Tohtori Dorree Lynn tarjoaa sage-neuvontaa rakkauden, sukupuolen ja suhteiden haasteisiin

20 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Dr. Dorree Lynn on suhde asiantuntija ja koulutettu psykoterapeutin syvä ymmärrys siitä, mitä se tekee tehdä romanssi viimeinen. Hän on viettänyt vuosikymmeniä kirjallisesti suhde kysymyksiä, konsultointi seurustelusta kysymyksissä, ja puhuvat seksistä kysymyksiä kypsä näkökulmasta. Dorree tarjoaa yhden-on-one neuvotteluja sinkut ja pariskunnat haluavat lisätä joitakin kuori heidän rakkautensa elämään. Hän tarjoaa myötätuntoinen ja alas-ja maa ohjausta kaiken online dating siviilisäädyn sukupuoli. Dorree on innoittanut lukuisia ihmisiä mennä sen jälkeen sellaista elämää he haluavat antamatta iän tai epävarmuus tiellä. ”Haluan vain elää elämäni tarkoituksen”, hän sanoi, ”ja käyttää taitojani auttaa muita.”

Tohtori Dorree Lynn on elänyt elämän runsas seikkailu. Lähes 77 vuotta, hän on matkustanut laajalti, adoptiolapset Intiassa ja Aasiassa, ansaitsi tohtorin psykologian, julkaissut kolme kirjaa ja perusti hänen asiantuntemuksensa eri aiheista, kuten seksuaalisuutta, hoitotyö, kokonaisvaltaista terveyttä ja eläkkeelle.

load...

Tohtori Dorree Lynn tarttuu ihmisiä auttamaan heitä ymmärtämään todellisen luonteen rakkauden ja seksin.

1990-luvulla, shefounded ja julkaisi -verkkolehti antaa alas-ja maa neuvoja yli 50. 2010, hän esiintyi sexpert siitä aarp n televisio-ohjelma ”My Generation.”

Nyt Dorree tarjoaa hänelle ylimääräisen elämänkokemusta sinkkujen ja pariskuntien yksi-vastaan-yksi neuvotteluja. Hän on ammattilainen psykoterapeutti ja suhde asiantuntija monia hyödyllisiä oivalluksia jakaa. ”Sinun täytyy elää hyvin salvianvihreitä hyvin”, hän kertoi meille, ”ja olen asunut eri puolilla maailmaa.”

load...

Pohjainen Charleston, South Carolina, Dorree tarjoaa yksilöllistä valmennusta ja ohjausta kaikenikäisille, vaikka hän on erityinen affiniteetti auttaa senioreille. Hänen ensisijainen tavoite on kannustaa ihmisiä mennessä ilman pelkoa ja omaksua mitä elämänvaiheessa he ovat. Hän voi antaa valtuuttamisesta neuvoja kenellekään edessään haasteita rakkaudessaan elämässään.

”Seurustelu voi olla kasvatuksellisia ja hauskaa, eikä koettelemus”, hän sanoi. ”Se vain tarkoittaa oppimista poistamaan sammakot ennen kuin saat haitallisia syyliä. Pidän keskittyy auttamaan ihmisiä nauttia prosessista. Tavoitteena tulee tapahtumaan.”

Jakaminen Vuosikymmeniä elämänkokemusta ohjelmaan valmentajana ja Mentor

Uransa, Dorree on työskennellyt sinkkujen ja pariskuntien erilaisilla henkilökohtaisia ​​kysymyksiä. Hän on tarjonnut realistinen vinkkejä vanhempia pariskuntia toivoen herättää eloon heidän romantiikkaa, ja hän on antanut yksityiskohtaisia ​​dating profiili muokkaukset 20-jotain daters haluavat tavata joku verkossa. Hän nauttii mentori miehiä ja naisia ​​modernissa dating maailma. Vuosien varrella hän on neuvonut monia muuttajia ja Shakers Yhdysvalloissa.

load...

Dorree kuuntelee tarkkaavaisesti hänen asiakkaita he puhuvat ongelmista, ja hän pyytää oivaltavia kysymyksiä niiden aiemmista suhteista, pelkoja, ja tavoitteet. ”Yritän reframe, uudistus, ja ohjata”, hän sanoi, ”kun samalla yritetään niiden ydinkysymyksiin.”

Hänen neuvonsa nykypäivän singleä on oltava rehellinen siitä, keitä he ovat ja ymmärtämään, että jokainen joutuu puutteita. Dorree uskoo, että jokaisella on jotain arvokasta tarjota suhde, ja hänellä on kyky tehdä sinkkuja nähdä, että iän, painon tai tehtävänimike ei tee niistä undateable. On normaalia, että matkatavaroita, mutta voit silti tarjota jotain arvokasta joku matkatavaroiden täydentää sinun.

Dorreetries opettaa hänen asiakkaiden miten odottaa odottamatonta ja avoimin mielin koko vuodelta prosessi.

”Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä ei vain päästä yli pelkonsa mutta nähdä itse, mitä näen heissä”, hän sanoi. ”Dating on vain osa siitä, mitä teen. Olen luottamusmies auttaa muuttaa ihmisten elämää.”

