Yli 500 000 homoa on kääntynyt miellyttäviksi auttamaan heitä löytämään mielekkäitä yhteyksiä

7 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Maailman online homo dating perustuu usein hookups jotka voivat jättää sitoutuminen ajattelevia sinkkuja tunne turhautuneita. Nyt on olemassa vaihtoehtoinen: Chappy. Tämä gay dating sovellus tekee ystävällisyyttä ja kunnioitusta etusijalle jäsenten kesken ja tarjoaa polun auttaa heitä löytämään mielekäs, todellista suhdetta. Yli 500.000 jäsentä ottaa pantin kohdella muita kuin he haluavat tulla kohdelluksi, ja sen seurauksena, Chappy on tullut positiivinen, turvallinen tila homomiesten saada yhteyksiä tavalla, joka tuntuu oikealta heille.

Useimmat sitoutuminen ajattelevia ihmisiä, jotka ovat yrittäneet online dating voi usein kertoa, kun toinen henkilö on vilpillinen. Se voi olla niinkin yksinkertainen kuin ”Hei”, kun on selvästi paljon tietoa oman profiilin pyytämään mielenkiintoinen kysymys. Tai ehkä he pyytävät seksikäs kuva - kun kaikki mitä haluamme tehdä, on nähdä, jos sinulla on harrastuksia yhteistä. Yhdistäminen joku syvällä tasolla läpi dating sivustoja ja sovelluksia, mukaan lukien homo dating maailma, voi olla vaikeaa.

load...

Joskus alkaa keskustella jonkun kanssa, ja luulet siellä potentiaalia. Sitten yhtäkkiä katkeaa ilman selitystä, yleisesti tunnettu on ghosted. Mukaan Advocate, haamukuvia gay dating maailma on ongelma - suosituimpien sovelluksia, joilla on 50% todennäköisyys, että ottelu yksinkertaisesti pudota maanpinnan (vaikka viestejä vaihdetaan ja päivämäärät järjestetään).

Johtaja Brand / perustaja Sam Dumas auttaa tekemään Chappy ainutlaatuinen gay dating sovellus.

Nämä kokemukset voivat olla kipeitä ja jätä epäillä itse. Oletko se sinä, vai ovatko useimmat online daters vain hilseilevä?

load...

Onneksi vastaus on ei - se ei ole sinulle. Dating sovellus Chappy on suunniteltu tekemään verkossa homo dating kunnioittavasti, positiivinen kokemus. Kaikki jäsenet ovat velvollisia ottamaan lupauksen kohdella kaikkia sovelluksen käytön arvokkuudella he ansaitsevat tekee koko sävy sovelluksen kohtelias.

Tämä suhteellisen yksinkertainen periaate aitoja ja laji ihmisen yhteyksiä ei ole normi online dating tila tänään, mutta on jotain, että uskomme vakaasti,”sanoo Sam Dumas, johtaja Brand ja äskettäin nimitetty perustaja varten Chappy. ”Tavoitteenamme on aina ollut, ja on edelleen, tekemään dating mahdollisista homomiesten luomalla myönteinen, turvallinen paikka homomiesten muodostaa todellisen suhteita.”

Käyttäjät lupaavat kunnioittaa toisiaan

Ehkä yksi kaikkein ainutlaatuisia ominaisuuksia Chappy on, että sovellus kysyy käyttäjät lupaavat olla huomaavainen toisistaan. Sam sanoi tämä on ytimessä sovelluksen ja asettaa oikean sävyn alusta.

load...

”Tällä Chappy, uskomme, että kauneus löytyy tavalla kohdella muita. Syrjintä rodun, uskonnon, vamman, sukupuoli-identiteettiin, ikään, tai jotain muuta on ehdottomasti kielletty ”, hän sanoi. ”Käyttämällä Chappy, sitoudut hoitavalle kollega suhteen, ystävällisyyden ja rehellisyys, tuomitsematta ja tasapuolisesti.”

