Wapa: suosittu lesbo dating app nyt saatavilla 160 maassa

17 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: etsii potentiaalinen lesbo ottelu yleisellä dating sovellus voi tuntua etsivät neulaa heinäsuovasta. Paitsi sijasta heinää, kaikki on kammottava keikari jotka luulevat on valta kääntää lesbo naisia suoraan. Ick! Sinkut ei tarvitse sietää, että juuri saada päivämäärä. Onneksi on Wapa , lesbo, bi, ja bi-utelias naiset voivat pysyttelevät omissa ja flirttailla 100% munaa vapaa vyöhyke. Suosittu sovellus tukee queer sopiva verkko yli 250000 naisten 160 maassa ympäri maailmaa. Voit ladata Wapa ilmaiseksi ja sitten lähettää videon viestin kaapata kaunis nainen huomion ja löytää rakkauden omalla alueella.

Wapa on espanjalainen slangi sana tarkoittaa kaunis ja tyylikäs nainen. Kuten, ”Hola, wapa, voin ostaa sinulle juotavaa?” Sana alkoi internet lyhenteenä guapa (mikä tarkoittaa kaunista) ja pian tuli hilpeä hellyydenosoitus suosittu nuorten espanjankielisiä.

Muutama vuosi sitten, innovatiivinen vuodelta yhtiö päätti nimetä sen lesbo dating sovellus Wapa kuin nyökkäys sen nuorekas ulkonäkö ja kärttyisä juuret. Plus, sovellus on suunniteltu isäntä kaunis yksi naisia, joten nimi vaikutti asianmukaiselta.

load...

Wapa on vaivatonta dating sovellus lesbo, bi, ja bi-utelias naista maailmassa.

Nykyään Wapa on yksi suosituimmista lesbo vain dating sovelluksia maailmassa. Britanniasta Brasiliassa singleä ympäri maailmaa ovat liittyneet verkkoa chat jopa ihania naiset. Innovatiivinen ominaisuuksia, kuten hauskaa videoviestejä, jotta tämä dating sovellus erotu yksinkertaisen ja tehokkaan verkostoitumisen työkalu. Voit ladata Wapa päälle Google Play tai iTunes ilmaiseksi.

load...

”Halusimme tehdä sovelluksen, jossa naiset voivat olla yhteydessä toisiinsa”, sanoo Andrei, Wapa PR ja markkinointipäällikkö, ”ja uskon meidän tehnyt sen.”

Ansaita Trust tuhansia Lesbo, Bi ja Bi-Curious Singles

Keskimääräinen ikä naisten Wapa on 30, ja useimmat käyttäjät yleensä niiden myöhään 20s varhaiseen 30s. Nämä eivät ole hilseilevä kaksinpelin eletään vaihetta yliopistolla. He kypsät työskentelevät naiset, jotka tietävät mitä haluavat ja ei ole aikaa vetelehtiä yleisestä vuodelta sovelluksia.

Wapa yksinkertaisissa hakusuodattimiani naisten vaikutusmahdollisuuksia löydetään yhteensopiva päivämäärän omassa puhelimessaan, ja 60 sekunnin videoviestinnässä auttaa heitä tekemään tähtien ensivaikutelman.

Wapa suoraviivainen käyttöliittymä on helppo löytää naisen unelmiesi.

Voit käyttää GPS Locator puhelimen paikantaa päivämääriä alueella, tai voit selata profiileja eri puolilta maailmaa. Sinulla on 160 maassa arvosta naisten oman fingertips.The sisäänrakennettu kääntäjä mahdollistaa naisille kaikissa kulttuureissa kommunikoida keskenään ja aloittaa kansainväliset suhteet suoraan kotoa.

load...

Oletko huolissasi yksityisyyttä? Nelinumeroisen salasana lukitsee sovellus joten kukaan ei voi rikkoa ilman lupaasi.

Wapa käyttää myös huippuluokan käyttäjien luoman tarkistusjärjestelmän eläinlääkäri dating profiilit ja karsia väärennöksiä. Käyttäjät voivat nyt äänestää, mitä profiileja he ajattelevat ovat todellisia ja mitkä heidän mielestään ovat väärennettyjä. Järjestelmä vastaisivat äänistä ja ominaisuuksia aito profiileja näkyvämmin. Joukkue kehittää parhaillaan tapaa varmistaa valokuvia ja profiileja tehokkaammin pitää huijarit ja roskapostittajat kurissa.

Andrei sanoi hän usein kuulee lesbo naiset valittavat fake profiileja muiden dating verkoissa, ja Wapa haluaa eliminoida tämä kysymys rakentamalla takeet ja todentaminen työkaluja. ”Luomme luottamusta”, hän sanoi. ”Yritämme suojella käyttäjiä, ja pidämme itseämme hyvin lähellä queer yhteisöä.”

