Tohtori Doug weiss aloitti sydämen sydän-neuvontakeskuksen tuoda parannusta pariskunnille, jotka kohtaavat sukupuoliriippuvuutta, uskottomuutta ja ”läheisyyden anoreksiaa”

6 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Dr. Doug Weiss , sydämestä sydämeen Rådgivningscentrum, on tehnyt elämänsä tehtävänä parantua särkyneitä sydämiä ja vahvistaa suhteita. Hän juoksee intensiivinen neuvonta istuntoihin Colorado Springs puuttua seksuaaliseen riippuvuuteen, läheisyyttä anoreksia , uskottomuus ja muut henkilökohtaiset asiat. Läpi viimeiset 30 vuotta, Doug ja hänen joukko koulutettuja psykologit ovat motivoituneita ja koulutettuja ihmisiä tiellä elpymistä. Voit soittaa (719) 278-3708 perustaa tapaamisesta, voi vain muuttaa elämäsi.

Dr. Doug Weiss oli kiinnostunut riippuvuuden neuvonta ja psykologian jälkeen käydään läpi tuskallista ja traumaattisia kokemuksia nuoruudessaan. Hän syntyi lapsi uskottomuus ja kasvanut sijaishuollon. Varhaisesta iästä alkaen, hän kärsi huume- ja alkoholiriippuvuus. Se vei hänet vuotta neuvontaa takaisin hänen terveyttä ja onnea, mutta kun hän oli tehnyt pimeydestä, hän löysi kutsumuksensa elämässä on valaisemaan tietä muille.

load...

Viimeisten 30 vuoden aikana tohtori Doug Weiss on auttanut parit käsitellä sukupuoleton avioliitot, seksuaalinen riippuvuus, ja uskottomuus.

Nyt Doug on 30 vuotta raittiina ja onnellisesti naimisissa, ja hän juoksee Heart to Heart neuvontakeskus majakkana toivoa parit kaikkialla. Tämä yksityinen neuvola Colorado Springs tarjoaa terapeuttisia resurssien ja palvelujen sinkkujen ja pariskuntien kriisissä. Koska koulutettu suhde psykologi, hän on erikoistunut auttamaan ihmisiä, jotka kamppailevat seksuaalinen riippuvuus, läheisyyttä anoreksia ja uskottomuus.

load...

Doug ei ole tarkoitus liittyä tällä alalla, mutta hän sai kokemusta seksuaalisen riippuvuuden neuvonta koska hänen kollegansa jatkuvasti viittasi parit hänelle. ”Se tapahtui luonnollisesti, koska he eivät tiedä, mitä tehdä näissä tapauksissa”, hän kertoi meille, ”ja tein.”

Koko uransa, Doug on kirjoittanut kymmeniä omatoimisuus kirjoja kouluttaa ja valtuuttaa pariskunnille parantumismatkalleen, ja hänen terapeuttinen neuvonta on ollut esillä Oprah, Dr. Phil, CNN, Fox News ja muut suuret tiedotusvälineet. Hän voi saada molemmat ammattitaito ja henkilökohtainen kokemus pöytään, ja joka tekee hänen oivalluksia sitäkin pakottavia ja luotettava.

Doug heads up ryhmä 15+ koulutettu psykologeja ja ohjaajat, jotka ymmärtävät sydämet ja päät asiakkaille. Jokainen henkilökuntaan on sertifioitu sukupuoli riippuvuus hoito, ja ne pitävät myötätuntoinen ja tuomitsevaa tila, jossa asiakkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi keskusteltaessa syvästi henkilökohtaisia ​​kysymyksiä.

load...

Pragmaattinen Neuvonantajat auttaa sinua auttaa itseäsi

Doug on pragmaattinen valmentaja henkilökohtainen lähestymistapa seksuaalinen riippuvuus, avio-ongelmia, ja läheisyyttä kysymyksiä. Hän ja hänen tiiminsä tehdä perusteellinen arvio uusista asiakkaista suunnitella terapeuttinen ohjelma, käsitellään kyseisen henkilön erityisiä ongelmia.

