Vanhemmat planeetat antavat singleille yli 60-vuotiaita ymmärtämään ja käyttämään teknologiaa elämänsä parantamiseksi

14 toukokuu 2019

Lyhyt versio: SeniorPlanet.org on kattava sivusto, joka omaksuu ikääntyminen asenteella. Sivusto on isännöi Aikuiset Vanhukset Technology Services (kaura) markkinahinnat, voittoa vuonna 2004 käynnistämä ryhmä Brooklyn sosiaalisten yrittäjien opettaa eläkeläiset perusteet siitä, miten käyttää teknologiaa parantaa heidän elämäänsä. Nykyään vanhempi Planet julkaisee suoraviivainen artikkeleita vuodelta, muoti, sukupuoli, terveys, ja muita tärkeitä aiheita. Voittoa organisaatio järjestää myös vapaa koulutusohjelmia opetetaan eri puolilla maata. Sen alkuajoista lähtien, sivuston toimituskunta on tehnyt paljon työtä antamaan realistinen katsomaan haasteet nykypäivän singleä. Näin he ovat siirtyneet ihmisten näkökulman siihen, mitä eläkeläiset pystyvät. Seniorit tulevat usein poissa Vanhempi Planetin artikkeli työkalupakin ja henkilökohtaista työpajat tunne valtuudet siirtyä online-maailmassa tavata uusia ihmisiä, löytää päivämäärät ja ylläpitää aktiivista sosiaalisia verkostoja.

Kun iso-setä kuoli viime vuonna, iso-täti ilmoitti perheelle, että hän aikoo siirtyä asunnon. Tämä oli ensimmäinen päätös, 60 vuoden avioliiton, että hän teki ainoastaan ​​herself.She oli muuttanut kotihoitoon keskus miehensä takia, kun hänen terveytensä alkoi laskea, mutta hän jäi jonka keittiö oman. Hänellä oli voimassa oleva ajokortti eikä vakavia terveydellisiä vaivoja, joten mikään ei voisi estää häntä väittäen itsenäisyytensä.

load...

Poikansa keskittyi ensin varmistaa hän osasi lähettää hänelle tekstiviestin, Facebook viesti, tai sähköpostitse. Hän ei halunnut häntä tuntea yksin vain siksi, että hän olisi yksin asuvat. Nykyään hän usein tekstejä hänen ystävien ja perheenjäsenten kanssa päivityksiä siitä, miten hän tekee, ja minun täytyy sanoa, hänen emojia peli on piste.

Tietäen kuinka työskennellä tekniikka on auttanut isotätimme pysyä yhteydessä ihmisiä, jotka rakastavat häntä, ja se on ollut valtava siunaus hänelle, kun hän saapuu uuden luvun elämässään vuoden vanhaksi 91.

Vanhempi Planet myöntää, että elämä ei pysähdy 60, ja eläkeläiset voivat silti olla rikkaita sosiaalisia kokemuksia sekä verkossa että henkilökohtaisesti.

load...

SeniorPlanet.org on tehtävä tarjota miehille ja naisille yli 60 (mun isotätimme) kanssa tarvittavat resurssit liittyä digitaaliaikaan ja käyttää tekniikkaa parantaa heidän elämäänsä. Toimitustiimi juhlii vanhenemista ja lisää tietoisuutta tärkeistä asioista vaikuttavat nykypäivän seniors.Since lanseerauksesta, sivusto on koulutettu eläkeläiset tekniikasta, terveys, matkailu, dating, ja sukupuoli, valmistaen täten tuhansia lukijoita hyödyntää heidän kultaiset vuodet.

Vanhempi sinkkuja voi kääntyä tämän online resurssi- ja sen tapahtumakalenteri varten puitteet miten navigoida online dating, pysyä paikallisen yhteisön ja iässä asenne.

”Olemme yhteiskunnallinen muutos organisaatio”, sanoi Tom Kamber pääjohtaja kauraa. ”Toivomme rakentaa kansainvälinen liike, joka saa virtansa ihmiset ja heidän tavoitteensa, kun he vanhenevat.”

