Virginias Blue Ridge tarjoaa romanttisia maisemia, kulttuuritapahtumia ja maailmanluokan mukavuuksia

15 helmikuu 2019

Lyhyt versio: vierailijat Roanoke Valley Virginian Blue Ridge Mountains ei tarvitse huolehtia loppumassa hauskaa tekemistä. Vuodesta gallerioita ja festivaaleja urheiluun ja ostokset, siellä on aina uusi kokemus odottaa löytäjäänsä. Roanoke, Virginia Blue Ridge, oli äskettäin nimetty yksi parhaista kohtuuhintaisia asuinpaikkoja ja yksi suosituimmista matkakohteista Yhdysvalloissa vierailla. Olipa etsimäsi täydellinen paikka sanoa En, nauti romanttinen retkellä, tai vain unohtumaton päivämäärää, Virginia Blue Ridge vuoret ovat varmasti antaa sinulle täydellinen sekoitus seikkailua, kulttuuria ja seesteisyyttä.

Jonka väkiluku on yli 300000 ihmistä, Virginia Blue Ridge (VBR) on vilkas kohde huippuluokan mukavuuksia, jotka houkuttelevat pariskunnat, sinkkuja ja perheitä.

Caitlin H. Ja hänen kumppaninsa valitsi Roanoke n Tutki Park paikaksi heidän häät. He löysivät sijainti on täydellinen kumppani heidän hää visio - ja niiden talousarvioon.

load...

Hänen verkkoarvostelu , Caitlin kirjoitti: ”En voi sanoa tarpeeksi suuria asioita Tutustu Park. Jos etsit edullinen paikka, jonka avulla voit tehdä mitä haluat (kohtuuden rajoissa tietenkin,) niin mene tarkistaa ne pois.”

Taylorin mukaan Spellman, PR Manager Käy Virginian Blue Ridge, tarinoita Caitlin n tule yllätyksenä, koska VBR vierailijat näyttävät omaksua ilmakehään heti, kun ne saapuvat.

Virginian Blue Ridge Mountains majesteettinen ja romanttiset puitteet pako.

”Alue on erittäin ystävällinen, ja se on viehättävä Etelä vieraanvaraisuus. Ihmiset, jotka eivät ole koskaan olleet täällä ovat yllättyneitä, että metro vuori tuntumaa ulkoilmaretkiä, kauniita maisemia, ja toimintaa, jotka voidaan helposti sidottu kokemus. Se on helppo navigoida ja löytää parhaat puolet ”, hän sanoi.

load...

Käy Virginia Blue Ridge auttaa luomaan stressitön kokemus vierailijoille ja jopa ne, jotka usein VBR. Lisäksi edistää alueen Käy Virginia Blue Ridge päivittää blogia usein tarjota kiinnostuneille kävijöille ideoita hauskoja tapoja viettää tulevana viikonloppuna - tai suunnitella täydellinen matka myöhemmin tänä vuonna.

”Olemme alueellinen määränpää markkinointiorganisaatio, ja edistämme koko Roanoke Valley lähinnä tunnin säteellä keskustan Roanoke alueella. Olemme merkkituotteiden että alueen Virginian Blue Ridge ”, Taylor sanoi. ”Meillä on noin 14 erilaista panimot, 14 eri viinitilat, ja me ulottuvat useille kaupungit Roanoke Salem, ja maakunnat Roanoke, Franklin ja Botetourt.”

Verkkosivuillaan kävijät löytävät yksityiskohtaisia ​​VBR tieosuuden sisäpiirin vinkkejä, ainutlaatuinen häät tapahtumapaikat, majoitus ideoita, erikoistarjouksia ja paljon muuta.

Kohde rikas historia ja perinteet

Ihmiset Roanoke Valleyn Virginiassa Blue Ridge ovat ylpeitä siitä, että heidän kotinsa on upotettu historiaa ja perinnettä. Kävijät löytävät että paikalliset omaksua alueen historiasta ja rakastan sen jakaminen tulokkaita.

load...

