Tuhatvuotinen rakkausasiantuntija: Samanthan palovammoja lisää luottamusta ja saa asiakkaat uskomaan rakkauteen

24 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Lisenssi mielenterveys lähetystöneuvos ja suhde asiantuntija Samantha Burns tietää asia tai kaksi noin potkiminen huono breakups Butt. Kun vakava poikaystävä yhtäkkiä päättyi suhde, hän oppi, miten saada hänet luottamuksen takaisin ja rakentaa uskonsa rakkauteen. Nyt hän on intohimoisesti auttaa murtunut miehet ja naiset tekevät samaa. Sen lisäksi, että tehokas, käytännön valmennus palvelut, Samantha pukee ylleen matchmaking hattu ja isännät hauskoista tapahtumista Boston eniten oikeutettuja tuhatvuotista singleä. Yhdistämällä hänen taitojaan terapeutti, paras ystävä, ja valmentaja, hän ymmärtää, mitä hänen asiakkaat tarvitsevat ja tuo sen eturintamassa niiden dating kokemuksia.

Samantha Burns voisi käytännössä kuulla hänen sydämen sykkeen ulos häntä rintaan joka päivä. Hän oli kaikki asetettu esityksestä hänen pitkäaikainen poikaystävä eikä voinut odottaa sanoa kyllä. Sen sijaan hän kuuli miehen luuli hänen ikuisesti loveutter jotain aivan odottamatonta.

load...

”En usko, että olet 'The One',”, hän sanoi. ”Se ei ole oikein.”

Samantha oli sijoittanut vuotta toivoa, sitoutumista, ja taloutensa suhde, joka päättyi, kun hänen live-inpartner yksinkertaisesti jättäytynyt pois.

”Olin jonkun kanssa neljä ja puoli vuotta”, hän sanoi. ”Luulin löytänyt henkilö. Hän tarvitsi liikkua eri puolilla maata Tutkijakouluhaku, ja seuraavana päivänä hänen täytyi päättää, mihin hän menisi, istuuduimme ja puhui siitä. Ja silloin hän kertoi. Tunsin hylätty, hylätty, ja aivan yksin.”

Tämä kokemus pudisti hänen ydin. Vanhan Samantha oli vahva, luottavainen ja turvallinen, kun taas uusi Samantha oloni heikoksi, ei-toivotun ja epävarma itsestään. Hän yksinkertaisesti ei ymmärtänyt, mitä oli mennyt pieleen.

load...

”En pystynyt nukkumaan, minä laihtunut, ja minä satunnaisesti purskahti itkuun useita kertoja päivässä”, hän sanoi. ”Minun shokki ajautui tuhoa, vihaa, ja masennus.”

Mutta läpi hänen kipunsa, Samantha tajusi, että muutos - vaikka se johti sydänsuruja - voisi olla positiivinen. Koska ammatillinen terapeutti, hän käytti selviytymiskeinoja ja tukijärjestelmä kääntää asiat ympäri parempaan ja prosessissa, luotiin strategiaa muutos, joka auttaa nyt monet muut ihmiset.

”Katsos, en vain suunnitellut kattavan, hauska, ja kukoistava vuodelta elämää, mutta tapasin mieheni vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun sieluni-murskaus Heartbreak”, hän sanoi. ”Itse asiassa saimme liikennöivät yhden vuoden vuosipäivänä meidän ensimmäinen päivä.”

Nykyään hänen miehensä on hänen suurin tukija, paras ystävä, ja tarjoaa sitä rakkautta hän ei ollut koskaan kokenut mutta aina haluttu. Ja henkilökohtainen voitto on niin suuri, hän haluaa, että kaikille hänen asiakkaiden.

load...

”Asiakkaani kerro koko ajan, että työtä minulle tuntuu relatable”, hän sanoi. ”Minä annan neuvoja sekä tutkimukseen perustuvaa strategioita.”

