Vain pojat ovat turvallinen, intuitiivinen datingohjelma homoja ja biseksuaaleja miehille, jotka etsivät kumppaneita

27 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Vain Lads on dating sovellus suunniteltu yksinomaan homo- ja bi-miesten, ja, julkaisun jälkeen 2012, se on kasvanut palvelemaan yli 3 miljoonaa käyttäjää. Sovellus ymmärtää myös gay dating alalle, koska se perusti homomiesten erityisesti niille, jotka etsivät miehen kanssa. Vain Lads tarjoaa homo- ja bi daters monia tapoja löytää suhteita he etsivät - matkasta tai chat kumppaneita puolisoille. Yhtiö jatkaa innovoimaan ominaisuuksia tarjota miehille, joilla on dating kokemus räätälöity heidän tarpeisiinsa.

Vain Lads perustaja Jimmy Forrester-Fellowes tunsi gay dating verkossa, mutta kun hän tiesi monista gay dating sivustoja ja sovellus, joka ei tarkoita, että hän piti niitä.

”Tiesin kaikki gay dating sivustoja, ja käytin muutamia niistä kun olin nuorempi. Mutta olen aina tuntui oli niin paljon parantamisen varaa ”, hän sanoi.

load...

Vain Lads perustaja Jimmy Forrester-Fellowes puhui meille haasteista homo- ja bi-miehet kohtaavat online dating maailma.

Yhtenä homo mies, Jimmy selvää, että useimmat dating alustat voivat olla turhauttavaa muita hänen kaltaisiaan. Ohjelmistokehittäjä, hän tiesi myös hän voisi auttaa tekemään muutoksia hän halusi nähdä.

”Viiden vuoden kehittää ohjelmistoa teleyritykselle, päätin pakata ja ottaa ampui rakennuksen treffipalvelu että ajattelin homoyhteisö ansainnut”, hän sanoi.

Tuosta halutessaan vain Lads syntyi. Jimmy esitetyt suunnitella alusta ja sovellus, jonka olisi järkevää homoyhteisöä. Huolimatta hänen tietonsa ja yhtiöstä, vaikka hän ei ollut varmaa Vain Lads veisi pois. Aluksi Jimmy oli huolissaan maksaa hänen kiinnitys.

load...

Nyt, yli kuusi vuotta sen perustamisesta lähtien, vain Lads on kasvanut 3 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, ja se pitää Jimmy kiireinen. Sen valtava menestys myös tarkoittaa, että hän ei tarvitse huolehtia hänen kiinnitys.

”Se on kovaa työtä, mutta se on myös ollut uskomaton”, hän sanoi. ”En koskaan vaihtaa mahdollisuutta otin luoda vain Lads.”

Ammattilaisten verkoston Etsitkö samanhenkisiä ihmisiä

Vain Lads eroaa monista muista dating sivustoja on useita syitä. Ensinnäkin se on suunniteltu vain homo- ja bi-miesten, joten käyttäjien ei tarvitse etsiä loputtomasti oikean ottelut jälkeen he liittyvät.

Se oli myös luonut homo- ja bi-kehittäjille, jotka ymmärtävät haasteet miehet kohtaavat muiden online dating alustoilla. Tämä sitoutuminen yhteisöön motivoi tiivis tiimi työskennellä entistä kovemmin sen käyttäjille.

”Olemme todella pieni ryhmä, ja uskon, joskus ihmiset odottavat meidän olevan paljon suurempi kuin me toimii vilkas treffipalvelu.”

load...

Vaikka termi ”pojat” käytetään pääasiassa Britanniassa - jossa vain Lads alkunsa - yhtiön työntekijät ovat kotoisin monista eri maista.

”Meillä on yli 3 miljoonaa jäsentä nyt ja 1,5 miljoonaa on aktiivisesti käyttävät palvelua.” -Jimmy Forrester-Fellowes, Vain Lads perustaja

”Olemme levittää ympäri maailmaa, joten me kaikki etätyöskennellä yleensä kotitoimistoihin tai yhdessä työskentelytiloja” Jimmy sanoi. ”Kulttuurimme on olla asteittainen kuin mahdollista ja olemme rento työpaikkana.”

Sitoutuminen Vain Lads' kehittäjät näyttää kannustaa nopea kasvu alustan käyttäjäkunta, ja ne jäsenet ovat yhtä vaihtelevia kuin kehittäjille, jotka työskentelevät lavalla.

”Meillä on yli 3 miljoonaa jäsentä nyt ja 1,5 miljoonaa on aktiivisesti käyttävät palvelua”, Jimmy sanoi. ”USA on suurin markkina, jonka jälkeen Britanniassa. Olemme myös kasvamassa nopeasti Intian markkinoilla. Suurin osa jäsenistämme ovat ammattilaisia, joiden keski-ikä on 31”

Käyttäjät ovat aktiivisia yhdistää muiden kanssa, kuin hyvin, yli 20 miljoonaa viestiä kuukaudessa vaihdetaan Vain Lads.

