Wilime.com - turvallinen ja ystävällinen dating-sivusto, jossa läntisen intialaisen diasporan asukkaat voivat yhdistää ystävyyden ja rakkauden

15 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Rakennettu 2014 keinona West Indian singles asuvat eri puolilla maailmaa yhteyden, WiLime.com kasvoi nopeasti suosittu online dating sivusto, joka nyt houkuttelee kaikki rodut ja kansallisuuksia maailmanlaajuisesti. Nykyään WiLime edelleen sitoutunut suuri Länsi-Intian väestörakenteen samalla catering yhä monikulttuurisen väkijoukkoon. Sivuston laaja käyttö johtuu suurelta osin sen herkkyyttä kulttuuristen haasteiden dating, intuitiivinen profiilin asennus ja hallinta sekä vilpitön käyttäjäkunta haluavat muodostaa mielekkäitä ystävyyssuhteita ja pitkäkestoisia romanttisia suhteita.

Ei ole pulaa geneeristen dating sovelluksia nykypäivän tungosta online dating tilaa. Ja vaikka miljoonat käyttäjät ovat saavuttaneet saavat näissä ympäristöissä, monet sinkkuja on ollut vaikea poimia eri ottelu loputtomalta virta profiileja yleisen dating sovelluksia läsnä. Nämä alustat satunnaisesti tutustuttaa ihmisiä toisiinsa ja usein eivät ota henkilökohtaiset arvot, kansallisuus ja kulttuuritaustan huomioon.

load...

Onneksi suuntaus on syntynyt tämän ongelman ratkaisemiseksi. Niche dating sovellukset on tullut suosittuja sinkkuja jotka kauan löytää kumppani, joka jakaa heidän saman kulttuuriperintöä. Ja niille Länsi intialaista, WiLime.com on vastaus.

WiLime.com toimittaa online dating foorumi, jossa Länsi-Intian singleä maailmanlaajuisesti voidaan liittää.

WiLime Perustajat tajusi oli kysyntää markkinoilla paikkaa Länsi-Intian sinkkuja voisivat löytää toisensa, chat, ja muodostavat mielekkäitä suhteita. Joten he käärivät hihat ja loi sivuston.

”Aluksi kun WiLime tuli ulos, olimme valmistautuu ihmisiä kohtaan Karibialla”, jonka WiLime joukkue sanoi. ”Kaikki olivat valittavat, että ei ollut dating alustoja West intiaanit. Joten teimme tutkimuksen ja laittaa jotain siellä. ”

load...

Alkaa neljäs vuosi, WiLime on voimissaan. WiLime tiimi kertoi meille, että vaikka sivusto on edelleen palvelee sen Länsi-Intian demografiset, eri kansallisuuksia ja kulttuureja ympäri maailmaa ovat siirtymässä WiLime koska miten tehokas se on auttaa jäseniä ystävyyssuhteita ja kestäviä romanttisia suhteita.

Mission: auttaa Singles voittamaan kulttuurisia haasteita kun ne pyrkivät Ihmissuhteet

WiLime ymmärtää ainutlaatuisia kulttuurisia haasteita ihmiset kohtaavat etsivät rakkautta. Jokaisella on ollut erilaisia ​​kokemuksia, ja WiLime tarjoaa paikka Länsi-Intian ja muiden sinkkuja haluavat tehdä kulttuuriyhteydet löytää yhteensopiva kumppaneita.

WiLime teamtold meille WiLime missio ei tyydytä pelkkään auttaa sinkkuja tavata muita ihmisiä. Se kehitettiin tapa auttaa jäseniä mukavasti side muiden kanssa, jotka jakavat saman kulttuuritaustan.

load...

”Lännessä intialaisen kulttuurin, siellä on paljon leimautumista dating verkossa”, jonka WiLime joukkue sanoi. ”Sinä olet aina pelkää, että joku haluaa tietää olet kokouksessa ihmisiä verkossa. Haluamme murtaa että leimautumista ja murtaa tämän esteen. Se on vain yksi tie tavata samanhenkisiä yksilöitä.”

Laatu singleä vuotiaiden 25-59 muodostavat osan pohjassa, jossa on lähes yhtä suhde miesten ja naisten. Useimmat käyttäjät ovat Kanadassa ja Yhdysvalloissa, joskin pieni osa on peräisin Britannian ja Karibian maissa.

WiLime joukkue sanoi turvallisuus on etusijalla, minkä vuoksi useita takeita, kuten SSL ja tietojen salaus, on otettu käyttöön suojaamaan jäsentiedot. WiLime tiimi pyrkii ohittamaan sivusto on spam- ja bot-ilmaiseksi.