Chappy on ollut noin pari vuotta ja on jo nyt vaikuttaa gay dating tilaa.

”Kun olet app, siinä on kyse keskinäisestä yhteys. Meillä on pyyhkäistä mekanismi, mikä tarkoittaa sinun täytyy molemmat samaa mieltä vastaamaan. Ei-toivottujen ennakot tai kuvia; se kaikki omilla ehdoillasi ”, hän jatkoi. ”Meillä on myös tarjota käyttäjille porrastetusti, jotta he voivat valita, mitä he etsivät. Ottelu ihmiset etsivät samaa kuin sinä ja leikkaa epävarmuutta.”

Tämän seurauksena on vähemmän haamukuvia, vähemmän epäkunnioittava vastauksia, ja vähemmän satuttaa tunteita Chappy. On yksinkertaisesti paljon hauskempaa ja edistymistä dating elämään.

Monimuotoinen joukko ammattilaisia ​​kehittyy Inclusive, turvallinen tila

Vuonna 2018, tiimi Chappy tehtiin joitakin merkittäviä muutoksia tasoittaa tietä kohti laajentamista tuotemerkin. Ensinnäkin elokuussa, kaksi kolmesta perustajajäsenen, Jack Rogers ja Ollie Locke , astui alas, kun taas hallitus nimitti Sam Dumas päälliköksi Brand ja antoi hänelle toinen perustaja tila. Kolmas perustajaosakas, Max Cheremkhin pysyy pöydällä osana kiinteä siirtymisen joukkue.

Seuraavaksi joukkueen pääkonttori muutti New Yorkiin joukkue myös jäljellä Lontoossa.

”Olen rehellinen teille, luulen on paras joukkue teollisuudessa. Kun otin rooli Chappy aiemmin tänä vuonna, tunsin velvollisuus rakentaa joukkue, joka oli heijastava tuotemerkin olemme rakentamassa ”, Sam sanoi. ”Se on jotain, että Whitney Wolfe Lauma [Bumble perustaja] oli vaikuttunut minua kun aloitin ja on tarttunut minuun siitä lähtien. Sisäinen kulttuuri on selkäranka brändimme ja yhtiömme. Meillä on elinvoimainen ja ahkera joukkue.”

Chappy on tehty muutamia muutoksia, jotta käyttäjä on mukavampi käyttää.

Yhdessä ammattilaisten käynnissä brändi, Chappy rekrytoi myös optimistinen henkilöitä lähettiläiksi sovelluksen. Suurlähettiläät auttaa saamaan sana tietoa eroa sovelluksen tekee gay dating yhteisö läpi markkinoinnin ja viestinnän työtä.

Chappy on ollut noin pari vuotta, joten joukkue luottaa suurlähettiläille ja antaa toisten tietää, että on olemassa vaihtoehto ennakkoluuloja ja epäkohteliasta, joka voi tapahtua verkossa.

”Chappy on aina ollut aivan rakennettu ystävällisyyttä ja kunnioitusta gay dating. Me todella yksinään tältä osin. Muistan, kun aloitin, olin todella edistetään ja vaikuttunut, että Chappy, vasta vuoden vanha, erottui jotain syvempää ”, Sam sanoi.

Yli puoli miljoonaa ihmistä on liittynyt App

Yli puoli miljoonaa jäsentä, Chappy käyttäjäkunta on luonnostaan ​​erilaisia. Brändin sanonta on, että voit etsiä jotain söpö, voit etsiä jotain seksikäs, voit etsiä jotain vakavaa, tai voit etsiä jotain, joka on sekä söpö ja seksikäs. Nämä eivät ole fyysisiä attribuutiot on Chappy n käyttäjiä, mutta enemmän tyyppi kokemuksia he etsivät homo suhteita.

Yksi asia mitä voi tehdä on olla ääliö. Konsepti sovellus alkoi, kun joukkue järjesti useita kohderyhmien todella saada syvällistä tuntea, kuinka homomiesten suhtautuvat dating verkossa, mitä heidän henkilökohtaiset kokemukset ovat olleet ja mitä he haluavat dating sovellus.