Realistinen Katsokaa Senior Dating Haasteita ja mahdollisuuksia

Vanhempi Planet varustaa vanhempi yksilöitä, mukaan lukien LGBT-yhteisön, hyödyllistä tietoa siitä, miten tavata uusia ihmisiä ja löytää päivämäärät teknologian avulla. ”Tieto annetaan eläkeläiset onnistuisi”, Tom sanoi. ”Me varmista, että ne on mahdollisuus laittaa heidän paras jalka eteenpäin.”

load...

Sivuston työkalupakki on kokonainen osio, vanhempi dating ja sukupuolen jossa kirjoittajat jakavat hyödyllisiä strategioita, työkaluja ja vinkkejä sinkkuja tietyn iän. Suurin osa kirjailijoita Senior Planet ovat eläkeläiset, jotka ovat käyneet läpi samanlaisia ongelmia ja voivat koskea haasteita vanhempi daters. Tom sanoi kirjoittajat usein piki ideoita uusia artikkeleita perustuu omaan kokemukseen ja asiantuntemukseen. Nämä alas-ja maa artikkeleita ylitetä stereotypia ja laskuri yhteisiä harhaluuloja ikääntyminen ja vanhempi dating.

”Tämä on uskomattoman informatiivinen ja kohottavia sarake meille senioreille ja tehdä selväksi, että on olemassa monia tapoja jatkaa nauttien seksuaalinen itseänne.” - Mac Marshall, Senior Planet lukija

Vanhempi Planet kävelee lukijoita läpi kaiken, mikä on hyvä profiili kuvan miten puhua kumppanin seksistä. Artikkeleissa ratkaisemaan näitä arkaluonteisia aiheita myötätuntoisesti ja vilpittömyys. Voit oppia kaikkea verkossa vuodelta vanhempi näkökulmasta by perusing tätä kirjastoa artikkeleita.

”Vanhemmat ihmiset tiensä verkkoon ovat edelläkävijöitä”, Tom sanoi. ”He ovat niitä ottaen riskejä sinulle ja minulle, niin tulevaisuudessa se tulee olemaan paljon helpompaa senioreille mennessä verkossa, koska ihmisten käyttöön itse siellä tänään.”

NYC-tiiminsä säädetään-Person & Verkkoresurssit

Senior Planet ei ole vain online-sisältöä; joukkue ylpeilee jolla vankka henkilökohtaista ohjelmointi samoin. Ohjelma käynnistettiin vuonna New Yorkissa, mutta on laajentunut useisiin paikkoihin ympäri Yhdysvaltoja.

”Mitä olemme menossa New Yorkissa on puhdasta magiaa”, Tom sanoi. ”Meillä on paras ohjelma keskittynyt ikääntymisen ja teknologian maailmassa.”

Vuodesta 2013, Senior Planet on opettanut luokissa noin Meetup, Twitter ja muut suositut online-medioissa keinona käyttöön eläkeläiset tekniikan työkaluja, joilla voidaan parantaa heidän elämäänsä. Luokat tapahtuu kirjastoissa, vanhusten palvelukeskuksiin, ja muut yhteisön solmukohdat sekä suurissa kaupungeissa ja maaseudulla, jossa kukoistava vanhempi väestö. Organisaatio on järjestänyt yli 30000 istuntoja, jotka kaikki tarjottiin ilmaiseksi ikääntyneille.

Tom kertoi meille, että monet eläkeläiset ovat uteliaita sivustoja, ja jos heillä on ei-uhkaava ympäristössä, jossa he voivat esittää kysymyksiä ja oppia hyödyntämään online tilaa.

Senior Planet Exploration keskus Manhattanilla on viihtyisä paikka oppia verkossa.

Sosiaalisen verkostoitumisen sivustot ovat erityisen tärkeitä eläkeläiset, koska, kuten ikääntyneille, he tulevat usein eristyksissä, mikä voi olla haitallista heidän yleistä terveyttä ja onnea. Opettamalla yksinkertaisia ​​taitoja kuten lähettämistä asema tai lähettämällä yksityisen viestin, Senior Planet avulla ihmiset voivat pitää yhteyttä ja harjoittaa mitä iässä ne ovat.

