Woo dating app auttaa eteenpäin ajattelua singleä Intiassa löytää rakkautta omin ehdoin

5 huhtikuu 2019

Lyhyt versio: Woo on yksi ensimmäisistä vuodelta sovellukset on suunniteltu auttamaan singleä Intiassa perustaa oman otteluissa. Perinteisesti avioliitot Intiassa järjestettiin vanhempien, mutta jotkut nuoret intialaiset ovat alkaneet laajentaa toimintaansa maailman online dating. Woo onnistuisi Intiassa, toimitusjohtaja ja perustaja Sumesh Menon ymmärtää sovelluksen tuli tarjota ominaisuuksia, joita muilla alustoilla ei. Hän myös päätti tehdä app tiukasti pro-nainen, että naiset voivat aloittaa monia kohtaamisia. Alusta sisältää hashtags, koska Intian käyttäjät saavat niistä enemmän kuin heidän kollegansa Länsi-suuntautunut dating sovelluksia.

Vuosisatojen intialainen perinne on edellyttänyt vanhempien pitäisi löytää sopivia yhteistyökumppaneita lapsilleen. Tämä vanhempien matchmaking asenne jopa tehnyt tiensä maan ensimmäisen sukupolven dating sovelluksia. Vanhemmat olivat perustamalla profiilit ja löytää tulosta lapsilleen, pääsemättä lapsensa mukana.

load...

Mutta nykyinen sukupolvi sinkkuja etsii kumppaneita ja puolisoiden on erilainen, mukaan Woo toimitusjohtaja ja perustaja Sumesh Menon. He haluavat tehdä omia valintoja heidän kumppaneilleen.

”Kun vanhemmat pelasivat matchmaker, he katsoivat thecommunity, kastiin, ja tulotaso”, sanoi Sumesh. ”Siellä oli niin paljon muuttujia, jotka eivät ole yhtä ajankohtaisia.”

Woo toimitusjohtaja ja perustaja Sumesh Menon halusi luoda sovelluksen avulla Intian sinkkuja löytää rakkauden omilla ehdoillaan.

Nyt nuori intialainen daters etsivät eri laatuja, kun se tulee löytää kumppaneita. He todennäköisesti hakea yhteistyökumppaneita, joiden elämäntapa, ura, ja henkilökohtaiset tavoitteet lomittuvat omaansa. Lisäksi he haluavat henkilö, jolla on samanlaiset intressit.

load...

Sumesh halusi auttaa intiaaneja löytämään sopivien kumppanien kehittämällä dating sovellus. Hän ei vain usko nuoren daters halusi löytää oman kumppaneita, mutta hän koki myös pyrkinyt yksinkertaisuus sopivaksi heidän pitkiin työaikoihin. Tähän ajatukseen Woo syntyi.

Sovellus antaa Intian sinkkuja kyky selviytyä, selostukset, ja päivämäärä omilla ehdoillaan, mikä sopii hyvin demografisen siirtymässä asenteita.

”Tämä nuorempi ikäryhmässä ei keskity vanhempien ja yhteiskunnan hyväksynnän jopa löytää mate” Sumesh sanoi.

Toinen ero nuorempi sukupolvi on missä daters elää. Monet nuoret ammattilaiset ovat jättäneet pienemmän kaupungeista siirtyä tiheään asutuilla kaupunkialueilla. Ja kun ne ovat vielä kiinnostuneita asettuminen, heillä on usein vähemmän aikaa mennä päivinä - saati löytää rakkautta - välillä pitkän commutes ja myöhään tuntia toimistossa.

load...

”Näkemyksensä ovat muuttuneet dramaattisesti vain kymmenen vuotta sitten”, Sumesh sanoi. ”Yhden sukupolven aikana olemme nähneet monia eroja siinä, miten ihmiset katsella suhteet ja asettuminen.”

Ainutlaatuinen Platform ominaisuuksia, jotka Itä Daters

Monet dating alustoille kehitetty länsimaissa edelleen tehdä tiensä Intian markkinoille. Mutta Woo erottuu olemalla Intian-yhtiö suunniteltaessa sovellus Intian daters ajatellen.

Että painopiste on ilmeinen Woon työvoimaa. Useimmat työntekijät sopivat sovelluksen keskeiset demografiset - vuotiaissa nuorissa 25-30 - jotta he voivat ennakoida ja ratkaista ongelmia käyttäjille voi olla alustan kanssa.

Woo tiimi halusi rakentaa sovelluksen sen jäsenet olisi ylpeä käyttää.

”Päätimme ratkaista dating vaikeuksia yhteisölle, joka liikkui hyvin suuriin kaupunkeihin” Sumesh sanoi. ”Jos oli sovellus siellä joka ratkaisi tämän ongelman, olisimme mielellämme käyttää sitä itse.”

Yhtiö on tuottanut, että alustalla. Itse asiassa monet Woon tiimin jäsenet ovat saaneet naimisissa tavattuaan kumppaneitaan app.

Ja Woon ominaisuuksia kehitettiin kohdistaa sen ydin yleisö: Varattu ammattilaiset, jotka menettivät henkilökohtaisen yhteisö yhteyksiä, kun ne muuttanut suurempiin kaupunkeihin.

Yksi ominaisuuksia, jotka Sumesh mainittu voi olla vähemmän tuttuja daters muissa maissa on Woon käyttö hashtags. Dater voi valita hashtags jotka kuvaavat ne, ja sitten muut daters voivat hakea niiden ihannepartneria tunnusmerkkien he haluavat.