”Tärkeintä me yritys voi tehdä, on kuunnella käyttäjiämme. Me kysyä heiltä, ​​mitä he haluavat ja mitä ne tuntuu he tarvitsevat, kun se tulee online dating ”, Sam sanoi. ”Kuulimme uudestaan ​​ja uudestaan, että miehet haluavat tilaa muodostaa homo suhteita, ei merkitty aika tai tason sitoutumista, mutta leimataan autenttisen valitettavasti niillä ei ole missään muussa verkossa tiloja.”

Chappy on yli puoli miljoonaa jäsentä, jotka tulevat eri puolilta maailmaa.

”Gay dating ei tarvitse tuntea mahdotonta”, hän jatkoi. ”Muotoilu suhteita ei ole mahdotonta. Meillä on laaja verkosto yli 500000 käyttäjiä, jotka olemme ylpeitä, jotka ymmärtävät tämän ja haluavat olla Chappy.”

Yksi tapa tiimin yhdistää jäseniä ja takaa kunnioittava ympäristö on kautta blogi. Yksi suosittu post antaa vinkkejä, miten löytää oikea kaveri 10 pyyhkäisee. Tässä vihje: sitä ei epäkohtelias.

”Jokainen väärin tai syrjivät kommentit omassa bio moderoidaan, etkä saa app. Se on melko vaikea löytää kaveri, jos et voi edes käyttää Chappy, joten tehdään kohdella muita, miten haluat tulla kohdelluksi,”artikkeli lukee. ”Olemme aina kannustaa ihmisiä olemaan avarakatseisia. Viettää jonkin aikaa katsellut poikien profiilit ja lukea heidän bios. Olet paljon todennäköisemmin onnistuneen ottelun, jos pyyhkäistä kaverit jotka sinulla on jotain yhteistä. Älä pyyhkäise vasemmalle perustuu yksi kuva; voisit olla vaille yhteyden, joka seisot testin ajan.”

Chappy: Missä ollaan kilttejä avulla voit tehdä a Connection

Se on tavallaan yksinkertainen konseptin Chappy: Olet todennäköisesti löytää joku kiinnostava, hauska ja kiltti jos olet myös mukava ihminen. Se toimi Brad ja Dom, jotka hahmottelivat Chappy polttoaineenaan romantiikkaa blogikirjoitus.

”Tapasimme oli pizza, meni pitkälle kävelylle rannalla (pimeässä Herne Bay), ja vietti yön yhdessä. Luulen Brad oli yllättynyt En juossut pois heti kun näin hänet, mutta olin aivan yhtä yllättynyt hän ei tehdä saman minulle! Varsinkin kun hän sai selville rakastan ananasta minun pizza ”, Dom kirjoitti.

”Muutamaa viikkoa myöhemmin, ja muutaman viikonloppuisin yhdessä, meillä oli puhetta, ja olen poistanut Chappy yhdessä kaikkien muiden dating sovelluksia. Olimme päättäneet aloittaa dating kunnolla ja tulla poissulkevia. Se kaikki tuntui niin luonnollista ”, hän jatkoi.

Sam kertoi meille, kuinka palkitsevaa se tuntuu kuulla tarinoita, kuten Domin, joka päivä.

”Viimeksi sain suora viesti Instagram välillä kaksi miestä kiittää Chappy vastaavia heille. Niiden nimet ovat Vaughnel ja Cam. Viime vuonna molemmat olivat hiljattain yhden ja päätti testata dating sovellus vedet ja katso, mitä ja kuka oli siellä ”, hän sanoi. ”Nopeasti eteenpäin lähes 12 kuukautta, missä he päästivät meidät heidän upea yhden makuuhuoneen Jersey City näyttää meille yksinoikeudella tarkastella, miten rakkaus näyttää ja tuntuu heille. Yhdessä onnellinen ja kiitollinen Chappy. Mikä on parempaa kuin se?”