Terapeutit työskentelevät tiiviisti yhdessä asiakkaidensa edessään haasteita makuuhuoneessa ja sen jälkeen. Doug sanoi hän käyttää kaikki tekniikka kirjan sisältyy se, että uskoton puolisoiden polygraafilla testi, antaa yksilöille push ne joutuvat muuttamaan tapojaan ja korjata niiden suhteita.

”Yksilö on ottaa henkilökohtaista vastuuta. Se ei ole terapeutin työ saada ihmiset paremmin. Se on heidän tehtävänsä ”, hän sanoi. ”Terapeutti valmentajien heitä ja antaa heille periaatteet ja auttaa myös ne periaatteet heidän sydämeensä. Ja jos niitä on, ne paranevat.”

Valtaosa Doug asiakkaista elää pois valtion ja lentää työskennellä hänen ja hänen tiiminsä. Heart to Heart neuvontakeskus tarjoaa kolmen päivän ja viiden päivän intensiivinen työselostus nopeasti asettaa asiakkaita toipumista. Nuoria, sinkkuja, ja parit ovat kaikki hyötyneet näistä iskevät ohjauksen tunneilla. Tämä ei ole yksi koko sopii kaikille ohjelman. Ohjaajat yhdistää työselostus tarpeisiin yksilön (t) pyytää apua.

”Pidin siitä, että tohtori Doug oli selvä harjoituksia ja terapia työkalut päästä ongelman ytimeen”, sanoi CB, asiakas, joka matkusti Oregonin ottaa avioliiton intensiivinen. ”Pidän siitä, että hän kuunteli huolemme ja kysymyksiä ja oli selvä ratkaisuja.”

Monet entiset asiakkaat kiittää terapeutit heidän tukevan ohjauksen ja myötätuntoinen työtä. Keskuksen intensiivinen käyttäjäkokemukset ovat innostavia joukkueen ja muistuttaa heitä mullistavista vaikutus niillä voi olla ihmisten elämään.

Tarjoaa Resursseja Ihmiset eri kriisitasot

Sen lisäksi, että kun potilaille kaikkialla maailmassa, Heart to Heart neuvontakeskus kouluttaa myös ohjaajat ympäri maailmaa. Keskuksessa kouluttaa ammattilaisia, miten käsitellä seksuaalista riippuvuuden ja muita vaikuttavia kysymyksiä henkilökohtaiset suhteet. Näin kapea aiheet eivät aina tarkastellaan hyvin kriittisesti yleisesti käytäntöjä, mutta Heart to Heart Neuvonta laittaa ne edessä ja keskellä, joten ihmiset voivat tulla esiin varjoista ja löytää apua he tarvitsevat.

”Ihmisten tulee saada resursseja seksuaalisesta riippuvuudesta ja läheisyyttä anoreksia”, Doug sanoi. ”Ei jokainen yhteisö on ne resurssit, joten parit yhteyttächromium kun he törmäävät ongelmia ne eivät voi käsitellä yksinään.”

Heart to Heart neuvontakeskus tekee hienoa työtä tarjoamaan omatoimisuus resursseja ihmisille, jotka eivät ehkä ole aikaa panostaa intensiivinen neuvonta, mutta he ovat kiinnostuneita oppimaan lisää seksuaalisesta riippuvuudesta tai läheisyyttä anoreksia.

Dr. Doug Vinkkejä on sovellus, joka asettaa terapeuttinen resursseja kämmenelle.

Heart to Heart neuvontakeskus YouTube-kanavalla on vilkas tietosisältöä ja mukaansatempaavaa opetusta. Doug käyttää tätä alustaa todiscuss suhde häiriöt, seksuaalinen toimintahäiriö, ja muista henkilökohtaisista asioista on tuomitsevaa tavalla. Hänen tavoitteenaan on opettaa ihmisille, miten paremmin ymmärtämään ja ratkaisemaan näitä ongelmia, jotta ne voivat johtaa tyytyväisiä ja hyvin sopeutuvia yksityiselämään.

Doug on jopa sovelluksen nimeltä Dr. Doug Vinkkejä , joka tarjoaa ympäri vuoden tukea ja inspiraatiota.

