Valaise, miten pyrimme tavoitteisiin suhteissa

16 heinäkuu 2019

TL; DR: Koska tuoreita kasvoja Kent State University, apulaisprofessori Judith Gere, Ph.D., etsii ravistella asioita hänen uranuurtajien tutkimusta siitä, miten suhteet vaikuttavat harjoittamisesta elämänsä päämääriä.

Vaikka Dr. Judith Gere voi olla vain hänen toinen vuosi Kent State University, hän on viettänyt viimeisen vuosikymmenen elämänsä opiskelusta suhteita, ja hänen työnsä on jo tehnyt merkittäviä vaikutuksia kentällä.

Hänen ensisijainen linja tutkimus keskittyy siihen, miten ihmiset menevät jälkeen tavoitteita puitteissa romanttinen suhde, onko yhdessä tai erikseen, ja miten nämä harrastukseen vaikuttavat yleiset suhteet ja hyvinvoinnin molemmille osapuolille.

load...

Gere on tehtävä löytää empiiristä näyttöä siitä, mitä konfliktinratkaisumekanismeissa strategioita toimivat parhaiten, kun parit ovat eri mieltä omia ja yhteisiä tavoitteita.

”Olin juuri aina kiinnostunut siitä, miten ihmiset ratkaista näitä erilaisia ​​konflikteja ja mitä seurauksia ovat ratkaista näitä konflikteja eri tavoin”, hän sanoi. ”Onko parempi tapa edetä asiassa, että on paremmat tulokset itsensä ja suhde kumppani?”

Hänen työnsä käsillä

Jotkut Gere vetovoimaisimpia tutkimus on hänen pitkittäistutkimukset, jotka kattavat pelinavaus tavoite harjoittamiseen suhteissa, mukaan lukien terveysvaikutukset ja rooli omiin kykyihin.

load...

Eräällä tutkimuksessa yli 18 kuukauden aikana, Gere tutki 152 potevien potilaiden ja heidän puolisoidensa onko potilaan ja puoliso luottamusta niveltulehdus hallinnan tavoitteet vaikuttavat hyvinvointiin ja terveyteen tuloksia potilaan.

”Huomasimme, että onko kumppani uskoivat potilas voisi tehokkaasti hallita niveltulehdus itse ollut merkittävä vaikutus pitkällä aikavälillä”, hän sanoi.

Yksi Gere tutkimukset keskittyivät potilaan ja puolison luottamusta niveltulehdus hallinnan tavoitteita.

Toinen pitkittäistutkimus hän tekee parhaillaan tutkitaan, ihmiset mukauttaa henkilökohtaisia ​​tavoitteita uusia suhteita ja miten ristiriita voi syntyä, jos nämä henkilökohtaiset tavoitteet eivät ole yhteneviä. Osallistujat koostuvat 78 pareja, jotka ovat olleet yhdessä vähintään neljä kuukautta.

Vaikka vain katsomalla kaksi ensimmäistä istuntoa osallistujien kanssa, Gere nähnyt joitakin yllättäviä tuloksia, kuten yhteistyökumppanit luopuvansa harjoittamisesta henkilökohtaisen tavoitteen.

load...

”Näyttää siltä, ​​että kun ihmiset kertoivat, että he kokivat ristiriitaan kumppani, kun he yrittivät toimimaan tietyllä tavoite, he olivat todennäköisemmin devalvoida nämä tavoitteet”, hän sanoi.

Hänen kunnianhimoinen tulevaisuudessa

Seuraava vaihe Gere työ on tutkia, jos alkuperäinen yhteensopivuus ja millaisia ​​tavoitteita tehdä ero ja missä määrin kumppanit mahtuu toisilleen aiheuttaa vielä hyvin toimiva suhde.

Dr. Judith Gere, Kent State University

”Jos olet luopumassa tavoitteita, jotka ovat pohjimmiltaan osa identiteettiä, niin se on todennäköisesti aio olla hyvä asia oman yleisen hyvinvoinnin koska olet uhraa kuka olet majoittaa kumppanin”, hän sanoi. ”Minusta on tärkeää, että ihmiset tietävät, missä määrin ne pitäisi tai ei pitäisi majoittaa kumppaninsa.”

Hänen menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuuden tutkimusta, Gere toivoo pariskunnille kiinteitä näyttöä siitä heille, miten tehokkaasti hallita tavoitteensa ilman tehdä uhrauksia, jotka kieltävät onnistuneen suhteen.

”Miksi teen tätä tutkimusta, koska en usko, että se on sovellettavissa keskimääräinen henkilö, ja mielestäni on tärkeää, että ihmiset tietävät tieteellistä näyttöä, mikä toimii ja mikä ei”, hän sanoi. ”Joskus ihmisillä on omat intuitioon ja omia ajatuksia siitä, mitä he ajattelevat toimii, ja se ei ole välttämättä mitä näyttöä.”