Varausten ylläpitäjät: liity uusiin englannin 100k + ulkona ystäviin, jotta voit juhlia ja säilyttää alueen luonnollista charmia

2 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Yli sadan valtuutetut Varaukset on säilyttää viheralueet Massachusettsin julkiseen käyttöön ja nautintoa. Voittoa välittää yli 100 kiinteistöä kattaa lähes 27000 hehtaarin jossa luonto ystävät voivat kokoontua tutkia ja nauttia ulkona. Niille, jotka haluavat oppia lisää valtion kulttuuriperinnön tai yksinkertaisesti haluavat jakaa kokemuksia maaseudulla, Johtokunta tarjoaa laajan valikoiman tapahtumia seikkailijat voivat osallistua liittää toisiinsa ja valtion kauniita maisemia. Joissa menosuuntaan tehtävänä on suojella erityinen paikka Koillis ja säilyttää yhteisön syvä siteitä maahan, Johtokunta on varmasti jatkossakin säilyttää vireys Massachusettsissa ja sen ihmisiä pitkälle tulevaisuuteen.

Alati muuttuva poliittinen ilmapiiri Yhdysvalloissa, valtion maiden olemme kaikki oppineet arvostamaan rutiininomaisesti uhkaa yksityinen kehitykseen. Itse laskun käyttöön lainsäätäjän alkuvuodesta 2017 vaati myynnistä 3,3 miljoonan hehtaarin liittovaltion omistamien kiinteistöjen ja kaupallisia etuja.

load...

Vaikka jotkut väittävät, että kun nämä maat pois julkisuuteen auttaa taloutta, ei todellakaan ole argumentti, joka voittaa yli arvon heillä asukkaille. Virkistys teollisuus maksaa yli $ 650 miljardia Yhdysvaltain talouden ja vastaa luomisesta 6 miljoonaa työpaikkaa. Ihmiset rakastavat Camp, kala, vaellus, ja kokea luonnon. Massachusettsissa,
valtuutetut Varaukset on taistellut säilyttää julkisen landscapesfor yli 100 vuotta.

load...

”Olemme vanhin maakuntakaavan suojelua ja säilyttämistä yleishyödyllinen järjestö olemassa”, sanoo Wayne Wilkins, markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Johtokunta. ”Meidän keskeisenä tavoitteena on suojella aukiot, ja olemme nyt jopa 116 ominaisuuksia Massachusettsissa, joissa on yhteensä noin 27000 aaria.”

Johtokunnan koostuu yli 100000 jäsentä, jotka jakavat intohimon ulkona ja tukea organisaation tehtävä turvata erityinen paikka Massachusettsin kehityksestä. Voittoa suuri kokoelma ominaisuuksia ovat paikkoja samanhenkisiä preservationists nauttia ulkona yhdessä. Yli 5000 tapahtumista ja toiminnasta keskittyy kulttuuriperintöön ja yhdistävä luontoharrastajat, Johtokunnan auttaa ihmisiä vaalia suhteita maahan ja toisiaan.

Yli sata vuotta suojelutoimien & pitäminen aukiot Julkinen

Alkuperä valtuutetut Varaukset voidaan jäljittää 1891, kun Charles Eliot, maisema-arkkitehti Boston kirjoitti kirjeen puutarhan ja Metsä-lehden tarpeesta organisaatio säästää luonnon ihmeitä koilliseen. Charles uskoivat puistot antaisi ”raitista ilmaa, luonnonkauneus, ja mahdollisuuksia hiljainen lepo” - mitä hän tunsi olivat vaarassa, koska kaupungistuminen ja teollistuminen.

load...

”Philanthropists säästivät taidetta ja laittoi pallon tyhjään museoissa, ja Charles Eliot sanoi: 'Meidän täytyy säästää avoin tila,'” Wayne kertoi meille. ”Hän halusi pitää näitä paikkoja avoinna yleisölle käyttöön.”

Charles vaati järjestämiseen vapaaehtoinen edunvalvojina työskennellä yhdessä valtion lainsäätäjä luomaan näitä ainutlaatuisia tiloja New England kaikille ihmisille - ei vain yksityisille kiinteistönomistajille. Sen jälkeen oli valtuutetut Varaukset syntyi, jonka tehtävänä on hankkia ja ylläpitää valtion maiden ja historiallisia kohteita eduksi porvarit.

Johtokunnan on kerännyt lukuisia paikkoja suojelukseensa. Organisaation ominaisuuksia ovat taloja, puutarhoja, vesiputouksia, laajat metsät, intiaani sivustoja, ja paikat, joissa kirjallisuuden yhteyksiä liittyy kuuluisa tekijät kuten Emerson, Hawthorne, ja Thoreau. Johtokunnan on myös suojattu yli 132 harvinaisia kasveja ja eläimiä, sekä ylläpitää kriittisiä elinympäristöjä ja kauniita polkuja. Hankinnan Näiden idyllinen locales osoittavat myönteisiä vaikutuksia Johtokunta on ollut luonnonmaisemaan.

100+ Properties kokemuksensa muiden luonnon ystäville

Olitpa fani historiallisia koteja tai haluavat kokea näkymiä yläosassa alueen vesiputouksia, Johtokunnan ominaisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin. Käyttämällä sen verkkosivuston yksinkertainen haku toimintoja , voit etsiä kiinnostavia paikkoja postinumeron perusteella, kaupunki tai nimi.

