Wooftrax-sovelluksessa on mukana sinkkuja, pariskuntia ja heidän koiriaan yli 30 miljoonalla kävelyllä hyväntekeväisyyteen

5 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Mikään ottaen kävellä raittiissa ilmassa ladata akkua, ja menee ulos erityisellä ihmisen tai koiran voi tehdä matkasi sitäkin nautittavaa. Muutama vuosi sitten, tech yritys nimeltä WoofTrax lähti laajentaa mitä hyvä koira-kävely retkellä voi tehdä luomalla varainhankinnan app jossa koirahoitola ansaita rahaa paikallisille eläinsuojien. Tähän mennessä Walk koira sovellus on seurannut yli 30 miljoonaa kävelee ja tukee yli 9000 suojien Yhdysvalloissa Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi iTunes ja Google Play.

Olen onni olla paras ystävä, joka tukee minua läpi elämän ylä-ja alamäkiä. Joku, joka pitää kaikki salaisuuteni. Joku, joka koskaan ei kääntää kyyneleet nauruun. Joku aina over-the-top iloinen nähdessään minut kun pääsen kotiin. Minun pelastus koira, Molly, todella on paras ystävä olisin voinut koskaan toivoa.

load...

Hän siellä minua kun ystäväni hilseilee pois tai Oma päivämäärät pettymys. Hän ei koskaan pyytää minua selittää itseni hänelle, ja hän ei välitä siitä, miten pukeudun tai kuinka paljon rahaa voin tehdä. Hän on aina minun numero yksi fani mitä tahansa.

WoofTrax Inc: n kehittämä sovellus, jossa koirahoitola voi nostaa rahaa eläinsuojien Yhdysvalloissa

En tiedä, miten voin koskaan maksaa tällaisia ​​uskollisuus, mutta teen parhaani varmistua, että hän tietää, että rakastan häntä, too. Enimmäkseen, johon antaa hänelle runsaasti soittoaikaa, kävelee, ja huomiota. Lenkillä on tullut erityisen tärkeä päivittäisen tradition.She tuskin istua kun nappaan hänet talutusnuorassa, ja olemme oppineet kuuntelemaan toisiaan kuin me navigoida reittiä täynnä oravia, naapurit, ja muita jännittäviä häiriötekijöitä.

load...

Molly ja pyrin kävellä noin viisi mailia päivässä, mutta minä myönnän, että joskus kun on kylmä tai kuuma ulkopuolella, olen taipuvainen leikata meidän kävelee lyhyt, ja se on vaikeaa pysyä motivoituneita pitkän päivän jälkeen töissä. Olen kuitenkin viime aikoina selville ilmainen sovellus nimeltään kävelevät koiraa WoofTrax joka antaa koiran omistajat toinen hyvä syy varata aikaa ihmisen paras ystävä.

WoofTrax Inc. Lahjoittaa rahaa eläinsuojien ja hyväntekeväisyysjärjestöt perusteella, kuinka monta aktiivista kävelijöitä kirjautua Walk koira sovelluksen päivästä toiseen.

Sovellus tarjoaa koiranomistajat yksinkertainen polku antaa takaisin poikasensa, antaa takaisin yhteisölle, ja pysyä terveenä kaikki samaan aikaan. Voit myös parantaa suhteita suunnittelemalla kävelee ihmiset rakastat. Parit voivat käyttää tätä sovellusta viettää laatuaikaa keskenään ja niiden koira (t) helmassa. Se on all-around voittaa Koiraharrastajien, kuten minä, jotka haluavat osoittaa uskollisuuttaan uskollisimmat luontokappaleet.

load...

Ota ensimmäinen askel tukemiseksi 9,000+ eläinsuojien

WoofTrax on heittänyt tukensa takana yli 9000 eläinsuojien ja pelastamiseen kaikissa 50 osavaltiossa ja on valtuudet tuhansia Koiraharrastajien näyttämään he välittävät. Walk koira sovellus on luonut huolehtiva verkosto ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Nämä yksilöt tulevat yhdessä tehdä eroa ja auttaa kaupallisille organisaatioille kerättävä varat heidän täytyy huolehtia asunnottomien koiria, kissoja ja muita eläimiä.

Perusperiaate takana WoofTrax on, että ihmiset haluavat tehdä aivan heidän lemmikki ja tehdä ero maailman - ne tarvitsee vain avenue tehdä se.

WoofTrax käyttäjät Theresa ja Chase lähti voittaa kävellä ja ansaitsi lahjoitus tallentaminen Paws Rescue Arizona.

”Miljoonat ihmiset ovat kävely koiriaan joka päivä”, sanoo Doug Hexter, Chief Executive Officer WoofTrax. ”Ja haluamme, että enemmän vaikuttavaa.”

Kävelemään koiran sovelluksen käyttäjät voivat olla niin nuoria kuin 20 ja yhtä vanha kuin 70. He asuvat maissa ympäri maailmaa ja on yhteinen sitoutuminen koiria elämässään. Fitness App mittaa kävellä aikaa ja pituutta ja menee kävelijä osaksi arvontaan, jossa he voivat voittaa rahaa niiden suosikki suojien tai pelastus ryhmiä.

Jotkut ihmiset kävelevät heidän puolisoidensa tai perheille, kun taas toiset kävelevät omasta muistoksi menettänyt pet.The kävelemään koiran sovellus ei vaadi käyttäjiä on koira - he voivat lisätä entinen lemmikki tai virtuaalinen koira niiden profiilit - ja ihmisiä, jotka kävelevät 10 minuuttia ansaita saman mahdollisuus voittaa ne, jotka kävelevät tunnin tai enemmän. Sinun ei tarvitse olla urheilija osallistua kävelevät koiran tehtävä.