Kirjoittaja ”Sex aikuisille” ja muut Empowering Works

Vaikka Dorree ei ole tarkoitus olla julkaissut kirjailija, kun tilaisuutta itse, hän hyppäsi siihen. Vuonna 2000 hän julkaisi ” Getting Sane menemättä hullu ” tietokirja miten parantaa itsesi kautta psykoterapian ja hengellisestä hoidosta. Hän käsittelee tabuja kanssa suorapuheinen ja asiantunteva sävy, debunking myyttejä ja suositella polku pitkäaikaisen emotionaalista ja henkistä hyvinvointia.

Seuraava teos, ” kun mies You Love Is Ill ” käsitellään vielä yksi vaikea aihe: mitä tehdä, kun romanttinen kumppani on edessään lääketieteellisen kriisin tai krooninen sairaus. Kirjassa kuvataan, millaista on olla talonmies rakastettu kumppani ja toimii innostava opas monia lukijoita. ”Tämä kirja auttoi minua näkemään eri näkökulmasta”, kirjoitti DreamerNorth arviossa Amazon. ”Jos olet talonmies, tämä on yksi parhaista kirjoista joka kertoo niin kuin ne ovat.”

”Et tunne vanha, kun olet lukenut tämän kirjan. Pikemminkin tunnet hyvä itsestäsi.” - Dr. Barbara Becker Holstein tarkistaa’Sex aikuisille’

Lopuksi, hänen viimeisin työ, ” Sex aikuisille ,” puhuu jotain muutamia todella puhua rehellisesti populaarikulttuurissa - ikäihmisten halua seksiä. Hän paneutuu väärinkäsityksiä seksistä jälkeen 50 ja paljastaa todellisen luonteen aikuisten läheisyyttä. ”Se auttaa ihmisiä miettimään uudelleen keitä he ovat ja mitä he haluavat”, Dorree sanoi.

Maailma on muuttunut dramaattisesti viime vuosikymmeninä, ja Dorree katsoo ikäluokkien pioneereja uuden aikakauden yhteyden ja viestinnän. Hän haluaa auttaa nykypäivän eläkeläiset navigoida dating ja suhde haasteita, kuten online dating, kirjoittamalla myötätuntoisesti ja rehellisesti.

Tulevina vuosina, Dorree aikoo julkaista uuden kirjan ihmissuhteista ja rakentaa hänen YouTubessa, jotta hän voi saada sana ja jakaa hänen dating viisautta niin monelle ihmiselle kuin mahdollista.

Muuttaminen Hearts & Minds mukaan rajaaminen uudelleen dating kokemus

Dorree on tehnyt vaikutuksen ihmisten elämään auttamalla heitä näkemään, mikä on tärkeää elämässään. Hän lähestyy dating, sukupuoli, ja suhde kysymyksiä positiivisella, can-do asenne. Hän on neuvonut aviopareille miten pitää romantiikkaa käynnissä vanhetessaan. Hän on auttanut 20-somethings tehdä hyvän ensivaikutelman treffeille. Ja hän on innoittanut lukuisia ihmisiä antaa rakkautta toisen mahdollisuuden.

Vuonna 1990-luvun puolivälissä, Dorree jopa auttoi vanhin tytär kirjoittaa houkutteleva dating profiili. Tytär käytetty että dating profiili vastaamaan tulevan miehensä, joka oli hänen ensimmäinen ja ainoa online päivämäärän, ja he ovat nyt olleet naimisissa yli 25 vuotta. Tähän päivään, Dorree mielestä hänen suurin menestystarina.

”Dating on kuin työnhaun sydämellä ässänä hihassa”, hän kertoi. ”Se on pelottavaa, mutta ihmisten on päästä sinne.”

Dorree uskoo vakaasti on joku kaikille siellä, ja se on hänen työ tuoda esiin parhaat hänen asiakkaiden ja tarjota heille tukea, kun ne navigoida nykyajan Dating Scene ja selvittää, mitä he haluavat.

”Ajattelen vuodelta kuin koulutus, ei päämäärä tavoite”, hän sanoi. ”Opit itsestäsi ja toinen henkilö. Se on hieno kokemus, jos ajatella sitä sillä tavalla.”

Dorree on dynaaminen, positiivinen vaikutus Singles & parit

Elämistä rannalla beduiinien puhumaan seksistä televisiosta, tohtori Dorree Lynn on ollut monia merkittäviä kokemuksia, jotka ovat opettaneet hänelle paljon elämän luonteesta ja ihmissuhteet. Nyt hän pyrkii kertomaan, mitä hän tietää ihmisten kanssa kaikenikäisille. Olitpa etsivät neuvoja viestille Tinder murskata tai miten romanssi kumppani 40 vuotta, löydät Dorree innokkaita avustamaan vuodelta pulma tarjoamalla asiantuntevaa ja sielukas neuvoja.

Kuten totesi psykoterapeutti, dating valmentaja, ja sexpert, Dorree jakaa hänen oivalluksia siitä, miten elää elämänsä täydellisesti riippumatta minkä ikäinen olet.

”Yritän toimia muutoksen agentti niin monien ihmisten elämään kuin pystyn”, hän sanoi. ”Toimimme yhteistyössä niiden parannus, yksi henkilö, ryhmä tai päivittäin vuorovaikutus kerrallaan. Rakastan todella tekee maailman touhuta. Se pitää ihmiset terveitä kuin onnellinen.”