Hybrid Valmennus / neuvonta Approach taklauksia Tärkeimmät Treffit asiat

Samantha valmennus palvelut ovat ainutlaatuisia, koska hän käyttää taitoja ja työkaluja hänen kliinisen tausta parit hoito, ja yhdistää sen suoraa neuvontaa ja palautetta valmentaja auttaa asiakkaita keskittymään tiettyihin tuloksiin työskennellessään kautta suhteen ongelmia nopeammin.

Hänen laaja valmennus työkalupakki käsitellään monia kysymyksiä. Hänen hajoamiseen valmennuspalveluita opettaa ihmisille, kuinka toipua vaikeasta split, kun hänen dating valmennus ja suhde neuvonta paketteja opettaa heille, miten löytää ja hoivata rakkautta.

Ensimmäinen askel saada valmennukseen matka alkoi Samantha on soveltaa hänen verkkosivuilla ja Samantha tavoittaa ajoittaa ilmaiseen selkeys puhelun. Se kun Samantha käsittelee suurimmat haasteet, auttaa saamaan selkeän suhteesi tavoitteet ja määrittää istuvuus. Kun kirjaudut, sinun on tunnin mittaisen kick-off istunto kautta videopuhelu, ja sitten käynnissä 45 minuutin nimitykset. Saat myös sähköpostitse kannatusta Säännöllisen istuntoja sekä tekstiviesti tuki hänen eliitti asiakkaille, kotitehtävät, ja pääsy lisäresursseja. Hän tarkoituksena on auttaa hänen asiakkaat virittää parasta osaa itseään erikoissairaanhoidon.

”Olen vain ottamaan vähän asiakkaita joten voit olla tukea ja pääsy minulle”, hän sanoi. ”Tarjoan usean kuukauden valmennus paketit, eikä kertaluonteinen istunnot - jotka ovat ikään kuin Band-tuet - niin että sinulla on aikaa keskittyä pitkän aikavälin muutoksen. Kun työskentelemään kanssani, aiot lopettaa haluavat, alkaa tehdä ja muuttaa rakkauselämä.”

Samantha myös innoissaan hänen uusi virtuaalinen ryhmä valmennusohjelma, hajottaa ja nousee taas, käynnistää talvella 2018, joka sisältää videomoduulit, harjoitukset, live Q & A: n, ja se antaa ihmisille mahdollisuuden työskennellä suoraan hänen ja hyötyä yhteistyöympäristössä.

Auttaa pohjustaa Dater toipua

Kiitos oman muokattuja kokemuksia, Samantha on oppinut taidon auttaa asiakkaita unelma iso, kun kyse on elpymässä surua ja antaa rakkautta toinen mahdollisuus. Anna G. Jakoi omakohtaista kokemusta siitä, mitä se oli kuin ottaa Samantha ohjata häntä kuin hän päättää, onko hän jäädä vai lähteä hänen suhteensa.

”Minulla oli vaikeuksia päästää irti joku oli niin katkottua elämässäni, mutta Samantha antoi minulle luottamusta tehdä mitä tiesin syvällä oli oikeassa”, Anna sanoo. ”Tunsin kuluttamaan stressi vai en pitäisi mennä läpi minun hajoamiseen. Samantha opetti minua pelastaa minun stressiä stressi- aikaa tai meidän istuntoja yhdessä - tämä auttoi minua päästä minun päivittäistä rutiinia ilman niin paljon tuottamatonta negatiivisuutta. Jälkeen menee läpi hajoamiseen, Tunsin paino oli poistettu.”

Anna rakastui vuoden kuluessa hänen hajoamiseen, muutti, kihlautuivat ja äskettäin naimisissa elämänsä rakkauden.

