Wyzant: online-yhteisö tutorien avulla daters laajentaa taitojaan ja tekee hyvän vaikutelman

5 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: auttaminen tiellä itsensä kehittämisen, Wyzant edistää esteettömän ohjausta yhteisö yli 80000 yksityiseen tutorit. Tämä verkko-oppimisen markkinapaikka tarjoaa laajin seulottu ohjaajia maailmassa joten kuka tahansa voi oppia mitään. Ihmisen psykologiasta oikoluku, sivuston coversmore kuin 300 aihealueilta käytettävissä miljoonia kaikenikäisille oppilaille. Jos etsit toimproveyour viestintätaidot vaikutuksen päivämäärän, Wyzant helppo käyttää verkkosivuilla voi yhdistää sinut resursseja oppia julkinen puhuminen, kirjoittaminen, kielioppi, ja muita arvokkaita aiheita. Voit täyttää verkossa tai henkilökohtaista oppitunti Wyzant kasvattaa itseluottamusta ja tulla amore osaava ja vakuuttava dater.

Valmistuttuaan Princetonin, Andrew Géant ja Mike Weishuhn olleet varmoja mitä tehdä itse, joten he alkoivat ohjauksen väliaikaisena keikka maksaa laskut. Pari ymmärsi pian yksi-vastaan-yksi oppimista voisi tuntuvasti parantaa opiskelijan akateemista menestystä ja henkilökohtaista luottamusta, mutta kapealla tutorit oli vaikeuksia löytää opiskelijoita jotka tarvitsivat heidän apuaan.

load...

Vuonna 2005 Andrew ja Mikeraised $ 10.000 perheen ja ystävien aloittaa online tutorointi yritys, calledWyzant, jotta asiantuntija koulutusta laajemmalle audience.The sivuston tekee henkilökohtaisen ohjaajia helppo löytää ja yksityistunteja helppo varata.

Nämä yrittäjät createdan pääsee oppimisen markkinapaikka, jossa kuka tahansa voi poimia mitään skill.It ei ole pelkästään kirjainluokka heille - se on noin itsensä kehittämiseen. ”Yourpersonal tietoja ja taitoja voi soveltaa dating, myös”, sanoi Abigail Hunt, viestintäjohtaja varten Wyzant. ”Jos olet varmempi kuin henkilö, joka tulee selviämään, kun olet dating.”

Jo yli vuosikymmenen ajan, Wyzant yhteisöllistä ohjaajia on antanut opiskelijoille tarpeellisia taitoja kokeen suorittamista, ansaita edistäminen, vaikutuksen päivämäärä, ja saavuttaa täyden potentiaalinsa.

load...

Opiskelijat työskentelevät one-on-one Wyzant tettujen ohjaajia saada mestaruus tietyn aihealueen.

Nykyään tech käynnistyksen ylläpitää rikas yrityskulttuuri henkilöstön etuisuuksia kuten ilmainen jooga ja antoi meals.Based pois Chicagon joukkue nauttii acollaborative ja osallistavaa ilmapiiri, jossa ideat (ja koirat) ovat aina tervetulleita. ”Se on iso lievittää stressiä, kun on tämä todella makea Kultainennoutaja pad sijoittaa toimistoon,”kommentoi Abigail.

Kanssa apassion koulutuksen kehittämiselle, joukkue on edullinen ja luotettava paikka oppia ja grow.Whether haluat tulla sujuvasti toisella kielellä, joten voit puhua teidän mennessä perheelle tai learnballroom tanssia joten voit liikkua sulavasti duringyour häät tanssi, Wyzantcan apua yksilöt Gaina monenlaisia ​​elämän taitoja.

Löytää ihanteellinen Tuntisuunnitelma & luottamusta neljä vaihetta

Mikä tekee verkko-opetuksen niin houkutteleva on sen joustavuus ihmisille vaativiin schedules.Roughly puolet Wyzant opiskelija käyttäjät ovat aikuisia, jotka haluavat laajentaa taito setson omaa aikaa.

load...

Vain neljä vaihetta, voit varata tutorointi istunto jonkun kanssa, joka voi näyttää youhow kirjoittaa vakuuttava viesti, hallita julkinen puhuminen, ja yllättää tasalla muiden erityisten skills.The siteprovides yli 80000 yksityiseen ohjaajia, jotka ovat erikoistuneet eri aihealueita.For esimerkiksi Wyzant on 1000 + kirjallisesti ohjaajia joiden arvokasta apua voi varmistaa laitat paras jalka eteenpäin dating site.