Membership Kasvaa Noin 15% kuukausi-

Wapa on kasvanut harppauksin viime vuosina. Se rynnisti Dating Scene ensimmäisenä lesbo vain vuodelta app saatavilla Euroopassa, ja sitä on wowing naisia ​​lähtien. Vuonna 2017, App kasvatti käyttäjäkunta Brasiliassa yli 42% vain yhden kuukauden. Keskimäärin sovellus näkee 10%: sta 15%: n kasvu käyttäjien kokonaismäärä kuukaudessa.

Joka kuukausi yli 250000 naiset selata Wapa Romantiikkaa.

Andrei sanoi he tyytyväisiä, että taso tasaista kasvua, mutta joukkue on myös innokas kasvamaan entisestään ja tullut kotitalouksien nimi maissa ympäri maailmaa. Wapa kehittäjät muuntuvia videoviestinnässä ja tyylikäs moderni käyttöliittymä houkutella enemmän kirjautumisia ja kannustaa käyttäjiä käyttämään sovellusta usein, kun ne ladannut sitä.

Wapa tiimi on ylpeä over250,000 aktiivisia käyttäjiä - se tarkoittaa, että ihmiset, jotka ovat käyttäneet sovellusta viime kuussa - ja tekee kaikkensa pitääkseen ne täyttyvät.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, kun näemme pari tavata kautta Wapa” Andrei sanoi. ”Ihmiset kertovat minulle kaiken aikaa, 'Tapasin tyttöystäväni Wapa!'”

Multi-National Team työskentelee kovasti palvelemaan Queer yhteisön

Wapa n tiimin jäsenet tulevat eri taustoista. Andrei on Romania, ja hän toimii läheisessä ihmisiä Britanniassa, Espanjassa, Italiassa ja Brasiliassa. Multi-maajoukkueen edistää ja edistää erilaisten näkökulmien dating maailmassa poimimalla aivot lesbo singleä ja mietitään, mitä nämä yksilöt tarvitsevat menestyäkseen dating sovellus.

”Olen homo, ei lesbo, joten olen aina kysyä lesbot ja kerro minulle, mitä he tarvitsevat”, Andrei sanoo. ”Haluan oppia, ja opin paljon puhuvan heille.”

Andrei kertoi meille, että suurin osa palautteen Wapa joukkue saa on myönteinen ja kannustava. Jos he saavat huono tarkistaa, vaikka tiimin jäsen vastaa henkilökohtaisen viestin ja pyrkii puuttumaan ongelmiin.Komissio asiakaspalvelu auttaa kaikkia käyttäjiä teknisiä ongelmia, joista useimmat tulevat alas ongelma käyttäjän puhelimeen, ei itse sovellusta.

"Rakastan sitä. Nautin joka hetkestä.” - Keyvia Ivy viiden tähden tarkastelun Wapa

”Kuuntelemme tarkasti, mitä käyttäjät haluavat app oli” Andrei sanoi. ”Itse olen lukenut kaikki sähköpostit käyttäjille, koska jokainen niistä on meille tärkeää.”

Tällä hetkellä Wapa joukkue selvittää mahdollisuuksia luoda under the radar dating sovellus maissa, joissa LGBTQ yhteisö on kohdistettu poliisin. Koska on homo on laitonta, on kiinni tunnettu gay dating sovellus, kuten Grindr, niiden puhelimet voivat saada henkilö pidätettiin. Uudella LGBTQ sopiva App, Wapa tiimi toivoo antaa homomiesten ja lesbo naisten foorumi, jossa he voivat seurustella vapaasti ja huomaamattomasti ihmisten kanssa he haluavat.

Wapa: kansainvälisesti arvostettu ainoastaan ​​naisille App

Wapa on positiivisesti kaunis vuodelta ratkaisu nuorekas lesbo, bi, ja bi-utelias naisille ympäri maailmaa. Koska se on turvallinen ainoastaan ​​naisille tilaa, käyttäjien ei tarvitse murehtia kiusataan miehiä vetouistelu kolmikon tai etsivät ongelmia.

Vaikka se on jo kasvanut palvella 160 maissa tämä lupaava dating sovellus juuri aloittanut. Wapa tiimi laajenee aina verkon ulottuvilla ja kehittämisessä. Pidä silmällä Wapa - koska se on paljon rohkeita suunnitelmia teoksissa.

”Meille 2018 on muutosten vuosi”, sanoi Andrei. ”Tämä on vuosi Wapa tulee paras lesbo dating sovelluksensa paljon uusia ja yllättäviä piirteitä sitä.”