Samantha uusi omatoimisuus kirja, hajottaa ja nousee taas: Moving On Luo rakkauselämä ansaitsette, johtuu pois päivänä toukokuuta 2018 Dover Publications . Kehuttuun Julkaisu kattaa selviytymisestä sielun murskaus hajoamiseen ja kehittää tervettä perustavaa skillsfor onnellisen vuodelta elämää.

Kirja on varmasti tarjota suuri kumppani hänen palveluitaan. Ne, jotka saattavat tarvita tukea jälkeisen hajoamiseen paranemisprosessia nyt voi hyödyntää Samantha 14 päivää Getting Over Your Ex tukiohjelma. Se on ilmainen ja helppo allekirjoittaa verkossa.

Vapaita resursseja Paljasta Relatable Rakkaus Secrets

Samantha työskentelee väsymättä varmistaa työnsä ja viisautta tavoittaa niin monta ihmistä kuin mahdollista - myös ne, jotka eivät pysty palkata häntä. Hän jatkuvasti päivittää hänen verkkosivuilla artikkeleita, jotka kattavat kirjon dating, suhteet, Breakups ja henkilökohtaista tyydytystä, monien muiden liittyviä aiheita rakkautta.

Vakaasti, että paraskaan suhteet vaativat työtä, Samantha on määritellyt salaisuus ainekset keksiä onnellinen rakkauselämä. Hän on konsolidoitu vuoden tutkimuksen kenttätyötä, ja tieto - sekä terapeuttinen tekniikoita - yhdeksi helposti lukea, sulava ja viihdyttävä eBook. ”Rakkaus Onnistuneesti: 10 salaisuuksia sinun täytyy tietää juuri nyt” auttaa sinkkujen ja pariskuntien löytää uusia strategioita luoda kestäviä suhteita.

”Ei ei tarvitse olla enää katkaisua ja väittää, väärinkäsityksiä, tunne syrjityiksi tai aliarvostettu”, hän sanoi. ”On aika priorisoida itseäsi ja teidän suhdetta.”

Saada maksuttoman kappaleen klikkaa vapaa eBook linkkiä Samantha kotisivulla ja täytä lyhyt lomake nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Samantha Opettaa Art of Tahalliset Treffit

Samantha auttaa asiakkaita ymmärtämään, mikä tärkeintä heille ja päivämäärä ja rakkautta tarkoituksellisesti. Kaksi asiakasta, Karla ja Matt tuli häntä esiaviollinen neuvonta ja työstämään viestintään. Ei ainoastaan ​​hän auttaa heitä parantamaan miten puhua toisilleen, mutta he oppivat myös löytää uusia tapoja tehdä toisilleen tuntuu enemmän rakastettu ja arvostettu.

”Samantha koskaan tehnyt meistä tuntuu arvostellaan tai epämukavalta, ja hän oli todella voi ymmärtää, mitä alueita tarvitsimme työtä ja miten parhaiten auttaa meitä,” Karla kirjoitti suosittelun. ”Työskentely Samantha on ollut hienoa, ja yleinen me molemmat onnellisempia ja terveempiä ja vahvempi suhde.”

”En välitä, mitä rahalla saa - ihmiset, ihmissuhteet ja rakkaus tuovat meille iloa. Se tuo minulle iloa ja tyydytystä auttaa muita ihmisiä löytämään tässä yhteydessä.” - Samantha Burns

Samantha sanoi hän löytää työnsä hyvin innostavaa koska hän on voinut katsoa suurempaa kuvaa ja nähdä, että kun ihmiset ovat onnellisia suhteita, heidän elämänsä on tyydyttävämpää.

”Me tehdä maailmasta paremman paikan jokaisen suhteeseen solmimme”, hän sanoi. ”Se on niin palkitsevaa tietää, että Autan ihmisiä. Se on tehokkain asia. En välitä, mitä rahalla saa - ihmiset, ihmissuhteet ja rakkaus tuo meille iloa. Se tuo minulle iloa ja tyydytystä auttaa muita ihmisiä löytämään tässä yhteydessä.”