Mukaan Listan Virginian Blue Ridge, Roanoke Valley on muotoutunut tärkeitä lukuja ja tapahtumia vuodelta intiaaneja, jotka asettuivat Blue Ridge Mountains. Että rikas historia on elossa ja voi hyvin alueen mielenkiintoisia museoita ja suuria historiallisia nähtävyyksiä.

Niille kiinnostunut oppimaan lisää rautatien vaikutusta alueen kehitykseen, Virginia Museum of Transportation on laajat kokoelmat, mukaan lukien kansainvälisesti tunnettu näyttelyitä nykyaikaisimmista höyryveturien koskaan rakennettu.

Virginia Museum of Transportation on moderni höyryveturien esillä joka tekisi informatiivisen päivämäärää.

Kävijät Booker T. Washington kansallinen monumentti ja Harrison museo Afrikkalainen Amerikkalainen kulttuuri on mahdollisuus tutustua moniin maksut Afrikkalainen-amerikkalaiset ovat tehneet alueelle. Yksi arvioitsija kuvaili Booker T. Washington kansallinen muistomerkki on ”historiallinen helmi maaseudulla Virginiassa.”

”Saat enemmän käytännön tyyppiä, se on siisti nähdä rakennuksia, joissa Booker T. Washington syntyi ja toimi, ja mikä on todella siisti on, että puisto on toimiva maatila,” Celia Explorer jakaa arvostelussaan. ”Great lapsiperheille, jotka haluavat nähdä lampaita, hevosia ja sikoja!”

VBR sisältää yksityiskohtaisen luettelon historiallisia nähtävyyksiä alueella ja jopa tarjoaa matkareitin aikovia käydä niitä.

Paljasta Roanoke Valleyn Ihmeellinen Nähtävyydet

On hyvä syy vierailijoita ympäri maailmaa parven VBR vuosi toisensa jälkeen. Taylor uskoo se on paljon tekemistä sen kanssa, häikäisevän kaunis Roanoke Valley - yhdistettynä paikalliseen kulttuuriin, joka juhlii tärkeyden kokevat, ja säilyttäminen, luonnonvaroja.

VBR on tunnettu ottaa runsaasti mieleenpainuva luonnonnähtävyyksille että juhlia alueen aito kauneus. Kun ihmiset makasi silmät Cascade Falls - 69-jalka vesiputous, kehystävät 200-jalka cliff seinät - ne eivät voi auttaa, mutta arvostaa Cascades National Scenic Trail, joka toi heidät siellä.

Erica J. Kuvattu Cascade Falls tervetullut palkinto loppuun polkua. Hänen verkkoarvostelu, hän kuvaili kokemusta Cascade Falls. ”Kaunein vaellus Virginiassa! Yksi parhaista kertaa nähdä se on talvella, kun laskee alkavat jäätyä.”

Vaellukselle Cascade Falls on lähes yhtä ikimuistoinen kuin maamerkki itse.

Kävijät VBR pitäisi myöskään menetä mahdollisuutta kokea Natural Bridge. Sijaitsee aivan Blue Ridge Parkway, Natural Bridge komeilee kuin kansallinen historiallinen maamerkki ja portti historiallinen ja kaunis Cedar Creek Trail.

Natural Bridge Historic Hotel and Conference Center on erityinen romanssi paketti, joka sisältää yöpyminen viinin ja juuston saavuttaessa, neljän ruokalajin illallinen kahdelle tai esillä buffet Colonial ruokasalissa, ja aamiaisen kahdelle seuraavana aamuna.

Yksi vierailija päätti ottaa vaimonsa Natural Bridgen Ystävänpäivä ja löysi koko kokemusta varsin romanttista.

”On suuri sekoitus historiaa ja luonnon kauneutta täällä. Silta itsessään on kunnioitusta herättävä,”Justin kirjoitti tarkastelun. ”Kesällä on myös Monahan intiaanikylä virkistys matkan varrella. Jos aiot sillan aikaa nähdä joitakin muita nähtävyyksiä lähellä puistoa, kuten ajaa läpi safari, luolissa, ja ainutlaatuinen Dinosaur Park.”

