Vaarat, että heidät houkutellaan suoraan miehiin

17 maaliskuu 2019

Yksi suurimmista dating ansoja homomiesten on tulossa romanttisesti kiinnostunut suoraan miesten.

Moni tarina on kirjoitettu porno noin viettely homo ja suoraan miesten eri seksuaalinen skenaarioissa ja tämä voidaan varmasti kuuma dramaattinen ja titillation näkökulmasta.

Ei ole mitään vikaa tämän, koska meidän nähtävyyksiä ovat ainutlaatuisia jokaiselle meistä ja meidän kaikkien osaa arvostaa kauneutta, riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

load...

Meidän seksuaalinen fantasioita ovat omia ja tullut tärkeä polttoaine seksuaalisuuttamme ja erotiikkaa. Seksiä suora mies on myös parantaa, kun toiminta on turvallista, yhteisymmärrykseen ja molemmat osapuolet ovat tietoisia siitä, mitä seksuaalinen kohtaaminen merkitsee.

Ansa tapahtuu, kun homojen johdonmukaisesti jatkaa suoraan miesten poissulkien muiden käytettävissä olevien kumppaneiden (homo tai bi) ja tulla valppaasti kehittyy vain nähtävyyksiä kohti heteroseksuaalinen vastine.

Tämä yhdistettynä mahdollisuuksia tämä taipumus fetishized tai pakko-oireiset, voi olla äärimmäinen muoto itsensä tuhotyö jos homo mies on todella kiinnostunut etsii perämies pitkän aikavälin sitoutunut suhde.

load...

Kun teemme tämän, me valmistaudumme jopa saada satuttaa, koska ihminen haluamme ei vastavuoroisesti meidän romanttinen tunteet. Hän on emotionaalisesti meille.

Miksi olet niin kytketään päälle suoraan miesten?

Jos Freud istui täällä kanssamme, alkaen psykoanalyyttisen näkökulmasta, hän sanoisi olemassa useita mahdollisia teorioita siitä, miksi tämä ilmiö tapahtuu.

Yhden, yhteiskuntamme ihannoi maskuliinisuutta. Varttuvat homofobisen kulttuuriin, jossa kaikki liittyy naiseudesta kuin mies ei pidetä hyväksyttävänä, vahingoittava kollektiivinen oletetaan, että ”homot eivät ole todellisia miehiä.”

Sinänsä homo mies ”maa” suoraa mies, sitä voidaan pitää lopullisena validointi, että hän hyväksyi ja hyväksyi sen jälkeen, mitä on saattanut olla eletty elämä, jossa hän tuntui erilaiselta, hylätty, vieraantunut ja ehkä jopa kiusatuksi ja ahdistellaan.

Tämä on lippunsa tunne OK, ja tämä sitten saa eroticized ja vetää homomiehestä syvemmälle sykli etsiminen heteroseksuaalisten miesten.

load...

Joillekin miehille, jotka kokevat ”isä nälkä” johtuu irronneen suhdetta isäänsä, tämä ratkaisematon kysymys saa työntyminen sykli etsivät seksuaalisen valloitusten kanssa suoraan miesten ruokkia että kaipuu heillä on yhteys heidän isänsä käyttäen seksuaalisuuden kuin ajoneuvoon.

Toisille sisäistetty homofobia voi olla syyllinen. Ei pysty hyväksymään itseään, he etsivät mukavuutta esivallalle ja suora mies edustaa tunnustaa arvonsa.

”Lisätiedot johtuvan heteroseksuaalisia

miehet ovat myös hallussa homomiesten.”

Tai ehkä jatkamalla suoraan miesten Näin vältetään läheisyyttä, jota tarvitaan todellisen emotionaalisen läheisyyden, joka tarvitaan elämänkumppani.

He luulevat ole homo tällä tavalla, koska sukupuoli on vain käyttäytyminen ja ei osoita niiden todellinen henkilöllisyys ja suunta.

Vielä, muut miehet nauttia jännitystä, mikä on saavuttamaton ja kielletty, etsien suoraan miesten varten ilmaiseksi ja hauskaa conquest.As näette, nämä ajattelutapojen juoksee hyvin henkisesti syvä.

Onko mielestänne nämä teoriat tai ei, totuus on, jos olet yhden homo mies etsii yhteensopivan elämänkumppani , ei ole saatavilla ja epärealistinen luonne Parikytkentä vahingonteon pyrkimyksiä rakkautta ja pitää sinut loukkuun noidankehä Broken Dreams ja pettymyksiä.

Miten voittaa näitä häiriöitä

Tässä muutamia suosituksia, joiden avulla ohjata sinua pois tästä tuhoisa polku:

Tutkimalla psykologisia syitä tämä suuntaus terapeutti, voit kehittää pelin suunnitelma suree tai ratkaista kaikki keskeneräiset asiat sinulla voi olla, sekä edistää enemmän täyttää suhde itsesi ja vahvistaa itsetuntoa.

Aloittaa dating miehet ovat sekä fyysisesti että emotionaalisesti saatavilla ja todella keskittyä itseäsi arvostaa todellista kauneutta muiden homo miehet ovat.

Ominaisuuksia, jotka ovat usein syynä heteroseksuaalisten miesten, kuten luottamusta, itsevarmuus, maskuliinisuutta ja voimaa, myös hallussa homomiesten.

Myös tunnistaa varat feminiinienergiaa samoin, me kaikki hallussaan (jopa suoraan miesten!) Ja lopettaa termejä, kuten ”straight-toiminen.” Ugh!

Tämä vain edistää meneillään homofobian ja jäykät sukupuoliroolit, jotka luovat binaarit ihmisiin ja pitää meidät jumissa parempi / huonompi dikotomiat.

Kuvalähde: huffpost.com