”Jokainen kävellä yli neljäsosa mailin laskee tasaisesti app” Doug selitti. ”Haluamme, että ihmiset kävellä niin pitkälle kuin mahdollista. Se ei ole kilpailu. Jos parasta mitä voi tehdä on kävellä korttelin ympäri joka päivä, voit silti olla sama vaikutus kuin ohikulkevia viisi mailia päivässä.”

Loma varainkeruun Tavoitteet Lahjoita 200000 Ateriat

WoofTrax on muutakin kuin seuraamalla askeleita - se on noin palkitsevaa koirahoitola ja antaa takaisin suojien, pelastamiseen ja yhdistyksille, jotka tuovat iloa niin monet ihmiset ja perheet. Yhtiö on suunnitellut uudenlaisen järjestelmän levitä rakkautta ja rikastuttaa monien ihmisten elämään, ja se pyrkii erityisesti joulukuu varainhankinnan push varmistaa jokaisella on onnellinen loma.

Doug kertoivat, että WoofTrax on potkittiin pois rahankeräyskampanjaa lahjoittaa yli 200.000 aterioita eläinsuojien tänä jouluna. Ensimmäisellä viikolla tämän varainkeruun sovellus nosti tarpeeksi 30000 ateriat (tai 300 pussit koiranruokaa), jotka ovat jo lähteneet kolme koiraa suojien Ohiossa.

Jos antaa lahjan tälle asialle , WoofTrax lähettää 100 ateriaa koiralle tarpeessa.

WoofTrax kumppaneita paikallisten suojien ja antaa heille tarvittavat resurssit kerätä rahaa ja saada mielekästä tukea yhteisössä.Elintarvikeketjua varojen keruun luottaa tukea tavallisten ihmisten tehdä jotain hienoa tapahtuu. Sinä ja muita huomattavia voivat yhdistää oman pyrkimyksiä tehdä ero yhteisössä samalla menot aikaa yhdessä.

”Olen innostuvat tekemään jotain, mitä ei ole ennen tehty”, Doug sanoi. ”Kukaan ei tee sitä, mitä teemme terveys- ja langattoman teknologian ala.”

Tuo yhteisö Koiraharrastajien Together

WoofTrax käyttäjät ovat vallanneet 30 miljoonaa kävelee koirineen toistaiseksi ja kävelemään koiran sovellus juuri aloittanut. Se on joitakin jännittäviä suunnitelmia nurkan harjoittaa kiinnostusta ja tehdä kävely enemmän ryhmän tai perheen toimintaa.

Walk koira kannustaa käyttäjiä olla myönteinen vaikutus maailmaan kävelemällä niiden koirien.

WoofTrax joukkue aikoo tuoda pakkaus mentaliteetti sovellukseen lisäämällä yhteisön johtamaan ominaisuuksia, kuten leaderboard joka näyttää kuinka pitkälle ja kuinka usein ystävien ja perheen jäsenet ovat vaeltaneet. Tämä leaderboard palkitsee aktiivista kävelijöiden ja motivoida vähemmän aktiivisia ihmisiä tekemään enemmän vaivaa lähteä kävelylle kanssa, joita he välittävät eniten.

Walk koira sovellus on pyrkinyt tukemaan koirahoitola ja Koiraharrastajien maailmanlaajuisesti, ja sen käyttäjäkunta kasvaa nopeasti, kun ihmiset levittämään sanaa positiivinen vaikutus ihmisten ja eläinten keskuudessa.

"Kiitos kiitos kiitos!!! Teit minun päivä ”, sanoi Lynn sähköpostiviestin WoofTrax joukkue. ”Olen niin onnellinen, että niin yksinkertainen asia kuin kävely koirani auttaa muita eläimiä. Jatkan kävellä koirani ja kannustaa muita osallistumaan !!”

Monet WoofTrax n käyttäjät ovat kehuneet sovelluksen hyväntekeväisyys toiminnan ja liittyi sen tehtävänä on parantaa elämänlaatua pennuille ja koirille kaikkialla.

"Tämä on hämmästyttävä. Haluan kiittää teitä näin!”Sanoi Jack Kaliforniasta. ”Maailma tarvitsee enemmän yrityksiä kuin sinä.”

WoofTrax joka todella Yksi Walk kerrallaan

En tiedä mitä tekisin, jos minulla ei ollut minun koira takaani joka askeleella. Hän on syy Herään joka aamu (kirjaimellisesti, hän nousee ylös ja vinkuu klo valjetessa), ja hän jatkuvasti inspiroi minua olemaan aktiivisempi, potilaan ja antaa henkilö, joten en voi olla enemmän ansaitsee hänen antaumuksella.

Olen innoissani käyttää WoofTrax App auttaa minua priorisoida minun kävelee minun numero yksi tyttö ja kerätä rahaa poikasten samanaikaisesti. Olen ehdottomasti arvostavat, että yksi-on-one aikaa Molly, mutta tiedän monia pariskuntia, jotka näkevät koira kävelee heidän erityistä aikaa yhdessä.

Olitpa pää pois omasta tai muita huomattavia, voit tukea rakkautta ja toveruus rekisteröimällä kävelee Walk koira app suunnitteli WoofTrax.

”Ihmiset rakastavat, mitä teemme, koska se auttaa heitä saamaan terveitä, auttaa heidän lemmikki laihtua, ja auttaa yhdistyksille saamaan lahjoituksia”, Doug sanoi. ”On rohkaisevaa nähdä, kuinka monet ihmiset ovat innoissaan tästä.”