Maistele Paikalliset Raaka Astiat, Outdoor Juhlat ja urheilutapahtumiin

VBR tunnetaan hieno ruokailu- , romanttinen tunnelmia, ja Etelä vieraanvaraisuus. Alue houkuttelee kulinaristit kaikista maanosista ja suuri joukko paikallisia ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia tyydyttää joka kitalaki.

”Vierailijat voivat kokea vankka paikallinen kulinaarinen kohtaus pariksi paljon veneitä juomia, kuten olutta, viiniä ja pontikka koko alueella”, Taylor sanoi.

Maksuun vaihtoehdot eivät vain näytä loppua. Käsityöläinen ruokaa kauppoja alueella, kuten chocolatepaper tarjoavat vierailijat ja paikalliset kanssa mahdollisuus langeta dekadentti kohtelee ja vie lahjoja kotiin. Hemmottele aistejasi herkullisella illallista yhdessä VBR tilalla pöytään-ravintoloita, kuten Lucky, Alexander tai granaattiomena.

Suuri ruokailupaikkoja ovat runsaat ja noin Roanoke.

”Voit olla ulkona Blue Ridge Parkway, sitten tulevat, puhdistaa, ja mene valkoinen pöytäliina illallisen”, Taylor sanoi.

Niille, jotka ovat intohimo ulkona, VBR on tapahtumia kaikkina vuodenaikoina. Festivaalit järjestetään ikimuistoinen paikoissa, jotka keräävät energiaa kunkin suorituskykyä. The Horse and Hound Wine Festival järjestetään heinäkuussa, ja FloydFest on viisi päivää sydämen mahtava musiikki featuring suosittu myyjät, hyvää ruokaa, ja suuri valmistaa.

Kun se tulee urheilua, VBR ei ota taka-alalle. Käy Virginia Blue Ridge korostetaan alueen vaikutusta urheilumaailman. Välinen jalkapallo Virginia Tech, NCAA Championships Salem, ja golf turnauksia, että kipinä huomattavaa etua VBR on kohde urheilun ystäville samoin.

Viime kädessä Lovers Getaway Virginian Blue Ridge

Parit suunnittelevat makea paeta VBR on runsaasti idyllistä majoituspaikkoja. Kuvittele viettää rauhallisen viikonlopun ylellinen puumaja sijaitsee korkealla Dan joen. Primland Tree Houses tarjoaa tämäntyyppistä ainutlaatuisen vuori pako.

PR-päällikkö Taylor Spellman sanoi vapaapäivät ovat erityisen romanttista aikaa tällä alueella.

Pariskunnat haluavat valaisemaan heidän rakkautensa yksi VBR tunnetuimmista maamerkeistä, Roanoke Star on must see luukun missään vierailun alueelle. Istuminen yläpuolella Mill Mountain ja näkymät ympäröivään laaksoon, tähti loistaa kirkkaana ystäville joka ilta. 69 vuoden aikana se on toiminut tervetullut merkki vierailijoille ja paikallisten keskuudessa.

Käytyään tähti, pariskunnat voivat ottaa lyhyen ajomatkan kohti keskustan Salem tyylikäs illalliselle Blue Essu Restaurant & Red Rooster Bar, joka tarjoaa modernia cocktaileja, ruokaa ja erinomaista palvelua. Vierailun Virginia Blue Ridge tarjoaa myös perusteellisen listan romanttinen pakopaikka ideoita.

Taylor kertoi meille vapaapäivät ovat erityisen romanttista aikaa vierailijoille VBR. ”Talvella meillä on paljon loma tapahtumia, jotka olisi suuri päivämäärä - kuten luisteluun Elmwood Park ja Dickens joulua”, hän sanoi. ”Meidän ikoninen Hotel Roanoke myös laittaa vuosittainen tapahtuma nimeltä Fashions Evergreens - missä se koristelee noin 30-40 ikivihreitä puita. Se on todella upea ja kaunis - jotka voivat olla uskomattoman romanttinen.”

Kun täydellinen sekoitus ulkoilua, ruokailu, yöelämä, taide, ja yksinoikeudella tapahtumia, se on helppo ymmärtää, miksi Roanoke Valley on tällainen erityinen paikka.