Ainutlaatuinen Vastaavat toiminnallisuudet Varmista uusien ihmisten tapaaminen Helppo

Aloittaminen WiLime on helppoa. Syötä pieni määrä henkilökohtaisia ​​tietoja ja lataa kuva ja olet liittynyt yhteisöön. Kun laivalla, voit käyttää sivuston yksinkertainen haku toimintoja löytää yhteensopiva käyttäjien sukupuolen, iän ja sijainnin.

Korostetaan asiakkaan turvallisuuden WiLime joukkue kertoi meille on olemassa useita tietoturvaprotokollillaan WiLime vireille laittaa käyttäjille kotonaan.

Rekisteröidyt WiLime kestää vain sekunnin, ja sivuston hakuominaisuuksia helpottavat löytää ottelussa.

”Esimerkiksi meillä on sisäänrakennettu viestijärjestelmä”, jonka WiLime joukkue sanoi. ”Yritämme saada myös käyttäjät puhua siellä ensin heidän yksityisyyttä ja suojaa, kunnes ne ovat valmiita antamaan pois puhelinnumeronsa.”

Tämä ominaisuus tarkoittaa jäsenten ei tarvitse huolehtia annat henkilökohtaisia ​​tietoja ennen kuin ne ovat valmiita.

Poimien viestit on myös pala kakkua. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään ja siirry Profiilin välilehti. Voit myös lisätä uusia kuvia albumiin ja muuttaa tilaasi kun huomaat, että täydellinen kumppani.

Joukko Resources tartunnan helpottamiseksi ja oppiminen

WiLime tiimi kertoi meille WiLime haluaa sitoutua jäsenten useilla hauskoilla tavoilla. Sivusto julkaisi hiljattain kuukausittaisen uutiskirjeen. Ensimmäinen erä sisälsi viihdyttävä koodaus ja hash-koodaus kilpailu, jossa osallistujilla oli mahdollisuus voittaa lahjakortteja ja muita palkintoja.

WiLime blogi korostetaan tärkeitä asioita huomioon, kun dating. Artikkelissa ” 10 Kysymyksiä ja Kyselen Dating Ihmissuhteet ” edistää itsetuntemusta kuin avain menestykseen ja varoittaa daters vastaan menettävät identiteettiään suhteeseen. ” Välttäminen Dating Disasters ” antaa vihjeitä ja tunnistaa punaisia lippuja, kun vuodelta. Neuvot on sekä humoristinen ( ”Älä tasalla nainen, jonka isä on nimetty Bubba, Hollanti tai Killer”) ja salvia ( ”erotetut ei ole sama kuin eronnut”).

WiLime on useita artikkeleita auttaa jäseniä navigoimaan verkossa Dating Scene.

WiLime myös rohkaisee jäseniä antamaan palautetta siitä, miten joukkue voi tarjota vielä paremman sivuston.

”Kehotamme käyttäjiämme yhteyttä meille kysymyksiä ja kommentteja, että” WiLime joukkue sanoi. ”Olemme saaneet pyyntöjä isännöidä tiettyihin tapahtumiin he haluaisivat nähdä, ja me laitamme joitakin näitä ehdotuksia tänä vuonna.”

Se on tällaista huomiota asiakkaiden tarpeisiin, joka on tehnyt WiLime onnistuneen, sana-ja sorkkataudin dating site.

Mitä jäsenet Sano: WiLime Works!

WiLime on niin tehokas joukkue löytää menestystarinoita, vaikka he eivät ole töissä.

”Hassua kyllä, menimme häät viime vuonna”, tiimin jäsen sanoi. ”Se oli serkkuni häissä, ja heillä oli DJ ilmoittaa, 'Olemme WiLime talossa.' Se oli täydellinen paikka antaa tälle shoutout ystävien ja perheen ympärillä. Sitten olimme parista keksiä, ja kerro meille he tapasivat sivuillamme, ja ne harjoittavat!”

Aika-to-aikaa, WiLime joukkue saa sähköposteja onnellinen, Hyväksytty käyttäjät ylistäen WiLime. Ja nämä kommentit ihmisiltä, ​​jotka ovat löytäneet laadun yhteydet ovat mitä ajaa joukkueen.

”Tuntuu hämmästyttävää, että” WiLime joukkue sanoi. ”Sivusto on vielä paljon kasvava tekemään. Olemme introverts ja tehdä paljon kulissien takana. Olemme kuitenkin erittäin innoissamme hosting joitakin ainutlaatuisia tapahtumia tulevaisuudessa.”

WiLime joukkue sanoi WiLime aikoo lahjoittaa merkittävän palkinnon pari, jotka tapasivat ja olivat naimisissa seurauksena WiLime. Niin, sillä joukkue totesi, jos et ole rekisteröitynyt jo, nyt on aika.