Uudelleen kirjoitetaan hän ei ole juuri sinä itse sääntöjä

31 toukokuu 2019

Kun se tulee aloittaa asiat pois uuden miehen, minulla on yksi neuvo homomiesten: D on't mitä tein.

Mitä tarkoitan, erityisesti, on tämä: Älä syö koko juustokakku katsoessasi ”Hän vain ei tuhlaa aikaasi vääriin” toistuvasti ja päättää aiot muokata koko lähestymistapa dating perustuu käsitteiden elokuva.

Olen oppinut kantapään kautta, että tyttö-poika dating säännöt eivät aina koske homoja.

load...

Meidän täytyy kirjoittaa oman version ”aloittamista sääntöjä.”

Ei, en ole kutsuu sinut liittymään veljeskunta.

En puhu koko ”Keneen ottaa yhteyttä, kenelle ja milloin ja kuinka usein ja hän rakas?” Arvoituksen usein päätyä yrittää tuloksetta ratkaista jälkeen lupaavan ensimmäinen päivä tai kaksi.

Mukaan taidonnäyte elokuvan (ja myydyin kirja liian, luulisin), joka on HJNTIY, jos kaveri haluaa nähdä taas, hän antaa sen tapahtua.

Naisen rooli on yksinkertaisesti istua, keskittyä muihin asioihin elämässään ja yleensä välttävät näyttämään epätoivoinen kissa nainen kunnes hän tekee ensimmäisen siirron ja aloittaa edelleen viestintää.

load...

Tämä konsepti on tuskin yksinomainen elokuva kyseessä.

Neuvoja oloasi näyttävät enemmän käytettävissä, ja pelissä ”vaikea saada”, jotta houkutella miehen perässä olet on ollut noin luultavasti alusta lähtien aikaa.

Adam oli luultavasti kuten ”Vau, Eve on sellainen itsenäinen nainen - syöminen omenoita ja elävät hänen syntistä elämää ja paskaa. Hän ei näytä olevan kovin kiinnostunut minusta. OK, Haluan hänet!”

(Olen melko varma Sain Raamatun väärässä, mutta mitä aiomme mennä sen kanssa varten tässä artikkelissa.)

”Being suoraviivainen tahtoa

säästää aikaa ja energiaa.”

Mitä tapahtuu, kun olemme tekemisissä Adam ja Steve ?

No, asiat voivat saada hämärää.

Jonkin aikaa uskoin tarvitaan koskaan yhteyttä miehille koskaan - joka lopulta tarkoitti kävin melkoisesti ensimmäinen päivämäärät ja koskaan seurataan, varsinkin kun olin kiinnostunut. (Tämä on järjetöntä, tiedän.)

Ja sitten kun kaveri ei seurata, oletin hän vain ollut, että minuun ja piti sen liikkuvat - koskaan harkitsee hän olisi voinut yrittää pelata samalla puolella palloa kuin olin.

load...

Hän oli luultavasti tulkitessaan hiljaisuuteni kuin olin itse vain ei häntä - kun todellisuudessa kumpikaan meistä ei tiennyt mitä helvettiä toinen ajatteli, koska ei ollut mitään vuoropuhelua tapahtumassa.

Ja nyt päähän sattuu välillä miettiä, mitä työläs peli Käytin kääntyä dating osaksi.

Lopulta olen löytänyt laskemisesta juurikaan ole ajatus tai vaivaa takana jälkeisen päivämäärän viestintäkanavat on sekä helpoin ja terveellisin lähestymistapa homomiesten koska tahansa dating skenaario saatat löytää itsesi, olet molemmat miehet.

Haluamme asiat ole yhtä meidän lopulta suhteeseen.

Miksi ei sovelleta tätä periaatetta kaikkiin vaiheisiin dating prosessi?

Jos on etua, sitten vastuun tulisi olla molemmat teistä aloittaa yhteystiedot.

Toki avoimesti kädenojennus kaveri olet kiinnostunut, olet vaarassa oloasi ilmestyy saataville.

Mutta tarkoitan - ja tämä voisi olla täysin radikaali käsite - ehkä näy käytettävissä ei ole niin paha asia, kun todellinen rakkaus on lopullinen päämäärä.

Joten jos oli hauskaa treffeillä eilen illalla ja haluat nähdä jätkä taas mennä eteenpäin ja soittaa hänelle. Älä edes ajatella kahdesti siitä.

Koska yksinkertainen näin säästää aikaa, energiaa ja - jos olet kaikkea muuta kuin minä - paljon stressiä syöminen.

Jos te osoita, tiedät sen nopeammin. Jos et valitse, tiedät, että ennemmin myös.

Ja jos hän ei vastaa ollenkaan, niin hän vain ei tuhlaa aikaasi vääriin. Mutta ainakin tiedät sen suhteellinen määrä varmuutta tällä kertaa.

Miten aiot kirjoittaa sääntöjä ”Hän vain ei tuhlaa aikaasi vääriin”? Lukijat, olen kiinnostunut kuulemaan, mitä sinulla on sanottavaa!

Kuvalähde: corbisimages.com.