Yhdistyneen kuningaskunnan dating coach auttaa yksittäisiä naisia toipumaan myrkyllisistä suhteista ja luomaan terveempiä dating-kuvioita

14 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Isossa- Britanniassa, AnГ © Auret on saavuttanut ihmisiä ympäri maailmaa hänen emotionaalisesti viritetty ja syvällistä dating valmennus. Hän keskittyy itsensä kehittämisen valmiina asiakkaita suhteet, naisten aseman tuntea arvoinen rakkauden ja auttaa heitä rakentamaan luottamusta Dating Scene. Hänen jatkuvaa tukea ja asiantunteva opastus motivoi syviä muutoksia daters toipumassa hajoamiseen tai avioero. Henkilökohtaiset valmennusta ja universaali dating resursseja, AnГ © osakkeita impactful rakkauden ja elämän oppitunteja forsingles päin kaikenlaisia vuodelta tutkimuksissa.

Lapsuuden kokemuksia muoto jotka tulemme myöhemmin elämässä. Mitä havaitsemme muotoja rakennusaineita ymmärrystämme maailmasta. Lasten katsoa heidän vanhempansa mallintaa mitä määrittelee rakkaus ja suhteet, jotka kuljettavat ne opetukset eteenpäin parempi tai huonompi. Joskus mitä he näkevät on vaikea katsoa ohi ja voittaa.

load...

AnГ © Auret, dating valmentaja Britanniassa, empathizes singleä päin surua ja hylkäämistä.

AnГ © Auret kasvoi huonosti perhe. Hänen vanhempansa taisteli koko ajan, ja heidän kamppailunsa letemotional arvet kaikkia osapuolia. Nuori AnГ © ensimmäinen oppitunti rakastunut oli väänny aiheuttama kipu rakastava joku, joka ei palannut hänen rakkautensa. Vaikka hänen vanhempansa koskaan erosivat, heidän myrkyllinen suhdetta edelleen lähettää väreitä hädän koko AnГ © elämää.

Motivoituneita auttaa muita nousta yli trauma, AnГ © päätti ryhtyä uran sosiaalityöntekijän 90-luvun lopulla. Hän aloitti työnsä pahoinpideltyjen naisten ja lasten Lontoossa. ”Minulla tykätä naisille, jotka joutuvat vaikeita suhteita ja tilanteita”, hän sanoi. 14 vuotta, hän työskenteli uhrien fyysistä väkivaltaa ja seksikauppaa.

load...

Healing toiset kuitenkaan ei auttanut häntä parantua itseään. Kun hänen ensimmäinen avioliittonsa päättyi vuonna 2006, AnГ © tajusi, kuinka paljon hänen lapsuuden kokemukset sanelee hänen suhteensa kuvioita. Se oli sama vahingollista tarinan toista, ja se ei ollut sitä mitä hän halusi hänen elämänsä. Hän kieltäytyi vanhempiensa virheitä. Kun tekee joitakin itsetutkiskelu, AnГ © tehnyt tietoista pyrkimystä muuttaa hänen tekoja ja asenteita.

AnГ © voitti hänen ensimmäinen myrkyllisiä avioliitosta ja löytänyt jonkun ansaitsee hänen rakkautensa.

Kun hän tunsi ansaitsee rakkautta ja valmis suhteeseen, hän tapasi unelmiensa miehen. Se oli alku uuden ja paremman luvun elämässään.

Asa onnellisesti naimisissa naisen, AnГ © n painopiste siirtyi kohti auttaa singleä partaalla dating katastrofi. ”Halusin työskennellä naisiin ennen kuin ne pääsevät vakavia vaikeuksia niiden suhteita”, hän kertoi. ”Silloin rakastan sekaantua koska olen ollut molemmin puolin, ja tiedän, millaista on puolestaan ​​se ympäri.”

load...

AnГ © perustettiin hänen vuodelta coaching jakaa hänen tarinansa, hänen menestys, ja hänen rakkautensa arvot yksinäiset naiset ympäri globe.Today, hän tarjoaa intensiivisen dating valmennus ja verkkoaineistot hakevat korjaamaan treffeillä ja kehittää terve visio heidän elämänsä.

Yksityinen valmennus ylittää Dating Vihjeitä Real itsensä kehittämiseen

Voit sijoittaa itsesi ja matkasi rakastaa ottamalla AnГ © kun dating valmentaja. Hänen asiakkaistaan ​​ikä vaihtelee 34 53. Jotkut ovat eronneet jotkut eivät ole koskaan naimisissa. Mutta kaikki luottavat hänen harkittuja ohjausta johtamaan heitä suhteeseen karkeita laastaria. Ajan dating valmentaja on luonut kansainvälistä mainetta ja työskennellyt naisten Britanniassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, ja Yhdysvalloissa.

”Face-to-face työ on suuri, mutta ilmeisesti se ei ole aina mahdollista. Voin silti saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia, kun työskentelemme Skypellä tai puhelimitse ”, hän sanoi. ”Asiakkaani ovat kiireisiä, karrieerityyppinen ihmisiä, joten minun palvelut ovat täysin räätälöity niiden olosuhteiden, persoonallisuuksia, ja mieltymykset.”

