifeline ohjelma on innoittanut lukemattomia parit Kaliforniassa kurkistaa itseään ja selvittää, mitä tapahtuu omassa sydämessään, jotta he voivat löytää terveellä tavalla eteenpäin.

Tina Konkin oli mukana paljon myötätuntoinen nuorisotyön nuorena naisena, mutta kun hän meni naimisiin, hän löysi myötätuntoa tuli pulaa. Kotona Tina oli screamer. Hän huusi miestään ja lapset, kasvavat turhautunut ja harmittaa, kun he vetäytyivät hänen.

Tina ja Ron Konkin työskennellyt kautta avio-ongelmia osallistumalla viiden päivän parit työpaja.

load...

Jo vuosia, Tina perhe kamppaili ilmoittamaan satuttaa toistensa kanssa. Theirrelationship kasvoi yhä kauempana kuin Tina emotionaalisesti fyysinen väkivalta tyttärensä 10 vuotta vanha vaikuttaa Ron.

Tina kohtelu heidän tyttärensä oli, mikä sai heidät terapeuttista kokemuksellista ohjelma hoitaa tohtori Phillip McGraw kumppani ennen kuin hänestä tuli tohtori Phil, TV persoonallisuus. Vuosien kauna ja pahoinpitelyn seurauksena asia, joka uhkasi lopettaa avioliiton.

Ohjelman aikana Tina ja hänen miehensä tutkia syyt teoistaan ​​ja kasvoi ymmärtää, mitä lapsuuden kokemuksia vaikutusta heidän uskomuksia ja käyttäytymistä. Tina tajusi, että hän oli matkimalla hänen isänsä, jotka huutaa ja jahdata häntä vyö mutta ei koskaan satu lapsensa. Hänen mielessään, huutaa on turvallinen, ja se oli hänen äitinsä hiljainen kuria, joka oli vaarallinen.

load...

Pari sitten oppinut työn kautta erimielisyytensä enemmän rakentavaa ja terveitä ways.The viiden päivän ohjelma avasi silmänsä ja inspiroi heitä muuttamaan. ”Se täysin muuttanut elämäämme”, Tina sanoi. ”Tämä ohjelma kirjaimellisesti pelasti henkeni, tallentanut lapseni, ja pelasti minun avioliitto.”

Innoittamana muutos he näkivät omassa elämässään, pari päätti omistaa työuransa toisten auttamiseen on samanlainen kokemus ja pelastaa niiden suhteita.

Nykyisin Tina on perustaja ja johtaja Suhde Lifeline Orange County, Kalifornia. Hän on viettänyt viimeiset 30 vuotta käynnissä seminaareja, puheita, ja lohdullinen särkeneitä. Hänen Couples Retreat on ollut uskomattoman menestyksekäs auttamalla pareja tunnistavat liipaisimet ja väärinkäsityksiä on uhkaava ja parantava ympäristö.

”Emme ole terapiaa tai neuvontaa, mutta olemme hyvin kokemuksellinen ohjelma”, Tina sanoi. ”Autamme ihmisiä katsomaan mikä ei toimi suhteissaan harjoitusten ja pelien pienryhmissä.”

load...

Intensiivinen Retreat Antaa Parit Space Talk & Heal

Kun Tina alkoi hänen suhteensa ohjelman, hän halusi paaluttaa sopuratkaisua esiaviollista neuvontaa (kun parit ovat vielä autuaan onnellisia) ja kriisien parit neuvonta (joka todennäköisesti on liian myöhäistä korjata satuttaa ja luottamuksen palauttamiseksi). Tina suunniteltu Suhde elinehto ohjelma on intensiivinen Detox pareille toipumaan.

”Minun tehtäväni on aina ollut parantaa suhteita yhteen särkynyt sydän kerrallaan”, hän sanoi. ”Uskon, että yksilön sydän on saada terveitä ennen kaksi sydäntä kokosi voi olla terve.”

