Treffit suljetussa homomiehessä (neuvoja joku, joka on ollut siellä)

18 toukokuu 2019

Hämmentävä ongelmia runsaasti, kun olet yksi gay dating markkinoilla, ja ehkä yksi yleisimmistä pää-scratchers on kun, kuten out homo mies, tavata ja välittömästi puoleensa mies, jonka huomaat on kaapissa.

Ovatko nämä suhteet toimivat? Sinun pitäisi investoida sydämesi ja energiaa rakentaa romantiikkaa ja kumppanuusprojektiesityksiä? Vuonna dating maailmassa, jossa se voi tuntua mahdottomalta löytää yhteensopiva ottelu, sinun pitäisi olla nirso tältä osin?

Lukea ja saavuttaa omia johtopäätöksiä, kun arvioida etuja ja haittoja tämän piikikäs ahdingosta.

load...

Ensinnäkin tiedämme, että vaiheet miettiminen seksuaalisesta henkilöllisyys

Kuten homomiehet, me kaikki läpi ennustettavissa vaiheittain tulemme ulos - ensin itsellemme ja sitten ehkä muille. Tämä on kehitysprosessiin eri psykologisia tekijöitä ja merkkipaaluja, tapahtua, kun yritämme saada tolkkua meidän seksuaalisen identiteetin.

Suosituin malli kuvaa näiden vaiheiden kehitti Vivienne Cass ja on nimeltään Cass Malli seksuaaliseen suuntautumiseen identiteettikysymyksistä. Jokainen mies tapaatte putoavat jonnekin tällä spektrissä tuli ulos kaapista prosessi, ja se on tärkeää, että voit arvioida tätä ulottuvuutta voidaan varmistaa hänen kehitystasoon ja itsensä hyväksyminen vastaa tarpeitasi kumppania. Te, kuin ulos mies, todennäköisesti sijoitettava vaiheet 5 tai 6.

load...

Jos olet vetoa johonkuhun Kuka ei ole pois, Pumppaa Jarrut

Joten mitä teet, kun se hottie vastapäätä sinut cafГ © ilmoittaa, että hän ei ole sen jälkeen olet jo luonut ristitulessa fantasioita mielessäsi miten täydellinen teidän kahden voisi olla elämää kaverit? Ehdottomasti laittaa jarrut. Tämä on yksi ongelma, joka vaatii vakavaa miettiminen.

Kokemukseni terapeutin ja valmentaja, parit samankaltaisia ​​outness tasot ovat yleensä parhaat mahdolliset tulokset ja ennuste. Toisin sanoen, kaksi miestä ja kaksi kaapissa miestä pärjäävät paremmin suhde menestys kuin vastakkaisissa päissä tulevan ulos jatkumoa.

Kun tapaat jonkun, joka on kaapissa ja et ole, anna itsellesi aikaa päättää, jos tämä on sellaista suhdetta haluat tehdä.

Tietenkin on aina poikkeuksia. On niitä ulos / kaapissa parit, jotka voivat toimia hyvin huolimatta luonnostaan ​​haasteista ja komplikaatioita, mutta ne ovat yleensä pääasiassa vähemmistönä. Syy tähän on siinä korostetaan, että väistämättä aktivoituu, kun vastakkaiset tarpeet ja rajat jokaisen ihmisen konflikti.

load...

Sillä kaapissa mies, paineet hän alkaa tuntuu olla näkyvämpi hänen suhde tila ja seksuaalinen suuntautuminen ennen hän on henkisesti valmis voi kasvaa vastustuskykyisiä mittasuhteet ja aiheuttaa sekä henkilövahinkoja ja suhde rasitusta hänen kumppaninsa.

Käänteisesti ulos kumppani päätyy usein tuntuu kuin hän on työntövoima takaisin kaappiin, koska hän tulee rajoitettu hänen kykyynsä elää elämänsä vapaasti ja autenttisesti takia eivät halua tai pysty paljastamaan hänen suhde tila hänen kaapissa kumppani erilaisissa sosiaalisissa yhteyksissä.

Olen kokenut Hurt & sääli, että voi tulla Dating Gay Man Who ei ole tullut ulos

Henkilökohtaisena esimerkiksi koin tämän hyvin kaksijakoinen Aikaisemman suhteen verrattuna lahjani liitto. Olin pitkäaikainen suhde jonkun monta vuotta, joka oli pois perheen ja joitakin henkilökohtaisia ​​ystäviä, mutta ei ulos työssä tai muiden sosiaalisten suhteiden.

Olen elänyt pitkään varjossa ei ole tiedossa, koska minun rajoitettu pääsy tärkeisiin ulottuvuuksia kumppanini elämän. Sen perusteella minusta tuntuu näkymätön - kuten osa minua ja suhteestamme väheni silmissään.