Turvallisuus ja avoimuus ovat elintärkeitä Developing Trust

Yksi suurimmista huolenaiheista käyttäjille treffisivustot tai mobiilisovellusten on turvallisuus. Tämä on erityisen tärkeää huolta joillekin käyttäjille vain Lads, koska ne eivät viihtyvät avoimesti ilmaista seksuaalisen suuntautumisen kotimaassaan.

Vain Lads osoitteet, jotka koskevat kautta vankka turvallisuutta ja käytäntöjä karsia ne, jotka eivät käytä alustaa autenttisesti.

”Vietämme paljon aikaa ja energiaa varmistaa, että tarjoamme mahdollisimman turvallisen dating kokemus”, Jimmy sanoi. ”Olen ylpeä siitä, että meillä on nyt ympäri vuorokauden maltillisesti. Olemme myös investoineet lukuisissa järjestelmien karsia ketään, joka yrittää käyttää palvelua kuin aidon syistä.”

Vain Lads auttaa käyttäjiä löytämään toisensa autenttisesti kautta turvatoimia ja avoimuutta.

Edelleen vain Lads haluaa sen käyttäjät voivat löytää mitä he etsivät orgaanisesti, ei läpi häikäilemätön keinoin. Siksi alustan tavoitteena on kehittää avoimet suhteet.

”Olemme rakennettu periaatteesta on yksinkertainen, aito, ja rehellinen treffipalvelu” Jimmy sanoi. ”Meillä ei ole mitään varjoisia käytäntöjen jotkut kilpailijat tekevät, kuten viestien lähettäminen haamu profiileja tai osoittaa ihmisiä verkossa, kun ne eivät ole.”

Kyseiset ominaisuudet ja käytäntöjä auttaa yritystä seistä Toisin kuin monia muita onnistuneita vuodelta alustojen suunniteltu heteroseksuaalinen käyttäjiä ajatellen. Vain Lads olemassa tarjota vaihtoehto niille dating palveluja, Jimmy sanoi.

Vain Lads: yli 250000 Onnistunut Ottelut ja Counting

Jimmy tarkoitus luoda paitsi dating alustan, että hän voisi olla ylpeä, mutta myös yksi, joka kaikki homo- ja bi-miesten löytäisi kutsuva. Joten hän ja hänen tiiminsä rakennettu vain Lads vastaamaan erityistarpeita, että väestörakenteen. Näin ei kuitenkaan ole ainoa alue, jolla alusta on ainutlaatuinen.

Vain Lads erottautuu olemalla käyttämättä algorithmsbecause Jimmy ei ole varma, että ne todella toimivat - kaikkialla.

”En ole vakuuttunut siitä, että suurin osa dating palvelut matching järjestelmät toimivat. Emme tee täsmäykseksi, ja me varmasti ole toista pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle palvelua ”, hän sanoi.

Sen sijaan vain Lads toimii sosiaalisena löytö alustan homo- ja bi daters, eli se antaa heille työkaluja nopeasti löytää paikalliset ihmiset, jotka täyttävät niiden perusteet. Tämä strategia toimii niin hyvin, että monet Vain Lads käyttäjät eivät ole enää aktiivisia, koska he ovat löytäneet suhdetta he halusivat.

Vain Lads on parhaillaan parantamaan mobiilisovellusta sekä Android- ja iOS.

”Kartoitamme käyttäjille, koska ne lähtevät palvelumme ja 250000 jäsentä on ilmoittanut meille löytänyt rakkauden meidän alustalla. Se on yksi suosikkini tilastojen”Jimmy sanoi. Olemme joskus saada ihanan kirjeen postitse kiittää meitä palvelun tarjoamisesta, joka johti heidät kumppani, ja nämä muistiot aina minut hymyilemään.”

Huolimatta näistä vaikuttava matching tilastojen Vain Lads ei tarjoamalla käyttäjilleen hyödyllisiä työkaluja parantaa mahdollisuuksia tavata muita. Yhtiö on viimeistelemässä asteittaiseen verkkosovellus, että joukkue odottaa laskemisesta käsissä jäsenistä.

Myöhemmin yhtiö aikoo levittää sovelluksien, joka korvaa nykyiset Android- ja iOS- versioiden alustastaan.

Jimmy ei ole täysin poissuljettu mahdollisuus Vain Lads tarjoaa täsmäykseksi sillä kuten matching algoritmit tullut monimutkaisempia, hän uskoo heistä voisi tulla enemmän hyötyä.

”With kynnyksellä saatavilla ja tehokas AI; luomalla hienostunut haku on yhä helpompaa”, hän sanoi. ”En sulje sitä pois, koska meidän lisäämme tulevaisuudessa; kuitenkin, jos emme lisää vastaavia, olisi täydentää nykyisiä hakujärjestelmät.”