”Jos haluat jonkun työskentelee IT tai joku lääkärikunnan voit tehdä hashtagia etsiä niitä ammatteja, esimerkiksi” Sumesh sanoi. ”Tämä ei ole jotain Britanniassa tai Yhdysvalloissa ymmärtäisi, mutta se on semmoista rakensimme ulos meidän Intian ensimmäinen lähestymistapa.”

Ja tämä ratkaisu vaikuttaa resonoimaan. Kuten Woon joukkue on yhteisössä oppimisen mitä daters haluavat, se jatkaa tehdä muutoksia ja kehittää ominaisuuksia, jotka yhtiö sen kilpailijoista - sekä sisällä Intian markkinoille ja sen ulkopuolella.

Turvatekijöitä suunniteltu tekemään Naiset tuntea olonsa turvalliseksi

Toinen tekijä, joka Länsi-keskeinen dating sovellukset eivät saa pitää mielessä, että intialaiset naiset haluavat tuntea olonsa mukavaksi ja kiinnitä alustan. Woo on pitänyt naisten top-of-mielessä suunnittelusta varmistaa he tuntevat hallinnassa.

”Loimme sovelluksensa naisen ensimmäinen filosofia, jotta niiden fiilikset käyttävät sitä” Sumesh sanoi.

Monet Woon ominaisuuksia edistää tätä asennetta. Esimerkiksi naisten käyttäjien ei antamaan täyden nimet laiturille miehet. Niiden nimet ovat myös lyhennetään osaksi nimikirjaimet, jotta niitä stalked sosiaalisessa mediassa.

Naiset voivat myös tutustua potentiaalisia yhteistyökumppaneita käyttämällä Woo Puhelin, naispuolinen käynnistämä calling ominaisuus sisällä alustalla. Käyttämällä Woo Puhelin, miehet eivät voi saada naisen yhteystiedot ennen nainen on valmis antamaan sitä.

Woo antaa naisille enemmän vaihtoehtoja ja antaa heille työkaluja pitämään tiedot turvassa.

”Intian näkökulmasta, en usko, että kukaan muu ei ratkaista tätä ongelmaa”, sanoi Sumesh. ”Paljon meidän ominaisuuksia ajetaan noin siihen, että naisia ​​hoidetaan app. Kuuntelemme naisten palautteen ja suunnittelutyökalujen sen perusteella palautetta.”

Yksi syy, miksi Woo on ollut niin nainen-keskeinen, sillä sen luominen on, koska naiset ovat hyvin edustettuina joukkue. Naaras-mies-suhde on Woo joukkue on 11-7.

”Meillä on tasapainoinen joukkue. Hyvin demokraattinen. Siellä on paljon konsensukseen perustuva ajattelu”Sumesh sanoi. ”He ovat hyvin intohimoisesti miten sovellus on käytössä ja on tullut suuri menestys.”

Woo osaa pysyä aikojen muuttuessa

Kuten Intian kulttuuri tasaisesti siirtyy pois järjestetty päivämäärät ja avioliitot, se houkuttelee lisää vuodelta sovelluksia jo kasvavilla markkinoilla. Ja Sumesh uskoo Woo jatkossakin erotu pakkaus, koska sen arvo ja keskittyä siihen, mikä on tärkeää Itä singleä.

”Tiedämme, että se on vaikeaa tilaa, kun otetaan huomioon kansainväliset toimijat tulevat Intiaan, mutta olemme osoittaneet olevamme matchmaking luokassa”, sanoi Sumesh.

Woo on oppinut huomattavan paljon käyttäjistään viiden viime vuoden aikana ja haluaa käyttää kyseisiä tietoja auttaa kasvamaan alustan. Rakentamisen sijaan yhteiskunnallisesta paineesta daters tuntuu löytää puolisot, Woo haluaa tehdä vuodelta enemmän orgaanista.

”Olemme keskitytään löytää keinoja parantaa käyttäjäkokemusta kuin vuodelta näkökohta itse. Meidän tehtävämme kutsua oikeat ihmiset puolue, mutta sen ei tarvitse johtaa avioliittoon.”-Woo toimitusjohtaja ja perustaja Sumesh Menon

Alusta parhaillaan innovatiivisia tapoja yksinkertaistaa matching, kehittää sosiaalisia vaihtoehtoja, ja tulee vähemmän rasittava.

”Olemme keskitytään löytää keinoja parantaa käyttäjäkokemusta kuin vuodelta näkökohta itse”, sanoi Sumesh. ”Meidän tehtävämme kutsua oikeat ihmiset puolue, mutta sen ei tarvitse johtaa avioliittoon.”

Sumesh sanoi Woo haluaa olla yhteisö, jossa käyttäjät voivat tavata uusia ystäviä, kun he siirtyvät Vieraassa paikassa, tai jopa tehdä ammattilainen yhteyksiä.

Mutta sen sydän, Sumesh sanoi Woo osoittaa siirtymän kulttuurimaiseman Intian dating ja matchmaking. Autonomia että Woo tarjoaa sinkkuja olisi ollut ennenkuulumatonta maassa 10-15 vuosi sitten.

Sumesh sanoi, että alkuaikoina Woo, vanhemmat kirjoittavat hänelle kysyä jos he voisivat sietää lastensa profiilit app koska he silti halusivat löytää puolisot heidän lapsilleen.

”Haluamme kirjoittaa takaisin ja sanoa," Olisimme kiitollisia, jos tyttäresi perusti oman profiilin, koska hän voi valvoa hänen vastaa itse”, sanoi Sumesh. ”Olemme osa muutoksista tapahtuu Intian yhteiskunnan.”