Treffit säännöt yli 50 - (7 elintärkeää tehtävää ja asiantuntija ei)

3 huhtikuu 2019

Päivämääräksi valmentaja naisille yli 50 ja kirjailija, joka on kirjoittanut aiheesta jo yli vuosikymmenen, peitän erilaisia ​​aiheita, kuten päästä takaisin dating yrittäen dating ensimmäistä kertaa, ja Kysymisen vauva boomer ulos. Nykyään kuitenkin, aion ottaa sinut läpi joitakin minun yleiseen ylhäältä vuodelta Varotoimet sinkuille jotka ovat niiden 50, 60-, 70-, ja sen jälkeen.

1. Tee Anna dating profiili Makeover

Jos aikaa on kulunut enemmän kuin kolme tai neljä kuukautta sen jälkeen, kun olet päivittänyt online dating profiili, on aika tehdä joitakin uudistamiseen. Profiilisi voi saada tunkkainen jälkeen taas , ja käyttäjät katsoa ohi profiileja, jotka näyttävät olevan vanha. Lisää uudempia kuvia ja etuja, kuten liikuntaa, vaellus, tennis tai golf koska se tekee sinut näyttämään joku he hukata.

load...

Aivan kuten talon tai asunnon voi käyttää joitakin puhdistus aina silloin tällöin, niin voisi online dating profiili. Jopa lisäämällä uusia kuvia ja harrastukset tekee maailman ihmeitä.

Uudistamistyö profiilisi ei ottaa hyvä määrä työtä, mutta kiinni iso kala, sinun täytyy käyttää tuoretta syöttiä. Yli neljä vuotta sitten, tapasin nyt-kumppani verkossa, mutta olimme välttää toisiaan samassa dating site vuodessa. Kun olemme unohtaneet meidän ”tyypit” ja laajentaneet parametrit, uusia mahdollisuuksia avautui meille molemmille. Ei ole tarkkaa kaavaa vuodelta, mutta se ei ole kyse heittää tikkaa hallitus tai suudella paljon sammakoita myöskään.

load...

2. Älä Date Like teit 60- ja 70-luvulla

Raketti ratsastaa suhteet tyypillisesti esiintyviä tai heti sen jälkeen ensimmäinen päivä. Pari tulee seksuaalinen välittömästi ilman emotionaalinen sitoutuminen, ja suhde lähtee kuin raketti. Valitettavasti suhde kaatuu ja palovammoja lähes yhtä nopeasti, kun molemmat ihmiset ymmärtävät ei ollut todellista pohjaa suhdetta pidemmälle sukupuoli.

On hyvä olla innostusta dating kuten teit kun olit nuorempi, mutta yritä olla realistinen eivätkä hypätä sukupuolisuhteisiin liian nopeasti. Kuvalähde: VisualVenturing.com.

Useimmat yhden boomers ratsastanut melkoinen joukko raketteja, ja suurimman osan ajasta, he puhallettu pois toivottavasti mutta sinisilmäisesti. Kumma, raaka hermoja, jotka johtavat peräjälkeen joukko kaatui rakettien yllättävän antaa monille ikäluokkien vain tilapäinen tauko ennen kuin ne avataan seuraavan raketti. Jos olet vielä valmis ottamaan raketti ratsastaa jonkun yhtä harhainen, harkitse se voi olla aika lopettaa itsensä sabotoivat.

load...

3. Älä päästä sinne

Katsokaapa ulkopuolella ikkunan ja näet maailmaa on heräämässä uudelleen. Talvi on ohi, ja jos olet käyttänyt niitä viime kuukausina ei dating, on aika lähteä. Mutta tekevät sen aivan eri tavalla.

Kokeile uusia toimintoja ja ylitetä dating ”tyyppi” - voit olla hämmästynyt mahdollisuuksia avata sinulle.

Jos olet kalastanut samassa lampi pitkään, kevät on ihanteellinen kausi yrittää uuteen. Pudota vanha, epäonnistunut tyyppi ja laajentaa haun parametrit. Se tulee hämmästyttää, kuinka monta päivämäärää mahdollisuuksia avautuu kun teet niin.

4. Älä esiin Ex kunnes se on oikea aika

Joku, joka puhuu taukoamatta heidän ex on joku, joka ei ole parantunut siitä hajoamiseen vielä. Anna vastuulla ei ole olla terapeutti - ja päinvastoin. Paljon ex puhetta myös tekee tylsä ​​päivä, ja tylsä ​​päivä, varsinkin jos se on ensimmäinen, tarkoittaa et saa enää.