Mitä rakkaus, dating ja suhteet, valmennus matka on intiimi prosessi, ja AnГ © kehittää läheiset suhteet hänen asiakkaiden. Heillä on turvallinen tila jakaa syvin haavoittuvuuksia, unelmia ja toiveita, kohtaavat niiden suurin pelkonsa ja priorisoida ja investoivat omaan paranemista.

”En voi täysin taata tuloksia, koska se on viime kädessä jokaisen asiakkaan omalla vastuulla ja riippuu niiden sitoutumisesta ja keskittyä, mutta voin taata, että jos teet työtä, et tule olemaan sama henkilö olit menossa sitä ”, hän sanoi hänen valmennusohjelmaa.

Olitpa eron jälkeisen tai ei koskaan mennyt naimisiin, AnГ © voi auttaa tunnistamaan oman virheitä ja tehdä parempia dating valintoja eteenpäin.

Yksi-vastaan-yksi strategia istuntoja, AnГ © pääsee sydämeen hänen asiakkaansa dating kysymyksiä ja antaa harkittuja analyysi siitä, miten haavoittuvia, rakentaa itsetunto, ja edistää tervettä, rakastavia suhteita. Hän antaa erityisiä palautetta ja jatkuvaa tukea naisille kriisissä. Hänen palkkio valmennus paketit tarjoavat erilaisia ​​hyödyllisiä palveluja, kuten post-date raportointitiedostoon, hätäpuhelut, laskentataulukon tehtäviä, ja suositeltavaa lukemista.

Sinkut etsivät päästä pois, AnГ © tarjoaa myös mahdollisuuden mennä VIP ajankohtana valmennus kokemus Bath, tunnettu kylpyläkaupunki Britanniassa. Hän kohtelee häntä asiakkaat spa päivä ja näyttää ne kauneimmista paikoista kotikaupunkiinsa. Naiset, jotka menevät tähän VIP kiertueella nauttia tilaisuuden hemmotella itseään ja löytää uudistumista. Ohjaten heitä sauna, AnГ © myös auttaa heitä löytämään tiensä henkilökohtaisia ​​kysymyksiä ja tarjoaa kokonaisvaltaista elämän ja rakkauden oppitunteja.

AnГ © coacheswomen miten käsitellä menneisyyden ja luoda suunnitella tulevaisuutta.

Tulevaisuuden suunnitelmat ovat yksityiset, ylellisyyttä retriittejä sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla, ja siellä on jonotuslista naiset valmiita liittymään eksklusiivisia ja intensiivinen rakkaus keskittynyt lomille.

AnГ © lähestymistapa valmennukseen on kyse menee syvälle syihin suhde kuvioita ja tutkia kestäviä, muokkaava ratkaisuja. ”On niin paljon muutakin, kuin pinnallinen vuodelta vinkkejä ja strategioita”, hän sanoi. ”Olen hyvin paljon sisäistä työtä käsitellä eikä vain lapsuudentrauma vaan myös tapa meidän kiintymystyyli ja suhde tapoja ja malleja vaikutus meidän aikuisten suhteita - etenkin kaikkein intiimi suhde.”

”Tämä tiedän varmasti - ellemme juureen, miten ja miksi me voidaan estää rakkautta elämästämme, me emme muuta rakkauden kokemuksen”, hän jatkoi. ”Tämä on hyvin jännittävää, koska voimme muuttaa todellisuutta ja kokemuksiamme - ehdottomasti emme tarvitse jäädä jumiin vanhoja tarinoita ja keskinkertainen suhteita. Se on erittäin tehokas tapa saada matkalle löytää rakkautta tai löytää rakkauden uudelleen.”

Ready for Love Podcast & Other vapauttaa resursseja Dater

AnГ © edelleen auttaa sinkkuja tullut suhde valmis Ready for Love podcast. Dating valmentaja innokkaasti jakaa hänen oman oivalluksia ja harjoittaa contemplativeconversations johtavien asiantuntijoiden kanssa suhteet ja dating.

”Näen usein ihmisiä joutumassa uuden suhteen ja se saa erittäin vakava todella pikakelaus se on melkein kuin mini-avioliitto”, hän sanoi podcast jakamisesta elämän jonkun kanssa. ”Pidä silmällä iso kuva ja todella arvioida tilannetta ja olla hyvin rehellinen itsellesi.”

Podcast ei ole ainoa vapaa dating resurssi antamat vuodelta coach.AnГ © usein lisää artikkeleita ja videoita blogissaan jakaa hänen thoughtfuladvice laajemmalle yleisölle. Dating asiantuntija kattaa aiheet, kuten luottamusta, tajuissaan dating, Breakups, mielentila, feminiinienergiaa ja rakkautta kieliä. Jokaisessa artikkelissa, hän tarjoaa kokonaisvaltaisen näkökulman siihen, mitä arvoja ja toimia johtavat rakastaa.