Puutarha harrastajat etsivät inspiraatiota voivat seurustella muiden amatööri puutarhureiden klo Ashintully Gardens sijaitsee Berkshires. Kanssa gurgling virta, ulkoveistoksia ja elegantti puutarhat, get-to-know-kävellä tässä täydellinen tapa kutemaan uuden ystävyyden.

Vuodesta laajat viheralueet historiallisen kartanoita, Johtokunnan on yli 100 kaunista ominaisuuksia.

Jos vaikuttava historialliset kartanot ovat enemmän sinun kupin teetä, Johtokunta on useita niistä, jotka ovat varmasti vaikutuksen. Castle Hill on Crane Estate esittelee kaunis avioliitto suunniteltu piha ja puutarha monipuolisia luonnonalueita. Tämä Stuart kartanossa on äveriäs sen ajan antiikkia ja 59 huonetta, mutta se on myös koti luontoa, nimenomaan useita pareja pesii sarvipäinen suuri pöllöjä. Joskus voi jopa nähdä kalju kotka neljään mailia polkua tästä asunnosta.

Vierailijat tullaan iloisesti yllättyneitä seitsemän rotkoja ja vesiputouksia hajallaan 27000 aaria. Glendale Falls , yksi pisimmistä ja tehokkain vesiputouksia Massachusettsissa, on hyvä paikka päästä maalaismainen ja nauttia kauneuden ympäröivään metsään seuralainen.

Jos et ole varma, mistä aloittaa, ottaa Hike125 Challenge ja kuinka monta ominaisuuksia voit käydä ja kuinka paljon maa voi kattaa. Olet varmasti löytää uusia suosikkeja pitkin 125 kilometrin matkan.

Tuo päivämäärä tai tavata joku Uutta 5000 Tapahtumat

Johtokunnan isännöi lukuisia aktiviteetteja niille, jotka haluavat olla ulkona. Tuo päivämäärä tai tavata jonkun uuden jossakin organisaation monia tapahtumia, jotka kattavat laajan kirjon etuja.

”Aikana vuodessa, laitamme noin 5000 tapahtumista” Wayne sanoi. ”Mitä tahansa voi tehdä ulkona, voit tehdä kanssamme.”

Mikään sanoo Kesän kuin päivä, kajakki. Johtokunnan pitää säännöllisesti itse opastettuja kajakki kierroksia Poucha Pond. Täällä Trustees jäsenet voivat vuokrata kajakin ja pää pois lammen ja marskimaat Chappaquiddick tutkia luonnon kauneutta. Se on hauska tapa tutustua uuteen erityistä joku kuin ihmetellä luonnon bounty. Jos lyömällä vesi ei täytä ajatusta mietiskellen, Summer trailside Jooga olisi hyvä paikka etsiä kaveri luonnon ystävä.

Samanhenkisiä luonnon ystäville liitäntöjen kautta tuhansien tapahtumien Johtokunta pitää.

Niille, jotka näkevät romanttinen piknik ja elävää musiikkia enemmän nopeutta, Castle Hill Picnic Konsertit voisi olla täydellinen ottelu. Tanssittavaa musiikkia, upea puutarha kävellä, ja namia elintarvikkeet (jos et pidä pakata kori) ovat käsillä saat viihtyisä teidän päivämäärä huopa rakennettu kaksi.

Valtuutetut myös ajoittaa lukuisia kokkaustunneille. Jos et tunne hieman eksoottinen ja haluavat jakaa rakkautta mausta päivämäärä, Egyptin, Persian ja Intian ruoanlaitto luokka on ihana paikka tehdä se. Sip minttu teetä kun saat käytännön ja tekevät valikoima salaatteja ja fantastinen couscous keskusteltaessa Lähi-idän kulttuuria.

”Meillä on kaikkea terveellistä ruokavaliota viininmaistajaiset” Wayne sanoi. ”Meillä on jopa allekirjoitus kokki sarjan joidenkin kaupungin parhaita kokit. On aina valtava valikoima asioita tapahtuu.”

Romanttinen yöllä retkiä, kalastus, metsä keiju taloja ja ranta matkat, et koskaan lopu Tekemistä luonto Trustees tapahtumissa.

Johtokunnan: ylläpitäminen vireys Massachusetts' Lands

Vaikka on olemassa monia uhkia viheralueiden Yhdysvalloissa, olemme onnekkaita kaltainen organisaatio Johtokunta auttaa säilyttämään ja suojelemaan heitä. Yli vuosisadan Johtokunta on vakaasti työskentelevät kohti pitää valtion maiden Massachusettsin turvassa kehitystä, ja aatteellisen osoita mitään merkkejä hidastumisesta.

”Työskentelemme useita uusia aloitteita”, Wayne sanoi. ”Olemme keskusteluissa nyt uusi innovatiivinen puiston rantaviivaa Bostonin ranta. Syksyllä esitämme ulkona pelata Nature Concord.”

Jos olet luonnon ystävä ja haluavat tavata muita, jotka ovat myös intohimoisesti ulkona, Johtokunta tapahtumia ja ominaisuudet tarjoavat loistavat mahdollisuudet saada yhteyksiä kauniissa ympäristössä.