”Pyrimme jatkuvasti lisäämällä uusia aiheita ja sopeutuminen vaatimuksiin aikuisten työvoimasta”, Abigail sanoi. ”Ihmisten asiantuntemus kasvaa jatkuvasti, ja niin olemme mekin.”

1. Vastaus Quick Henkilökohtainen Survey verkkosivustolla

Ensinnäkin Wyzant haluaa saada toknow sinut paremmin, jotta se voi löytää parhaat tutor tarpeisiisi. Nopea henkilökohtainen kysely kysyy omaan viikoittain saatavuus sekä oman oppimisen mieltymykset. Sinulta kysytään, mitä haluat oppia, missä haluat tavata tutor, ja päivämäärät / ajat ovat parhaita.

Vastauksesi ovat täysin vapaaehtoista, mutta suuresti hyödyllistä yhdistää sinut täydellisen ohjauksen ottelussa.

2. Valitse seulottu ohjaaja, joka vastaa tarpeitasi

Kun olet koota oman profiilin, voit käydä läpi ohjauksen profiilit, lue heidän tietonsa, ja ottaa jonkun, joka sopii tarpeisiisi. Opiskelija voi hakea sijainnin, aiheen tai tason löytää sopivaa ohjaaja omalla alueella.

Wyzant tarjoaa tutorit helpon tavan täydentää tulojaan ja jakaa tietojaan.

Useimmat ohjaajia päällä ovat professorit, opettajat tai eläkeläisiä, joiden asiantuntemusta he haluavat välittää students.Once olet löytänyt ohjaaja, joka täyttää pätevyys, voit varata ensimmäinen persoonan tai verkossa oppitunnin välittömästi.

3. Keskustelu opettajasi kanssa ja aikataulu One-on-One Lesson

Wyzant tarjoaa joustavan ohjausta system.After arvioida ja hyväksyä ohjaajan koulutus, aikataulu, matkustussäännön, ja muut olennaiset tiedot, voit värvätä heidän apuaan vain napin painalluksella.

Voit lähettää viestin ohjaaja esitellä itsesi ja pyytää oppitunnin time.The onlinebooking prosessi on kätevä, nopea ja helppo tapa saada itsellesi askeleen lähemmäs kuka haluat olla.

Jos olet todella kiire, voit käyttää sivuston Instant Book keino saada online-ohjeen nopeammin syöttämällä käytettävyystilasi ja aihe varata oppitunnin aika luotettava tutorina.

4.Lue Yli 300 aiheet henkilökohtaisesti tai online

Yksinkertaista, olet valmis aloittamaan oppimisen kohteena mieleisestäsi aikataulun. Asiantuntija tutor voi opastaa ohjelmointi, julkinen puhuminen, psykologia, kielioppi, ja satoja muita aiheita. Kaikkiaan Wyzant tutorit kattavat yli 300 aihepiirejä.

”Yksi suurimmista kasvualueita on julkinen puhuminen, kielioppi ja editointi”, sanoi Abigail. ”Nämä ovat aiheita, jotka vaikuttavat oman elämän, mutta ne voivat vaikuttaa omaan elämään, too.”

Tämä on edullinen omatoimisuus vaihtoehto daters.The ohjaajia asettaa omat hintansa, joka voi olla missä tahansa $ 15 $ 125 tunnissa, ja opiskelijat eivät maksa vasta opetus on valmis. Wyzant Good Fit Guaranteepromises että jos et rakasta ensimmäinen opetus, companywill palautamme ensimmäinen tunti ja auttaa sinua löytämään tutor, joka on paremmin sopivaksi.

Revamping Online Oppiminen helpommin & Interactive

Äskettäin Wyzant tiimi on työskennellyt kovasti uudistaa online-ohjausta alustan olla käyttäjäystävällinen ja vuorovaikutteinen. Sivusto on nyt kattava ja oppimisympäristön Webissä, jossa live video ja virtuaalitaulun.

Erityisen hyödyllistä verkossa daters on tekstieditori ominaisuus. Voit työskennellä läheisesti kirjallisesti ohjaaja, joka voi itse muokata esseitä, profiileja tai muu näyte tekstiä kirjoitat sitä. Tämä on hyvä tapa saada välitöntä palautetta kirjoittamista ja parantaa viestintätaitoja - millä tahansa kielellä.