”Ottaa oma hämmästyttävä, mielenkiintoinen elämä” AnГ © kirjoitti artikkelin luoda elämän visio, ”on uskomattoman houkutteleva ja resonoi oikea henkilö sinulle.”

Nykyisin AnГ © on kirjoittamassa kirjaa hänen backstory ja miten hän soveltaa hänen elämänkokemuksensa hercoaching ohjelmia. Hänen tavoitteena on tehdä hänen neuvoaan saatavilla lukijoille ympäri maailmaa. ”Kirja olisi tapa ottaa itse läpi minun prosessin”, hän selitti, ”juuri kirjan muodossa.”

Kautta runsaasti resursseja, AnГ © tuo toivoa, tietoa ja itsetuntemusta sinkuille päin emotionaalisia kamppailuja. Hänen tärkein viesti on, että koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa negatiivinen treffeillä ja löytää onnen elämässäsi. ”Tiedän, millaista on olla toisella puolella, ja tuntuu niin yksin ja sekava. En koskaan unohda, kuinka vaikeaa aikaa se oli minulle ”, hän sanoi. ”Mutta nyt on täysin erilainen kokemus on onnellisesti naimisissa.”

AnГ © Antaa hänen asiakkaat Courage & Knowledge löytää onnen

Vuosien AnГ © on varmasti tehnyt vaikutuksen sinkkuja. Monia positiivisia suosittelut puhua onnistumisesta vuodelta valmentajan empaattinen valmennus tyyli. ”AnГ © on muutosjohtaminen,” kirjoitti AS valmennusta asiakas. ”Hänen hiljainen, rauhallinen, ja myötätuntoinen tapa, hän ohjaa tietoista tietenkin enemmän tyydytystä suhteita.”

Eräs entinen asiakas nimikirjaimet NB tuli AnГ © apua, koska hän oli selvästi onneton sarjavalmistettuna dater. Hänen merkkijono yhden yön suhteet satuttaa häntä luottamusta ja teki hänen epätoivoinen totta läheisyyttä. Hän tunsi, jonka pitkäaikainen suhde oli välttämätön hänelle onnea ja vielä mahdotonta saavuttaa.

”AnГ © on yksi parhaista, rakastava, ja tehokkain valmentajat olen koskaan työskennellyt.” - IH

Vaikuttavia dating valmennusta auttoi häntä ymmärtämään, että hänen asioita johtui hänen suhteensa hänen vanhempansa, ja käsitellään se oli ensimmäinen askel paranemassa. Hänellä oli rakastamaan itseään ennen kuin hän voisi olla rakastettu joku muu. HUOM kasvoi ihmisenä ja vahvistanut hänen itsetunto, joten hän ei enää anna miesten hyödyntää häntä.

Käyttää hänen sanojensa mukaan ”Työskentely AnГ © antanut minulle kestävään astiaan, jossa kohdata nämä epämiellyttäviä uskomuksia ja selvittää, mikä oli niiden takana.”

”AnГ © on poikkeuksellinen kuuntelija ja tuo rauhallinen, lempeä luottamusta jokaiseen istuntoon.” - VS

”Olen todella oppinut paljon työskennellessään kanssa AnГ ©”, kirjoitti lontoolainen nimeltään SP ”Hän on avannut maailman jopa runsaasti työkaluja ja tekniikoita, joita voidaan käyttää saamaan selvyyttä ja työskennellä kohti unelmien.”

AnГ © nauttii tiivistä naisia ​​ja niiden näkeminen kasvaa itsevarma, määrätietoinen, ja täydellinen yksilöitä. ”Olen paras työpaikka maailmassa”, hän kertoi. ”Jotkut asiakkaat ovat pitäneet yhteyttä iät ja ajat, ja se on mahtavaa olla pieni osa matkasta.”

Kaivaa syvälle istuttaa siemenet kestävälle Rakkaus

AnГ © tietää se ei ole aina helppoa toipua trauma ja nähdä oman virheitä, joten siksi hän siellä tukevat sinkkuja ja auttaa naisia ​​löytää tiensä. Kun hänen asiakkaistaan ​​panostaa itseensä ja viedä hänet oppitunteja sydämen, ne tulevat paremmin luoda visio henkensä ja houkutella oikea kumppani. Ajamalla juurta kohti suhde kysymyksiä, AnГ © tekee lähtemättömän eron rakkaus naisten elämään ympäri maailmaa.

Britanniassa dating valmentaja teacheseffective dating strategioita ja ajattelutavan yksi-vastaan-yksi valmennusta, pitkiä podcasteja ja suoraviivainen blogi posts.AnГ © koskee omia kokemuksia läpi emotionaalinen toimintahäiriö valtuuttaa naisia ​​parantua menneisyydestä ja kehittää täyttää relationships.She kertoo singleä koskaan luopua toivosta etsiessään rakkautta.

”Rakkaus on mahdollista milloin tahansa”, hän sanoi. ”Se on mitä haluan kaikki minun asiakkaat - tietää, keitä he ovat ja mitä he edustavat, ja olla rakastettu ja palvottu siitä.”