”Kun me osuma 60-vuotiaana, meidän täytyy tuplata sosiaalisen verkostoitumisen”, sanoi Tom. ”Kun vanhenet, sinun verkot luonnollisesti vähenee, joten on ehdottoman välttämätöntä, että me rekonstruoida ja rakentaa näiden verkkojen.”

Johtavat Global Movement rikastuttaa ihmisten kokemukset

Niin monet nykypäivän eläkeläiset vältellä tekniikkaa, koska he eivät tiedä, miten se toimii, mutta vähän tietoa voi antaa heille entistä omavaraisia, taju, ja tyytyväisiä yksilöitä. ”Vanhemmat Amerikkalaiset ovat kuten sinä ja minä”, Tom sanoi. ”Ne ovat täynnä intohimoa. He monipuolinen. Niillä on sama huolia ja pelkoja.”

Senior Planet on osa maailmanlaajuista liikettä kouluttaa maailman johtavien väestöstä ja valmistaa heitä ikääntyä asenne. Vuosien mittaan tämä aatteellisen on auttanut vanhemman sukupolven hyödyntämään mahdollisuuksia yhdistää, kasvaa ja oppia.

”Senior Planet on yhteiskunnallinen muutos organisaatio, joka käyttää teknologiaa luoda mahdollisuuksia ikääntyneille paremmin heidän elämäänsä.” - Tom Makuuhuoneita

Tom sanoi Senior Planetin missio kaikenkattava - sen toimituksen korjataan monia tärkeitä aiheita, kuten taloudellinen turvallisuus, terveys ja hyvinvointi sekä sosiaalinen sitoutuminen, jolla pyritään tiedottamaan ja rohkaista eläkeläiset kaikilta elämänaloilta. Ihmiset nykyään elävät pidempään kuin koskaan ennen, ja joka on vaikuttanut sosiaalista kohtaus keskeisiä keinoja.

”Olemme nyt istuu kynnyksellä pitkäikäisyys vallankumous, ja sillä on valtavia vaikutuksia sosiaalisiin suhteisiin”, Tom sanoi. ”Olemme keksiä mitä merkitsee olla ihmissuhteita 60-, 70-, ja 80-luvulla. Teknologia antaa meille mahdollisuuden muokata kokemuksemme terveesti.”

Tulevina vuosina, Senior Planet laajenee edelleen sen tavoittaa ja kasvattaa yhteisön kiihkeitä ja valtuudet eläkeläiset. Tom sanoi joukkue aikoo käynnistää uudet ohjelmat Aasian maissa. ”Meillä on vahva kansallinen ja kansainvälinen vaikutus”, hän sanoi. ”Näemme itsemme innovaattoreiden nopeasti oppiva organisaatio, jossa on hyper-keskittynyt tehtävänä auttaa ikäihmisiä.”

Vanhempi Planet tekee työtä valoisamman tulevaisuuden kaikille

Perheeni huolissaan siitä, miten minun isotätimme hoitaisi on omasta olennaisesti ensimmäistä kertaa elämässään. Mutta, se kääntyy pois, hän löysi iloa itsenäisyyden. Hänen kykynsä tekstiin poikansa, sähköposti hänen ystävänsä, ja kommentoida perhekuvia on auttanut häntä tuntuu kytketty ihmiset hän välittää - vaikka he asuvat kilometrin päässä.

Sosiaalinen verkko, voi olla valtava ero elämää ikäihmisten ja Senior planeetta on ottanut harppauksia osoittanut, että verkko harjoittamalla eläkeläiset keskustele rehellisesti tekniikka, terveys, sukupuoli, ja ikääntyminen. Tämä voittoa tavoittelematon järjestö on varustettu eläkeläiset ympäri maata hallita heidän tulevaisuudestaan ​​ja johtaa terveempiä, onnellisempia elämäänsä.

”Teknologia on koskaan päätepiste meille” Tom sanoi. ”Meillä ei-niin-salainen suunnitelma valloittaa maailman. Sivustomme ja rohkaisevat keskustelua fyysinen ja emotionaalinen Ikääntymisen realiteetit - ja olemme hyvin ylpeitä.”