Mikään tekee ensimmäinen päivä hankalampaa kuin joku puhuu hänen ex. Jos et ole heitä, älä aloita dating. Jos päiväys on pitää kiinni aiemmin, kannattaa siirtyä eteenpäin.

Jos et ole yli ex, laita vuodelta hyllylle kunnes olet. Viettää aikaa ystävien kanssa, jotka voivat auttaa ja kuka hoitaa sinua. Kääntöpuoli, jos kyseessä on päivämäärä, joka ei ole' yli hänen ex, kannattaa pohtia tilannetta. Olen aina kertoa asiakkaille ei mennessä joku, joka on ollut poissa suhde alle vuoden.

5. Tee Keep It Positiivinen

Yksi asiakas minun oli kahvia tasalla miehen avasi luettelemalla kaikki hänen terveyskysymyksiin ja lääkkeitä hän otti ne. Tämä on valtava no-no. Jopa lääkeyritykset säästää heidän vastuuvapaudet varten aivan lopussa.

Päivämäärät ovat mahdollisuuksia tutustua toisiinsa, mutta sinun ei pitäisi hurja pois kaikki negatiiviset asiat, jotka ovat menossa elämässäsi. Kuvalähde: ElephantJournal.com.

En voi ymmärtää, miksi joku jakaa tällaista tietoa ensimmäinen päivä. Se on totta - merkittävä sairaus on paljastettava. Ehkä kuitenkin, että pitäisi tehdä ennen, varsinkin jos se rajoittaa jonkun kykyä toimia normaalisti. Mutta jos se on tarinoita huono polvi tai laskettelu onnettomuus, ne ovat parempia toiste.

6. Älä anna ahdistusta saada parhaan You

Emotionaalisesti tarvitseville päivämäärät tee toisesta haluavat huutaa ”Get minut pois täältä.” Jos et halua pitää henkilön käsi 24/7, kannattaa kävellä pois joku, joka on emotionaalisesti tarvitseville.

Jokainen ihminen ja jokainen suhde on ongelmia, mutta yritä pitää hermot vähintään jotta vältyttäisiin emotionaalisesti tarvitsevia päivämäärää tai kumppanin.

Kyllä, kaikki suhteet on omat ongelmansa, ja se kestää kaksi ihmistä , jotka ovat tehneet emotionaalinen työtä niiden ratkaisemiseksi. Kuitenkin, tämä ei ole toinen luonto taitoa. Se vie aikaa ja vaivaa, ja yksi henkilö voi tallentaa suhde.

7. Älä jätä ego kotona

Muista olet käteistä tarkastusten ego kirjoittaa, niin rehellisiä ja aitoja noin mies tai nainen olet. Naiset eivät välttämättä halua tavata rakkausromaani versio miehen. Itse asiassa useimmat mieluummin joka yksinkertaisesti elää rehellisesti ja kohtelee ihmisiä ympäri häntä ystävällisesti ja myötätuntoa.

Älä yritä voittaa mennessä yli liioittelemalla kuka olet. Lopulta olet menossa on käteistä tarkastusten egosi kirjoittaa. Kuvalähde: ABCNews.com.

Toinen entinen asiakas minun kertoi ensimmäisen ja viimeisen päivämäärän hän oli mies, joka solvannut tarjoilijalta ilman syytä. Mikä sinetöi kohtalonsa oli hän jatkoi ranting saa hänen vesilasi täytetään aikana koko illallisen. Mikään ei ole yhtä houkuttelevia kuin puute itsehillinnän.

Seuraa näitä muutamia vinkkejä ja olet jo Hyvään Start!

Dating ehkä ole yhtä monimutkainen kuin raketti tiedettä, mutta se on vielä sen vaikeina hetkinä. Yritä löytää päivämäärä, joka on yhtä paljon kuin sinä kuin mahdollista, eikä koskaan yrittää sovittaa neliön tappi pyöreään reikään. Tietää milloin kävellä pois voi säästää sinulle paljon surua tiellä. Kunnioita itseäsi ja arvoja dating joku, joka jakaa ne. Onnea hakua. Jos tarvitset apua, olen käytettävissä päivämäärää valmennus.

Kannen kuva lähde: thyblackman.com