Suhde Lifeline ja Lifeline You ohjelmat kestävät neljä päivää ja tarjota emotionaalinen paljastukset voidaan mullistavista pariskunnille ja yksilöille. Tina sanoi tyypillisesti näkee kaikkialla 16-20 parit säännöllistä ohjelmaa, mutta hän tarjoaa myös hienompaa ja yksityisten Couples Retreat Orange County asukkaille, jotka arvostavat yksityisyyttä.

Parit vetäytyä noudattaa samaa ohjelmaa kuin muut työpajat - mutta se tapahtuu kaikenkattavaa viiden tähden hotelli ja tarjoaa henkilökohtaista suhdetta valmentaja kunkin parin osallistuvan.

Vuonna Tina mielestä puhuu tunniksi kerran viikossa ei riitä todella auttaa pariskuntia nollata ne odotukset ja ratkaisemaan kiistansa. Siksi hän tarjoaa perusteellisen ohjelman, jossa parit viettävät pitkän viikonlopun oppimista, kasvava, ja paranemista. Olitpa vakavasti vuodelta tai sitoutunut avioliitto, voit osallistua Suhde Lifeline antaa itsellesi suhde tietoon ja itsetuntemusta tarpeen eteenpäin ja välttää yleisimmät virheet rakentamisessa viestinnän ja luottamuksen.

”Olemme sietää seinämät yhden kiven kerrallaan”, Tina sanoi. ”Me kovettaa sydämemme ei tunne samaa tuskaa uudestaan. Ohjelmamme isabout revittiin että alas, jotta voimme olla terveitä suhteita.”

Follow-Up ”Renew You” Coaching Pitää Osallistujat on Track

Tina ymmärtää, että työ ei ole ohi, kun neljän päivän perääntyä päättyy, joten hän tarjoaa seuranta valmennusta ja muut instrumentaalista omatoimisuus ohjelmat antaa parit työkalut pysyä sitoutunut toisiinsa. Uudista SINÄ valmennusohjelmaa suunniteltiin motivoimaan seminaarin osallistujille jatkaa eteenpäin heidän newfound tietoa ja herkkyyttä.

Työskentelemällä yksilöllisesti pariskunnat, Tina voi olla pitkäaikaisia ​​vaikutuksia heidän ajattelutapaansa ja valintoja. Hän junat parit ottaa myötätuntoinen ja ilon täyttämä asenne sitä kaikessa.

”Elämämme on todella muuttumassa, koska mahdollisuus kasvaa ja oppia lisää toisistaan ja itse.” - David ja Cindy Meek, osallistujat Suhde Lifeline ohjelma

Hänen prosessi on ainutlaatuinen, yksinkertainen ja tehokas. Tina kutsuu sitä R3 lähestymistapa - paljastaa, korvata ja renew.The ensimmäinen vaihe paljastaa mitä myrkyllistä ajatuksia, uskomuksia tai tunteita pitävät parit takaisin totta läheisyyttä. Tämä vaihe on usein vaikeaa, koska siihen liittyy pääsemme juuri ongelma ja tutkia kipua alla konflikti.

”Me kaikki teemme asiat paeta kipua, joten se on noin paljastaa mitä teemme paeta tuskaa”, Tina sanoi. ”Mitä me teemme on mennä alla oireita ja selvittää, mitä juuri on - onko se hylkääminen, häpeä, syyllisyys, ja väärinkäytösten estämiseksi.”

Seuraava askel on kirjoittamasta tarinasta ja reframing kokemuksia parempaan. Jokaisen yksilön suhde on kirjoittaa omia henkilökohtaisia ​​tarinoita, jotta he voivat edetä yhdessä.

Viimeinen vaihe on uudistuminen. Kun pari on muuttanut heidän käyttäytymismalleja, he voivat uudistaa suhteensa ja aloittaa puhtaalta pöydältä. He voivat käyttää saatuja he oppivat Relationship Lifeline tai uusimista Voit valmennus muuttaa niiden suhteet, heidän perheensä, ja heidän elämäänsä. Tämä on kriittinen, koska terve pariskunnat voivat kasvattaa terveitä lapsia.