Kaikkein vihlova ja vahingollisiin hetki oli, kun olimme ostoksilla ruokakauppaan yhden päivän. Kun me seisoimme jonossa Itsepalveluna kassalle, me molemmat esineitä meidän käsissämme, mies ja hänen vaimonsa lähestyi parini ja tervehti häntä iloisesti ja yllättyneenä on käynnissä häneen. Tämä mies, olen myöhemmin selville, oli parini työtoveri, ja, että hetki paniikki, kumppanini nopeasti astui edessäni estää läsnäoloni näkyvistä ja hermostuneesti jutteli sen heidän kanssaan.

Järkyttynyt minun karkotus, nousin lähinnä itsepalvelusisällön kassalle kone aloittaa skannauksen meidän päivittäistavarakaupan kohteita. Kuten kumppanini sulki hänen keskustelun hänen työkaverinsa, hän meni suoraan eri kassalle kone skannaa kohteita hänellä oli käsissään niin, että hänen työkaverinsa eivät tiedä hän ja minä olimme yhdessä.

Olen päivätty kaapissa mies, ja vaikka en välittänyt hänelle, oli aikoja, jolloin tunsin, että hän oli häpeää minua ja suhteestamme kun olimme julkisesti.

Se oli sillä hetkellä, että tulva muistoja muina aikoina olin hylätty hänen kumppaninsa kaikkien näiden vuosien olimme olleet yhdessä tuli mieleen että olin harjattu pois tai se on minimoitava. Se oli melkoinen loppiainen. En halua olla likainen pikku salaisuus enää, ja sitä se tuntui olin ollut taka. Ja se satuttaa.

Koska kontrasti, minun nykyinen (ja kestää!) Suhde on käytössä kaikissa valmiuksia. Siitä hetkestä tapasin Loren, hän ylpeänä esitellyt minua hänen poikaystävänsä ja sielunkumppani kaikille jokaiseen osa hänen elämäänsä.

Hän on tehnyt minusta tuntuu erityisen ja vaalia, ja sen sijaan, että tuntuu kuin likainen pikku salaisuus, hän sai minut tuntemaan kuin julkkis - kuten kaikki pikkukaupungissa hän oli asunut tunnistaisi ja tervehtiä minua kiintymystä tavalla I' d koskaan ennen kokenut.

En ollut koskaan oikeastaan ​​ymmärtäneet aiemmin kuinka olin vielä itse osittain kaapissa ollessa aiemmasta suhteesta huolimatta uskon, että olin poissa ihminen. Koska Loren henkilökohtainen kehittyminen ja suhde ajattelutapa, en enää tuntenut piilotetun uutta kumppanuutta, ja se johti kokonaan uuden maailmankuvan ja tunnetta vaikutusmahdollisuuksia en ollut koskaan ennen kokenut.

Ensimmäistä kertaa elämässäni, nyt tiedän, mitä se tuntuu olla avoin ja aito suhde , enkä voisi olla onnellisempi - niin paljon, että olemme menossa naimisiin alle kaksi kuukautta!

Nämä suhteet voivat toimia, mutta muistaa tehdä mitä parhaiten elämäsi & Happiness

Päättäessään tasalla ja kehittää suhde jonkun, joka on yhä alkuvaiheessa tulee ulos ja estyy hänen seksuaalinen identiteetti (kun et itse ulos ja ylpeitä) on henkilökohtainen valinta vain voi tehdä.

Kaapissa miehet voivat tehdä suuria poikaystäviä, koska ne usein ovat fyysisesti jännitystä ja innostusta rakkaudesta, on niin uusi homokulttuurissa. Ne ovat vähemmän uupunut Gay dating koska niillä ei ole kokemusta ja valotuksen, ja ne voivat olla hyvä rajoja ja vauhdista suhde on , jotta se muodostaa orgaanisesti.

Sitä vastoin nämä suhteet vaativat huomattavia kompromisseja, uhraus, joustavuus, ja esto puolelta enemmän ulos kumppani risteyskohdassa elämässään missä he viettänyt paljon energiaa kasvaa ulos kaapista niiden identiteetin rakentumista.

Sinun täytyy päättää itse, jos dating kaapissa mies pidettäisiin vuodelta ansa. On suositeltavaa, että lieventää jännitystä kemialla et tunne tätä uutta HOTTIE laatia kattavan kustannus / hyöty-analyysi eduista ja haitoista hakeutuvat tällaisen valinnan. Täytä henkilökohtainen kartoitus arvot ja henkilökohtaiset vaatimukset mitä haet kumppani ja suhde ja onko seurustelevansa kaapissa on sopusoinnussa tämän näkemyksen, mitä haet.

Valokuva lähteet: wonderhowto.com