Mukaan Wyzant, alle 0,2% oppituntia pitänyt palauttaa käyttäen hyvän istuvuuden takuu.

Olitpa haluavat kirjoittaa rakkauskirje vieraalla kielellä tai lähettää oikeakielisen viestin joku dating site, Wyzant interaktiiviset työkalut voivat varmistaa, että lopullinen luonnos on hiottu, vakuuttava ja houkutteleva.

”Joskus ihmiset tarvitsevat verkossa opastusta asiantuntija”, Abigail sanoi. ”Laitamme ihmisten yhteyttä näiden asiantuntijoiden henkilökohtaisesti tai verkossa. Meidän one-to-one onlinelearning työkalu on helpompi aikuisten kiireinen aikataulu.”

Koulun jälkeen tai työhön, kun on vapaata aikaa, voit kirjautua Wyzant ja alkaa opetella sopivaan aikaan - ja pyjama, jos haluat.

1M Lessons Valmis, monet asiakkaat kirjoittavat Kiitos

In jatko-tason tilastojen luokka, Perenthia tuntui jääneet professori ja ristitulessa monimutkaisten formulas.After saamaan F hänen ensimmäinen tentti, opiskelija halusi luopua, mutta hänen poikaystävänsä ehdotti tutor Wyzant. ”Olin skeptinen aluksi,” Perenthia kirjoitti tarkastelun Wyzant n ohjausta palveluista. ”Olen kuitenkin läpäissyt että tietenkin, ja nyt olen siirtynyt seuraavaan ja viimeinen kurssi tilastojen ansiosta paljon rukousta ja tutorini.”

Voit lukea monia tarinoita Perenthia n päälle Wyzant opiskelija arvostelua sivuMistä suosittelu jälkeen suosittelu kehuu sivuston helppokäyttöisyys ja pätevä ohjaajia.

”Voisi olla onnellisempi - tyttäreni kasvaa luottamuksellisesti, ja olemme niin kiitollisia! Olemme erittäin iloisia, että olemme harjoittanut ohjausta.” - Dianna, eli Wyzant asiakasta Kentucky

”Luulin, että se piti olla vaikea löytää Latin tutor sijaintimme koituisi auttaa lyhyellä varoitusajalla”, kirjoitti J. Päässä Tampa. ”Kokemuksemme oli täysin päinvastaista. Se oli nopea, helppo ja kätevä. Tärkeintä on, tutor meillä on erinomainen.”

Matematiikasta biisejä, Wyzant auttaa opiskelijoiden poimia erilaisia ​​taitoja joustavien, one-on-one tutorointi istuntoja. Vuonna 2015 yritys toimitti yli 1 miljoona oppitunteja opiskelijoille ympäri world.The sivuston luotettu ohjaajat voivat lisätä tietämystä ja parantaa luottamusta muutamassa viikossa.

Käytössä Wyzant, yli 80000 Kouluttajina jakamaan asiantuntemustaan ​​With You

Vuodesta 2005 Wyzant on kasvanut kaksi ohjaajia tiimin yli 100 asiantuntijaa käynnissä online verkosto yli 80000 ohjaajia. Nykyään kaikenikäisille kääntyä tämän resurssin auttaa heitä poimia hyödyllisiä taitoja ja master merkittävillä aloilla. Haluatko ässä testin tai päivämäärä, nämä henkilö opetukset voivat auttaa työskennellä tiesi towarda erilaisia ​​elämänsä päämääriä.

”Ensivaikutelma tarkoita paljon”, sanoi Abigail, ”varsinkin dating maailma. Jos saat yli oman hermostuneisuus, se avaa ikkunan, kuka olet ihmisenä. Kyse on mukava tarpeeksi itse olla todellinen keskustelu jonkun kanssa.”

Wyzant yhdistää opiskelijoiden ja opettajien on laaja-verkostoon suunnattu pääsy koulutukseen.

Helpon hakutoiminnot, seulottu ohjaajien ja edullinen verkkoaineistot, Wyzant antaa korkea kouluikäisten, opiskelijoiden, ja aikuiset keinot hallita tahansa aihe. Tämä antaa Dater enemmän tunnetta itseluottamusta ja itsekunnioitusta, joka on erittäin houkutteleva laatu hallussapitoon.