Kehua 90% onnistumisaste ja vuosikymmenten kokemus

Nämä käytännön suhteeseen ohjelmat ovat tehneet ero elämää lukemattomien pariskunnille ja perheille Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Jotkut parit rekisteröityä etsivät sulkemista niiden suhde päättyy, ja he päätyvät oppimaan niin paljon itsestään ja toisistaan, että he haluavat antaa suhteeseen toisen kokeilla. Tina sanoi monta avioliittoa on tallennettu ansiosta neljän päivän ohjelma, joka on helpommin lähestyttävä ja mukaansatempaavaa kuin tyypillinen terapiatunnin.

”Emme luento”, Tina sanoi. ”Emme katso suhteeseen tai avioliittoon. Katsomme, mitä olet tuonut siihen. Toisin sanoen, se on uskomusjärjestelmänne, eri tavalla luulet ja uskoa. Olemme huipentuma mitä näimme, kuultu ja koettu lapsille ja nuorille.”

”Työpajassa löysin voimaa ja myös voimaa, joka tulee jakaa ja mahdollisesti auttaa toisia minun tarina.” - Mercedes Seraphim, osallistuja Lifeline for You

Viettää muutaman päivän ajan virkistäviä vetäytyä voi olla hyvä pareille parisuhteessa, mutta se voi myös auttaa yksilöitä paremmin itseään muilla tavoin. Tina sanoi hän on nähnyt monia ihmisiä taitavia työpaikkansa kuukauden kuluessa seminaarin koska ne oppinut tehokkaan viestinnän taidot. Osallistujien tuntuu usein valtuudet mennä sen jälkeen elämää he haluavat ja vapauttaa itsensä roikkua ups, jotka pitivät heidät takaisin aikaisemmin.

”Se muotoiltava näkökulmamme tavalla, neuvonta voisi koskaan tehneet vähän aikaa vietimme viikonlopun aikana”, sanoi Jason S. Suhteesta Lifeline ohjelmaa. ”Tämä on tehtävä. Se on investointi itse, sinun vaimo / aviomies, lapsesi, ja tulevaisuuden.”

”Siksi meillä yli 90% onnistumisprosentti,” Tina sanoi, ”ei siksi opetamme parit miten kommunikoida, vaan siksi opetamme heille, miksi heidän pysähtynyt kommunikoida, yleensä se johtuu siitä emme ole turvassa, koska ihmiset ovat rajan rajamme.”

Tinan suhde Lifeline inspiroi pysyvä muutos

Koska Tina ja hänen miehensä olivat erilaisia ​​kokemuksia riemulla, kun he olivat kasvaa, heidän viestintätyylejä yhteistyökumppaneina ja vanhemmat eivät mesh aluksi. Heillä oli tunnustettava vääriä uskomuksia takana teoistaan ​​- Tina tapauksessa, että huutaminen on turvallinen - ja korjata epäterveellisiä tapoja juurrutti niihin lapsuudesta.

30 vuotta itsetutkiskelun, Tina on nyt kehittänyt perusteellisen suhdetta opetussuunnitelma tulla avustuksella parit ympäri maata. ”Autamme sinua tunnistamaan laukaisee kautta taaksensa”, hän sanoi. ”Menemme löytö tilaan. Autamme sinua, että löytö prosessi katsotaan, mitä ei toimi ja miksi se ei toimi.”

Tina uskoo, että sekä yksilön suhde on terve ja henkisesti turvallinen, ennen kuin ne voivat nostaa terveitä lapsia. Hänen tehtävänsä on saada aikuisia että kohta, jotta he voivat olla myönteisiä roolimalleja lapsilleen.

”Mikä tahansa asioita, jotka ovat ratkaisematta menneisyydestämme, me kannamme mukanamme tulevaisuuteemme”, Tina sanoi. ”Tavoitteenamme on ratkaista aiemmin niin se ei ole vaikuttaa tervettä päätöksiä tulevaisuudessa.”