”Yritämme auttaa ihmisiä täyttämällä heidän missä he ovat”, Doug sanoi. ”Ihmiset tulevat halu saada hyvin eri tasoilla. Se riippuu kriisin he ovat ja kuinka motivoituneita he haluavat saada irti.”

Heart to Heart neuvontakeskus parhaillaan laajentamassa verkkokursseja edelleen tukea yksilöitä ja pariskuntia elpymään. Nämä tuntisuunnitelmien tarjoavat saman ohjausta intensiivinen, mutta asiakkaan aikataulun ja vauhtia. Se DIY hoito, ja monet ihmiset nauttivat yksityisyyttä se tarjoaa heille. Seksuaalinen vapaus Kurssi on mennyt ylistäviä arvioita toistaiseksi viiden päivän kuuri, joka antaa yksilöille päästää irti epäterveellisiä tapoja.

Olipa hän antaa Mietelauseita päivän tai käynnissä verkossa tukiryhmiä, Doug tekee työtä näyttää ihmisille, että heillä on monia vaihtoehtoja talteenottoa ja ei tarvitse kohdata ongelmia yksin.

”Lover puoliso” ja kirjat Osoite Suhde kysymyksiä

Doug on kirjoittanut yli 50 Itseapukirjat tässä vaiheessa. Jotkut kaivaa syvälle seksuaalinen toimintahäiriö taas toiset käsitellä yleisestä suhde kysymyksiä, mutta niillä kaikilla on yhteinen päämäärä antamaan tukea henkilöille, jotka on särkynyt, kadonnut tai sorrettuja. Positiivinen ja rohkaiseva ääni, Doug poimii lukijoilleen ylös ja antaa heille työkalut eteenpäin elämässään.

”Lover puoliso” on täynnä harjoituksia ja neuvoja vahvistaa siviilisäädyn siteitä.

Hänen tuleva kirja ”Lover puoliso” puhuu suoraan aviomiehet ja vaimot, jotka on vaikeuksia löytää rakkautta ja läheisyyttä elämässään. Doug nojautuu kristillisiä arvoja auttaa pariskuntia vahvistamaan avioliitot vahvistamalla sitoutumisensa toisiinsa.

Kirja opettaa yksilöitä pitämään kuria on hyvä rakastaja puoliso läpi vuoden, joten he viljellä rakkautta ja ymmärtämystä avioliitossaan.

Kuten kirjan kuvaus sanoo: ”Kun otatte ollessa rakastaja puolison, avioliitto suhde tulee lovership. Sinun ja puolisosi tulla ystäville elämään, joka vie aviosuhde ja ajattelutapa aivan uudelle tasolle.”

”Lover puoliso” on asetettu release keväällä 2019 Doug sanoi hän aikoo myös julkaista kourallinen muita kirjoja ensi vuonna ja jatkaa levittää hänen paranemista sanoma kaikkialla maailmassa.

Dr. Doug Weiss tukee henkilöstöä uudelleenrakentaminen elämänsä

Doug kertoi meille hänen asiakkaansa ovat käyneet läpi suhteen ikä ja ammatti, koska seksuaalinen riippuvuus ja suhde kysymyksiä voi vaikuttaa ketään. Vaikka joku on erittäin onnistunut uransa voivat löytää itsensä jättämällä ylläpitämään tervettä suhdetta, koska syvä henkilökohtaisista asioista.

Mutta se ei tarvitse olla tarinan loppu. Doug itse on todiste siitä, että ihmiset voivat kääntyä elämänsä ympärille ja käyttää ohjausta ponnahduslautana parempaa elämää. Ohjaajat at Heart to Heart neuvontakeskus tarjoavat monia resursseja tukea tuon matkan. Viimeisten 30 vuoden aikana Doug on nähnyt lukemattomia sinkkujen ja pariskuntien sitoutumaan prosessiin, voittamaan kysymyksiä, ja muuttaa heidän elämänsä.

”Olen innoittamana rohkeita miehiä ja naisia, jotka ovat valmiita saada paremmin”, hän sanoi. ”On uskomatonta, kuinka ihmisen sielu voi liikkua trauman ja takaisin.”