Yli 50-vuotiaat: yhdistää brittiläiset miehet ja naiset kypsään yksittäiseen väestöön

19 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Jo hallituksen tutkimukset osoittavat, että väestö sinkkuja yli 50 Isossa-Britanniassa on kasvussa, se voi silti olla vaikeaa niille miehille ja naisille löytää sitä oikeaa. DatingOver50s.co.uk yrittää muuttaa. Sinkut voivat hyödyntää sivuston eri jäsenyyden suunnitelmia riippuen niiden tarpeita, ja joukkue etsii tulevaisuuteen mobiilisovellusta kehityksessä.

Yhdistyneen kuningaskunnan tilastokeskus, lähes 13% ihmisistä välillä 50 ja 64 asuu Englannissa ja Walesissa ovat yhden ja ei ole koskaan ollut naimisissa. Hallitus tutki ikäryhmässä, koska ne ovat asukkaat pian saavan valtion eläkkeeseen.

load...

Dating Yli 50s tarjoaa paineettomassa ympäristössä, jossa singleä voi tavata muita vanhempia daters.

Tämä prosenttiosuus on kasvanut voimakkaasti vuodesta 2002, jolloin runsaat 6% samaa väestöstä oli naimaton ja ollut koskaan ollut naimisissa. Monet muut ihmiset tässä ikäryhmässä (16%) ovat myös eronneet, mikä tarkoittaa lähes 30% Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat välillä 50 ja 64 ovat yhden - monia etsivät rakkautta.

Kuitenkin, se ei tarkoita sitä on helppo niitä täyttämään. Siksi DatingOver50s.co.uk käynnistettiin vuonna 2008. Sittemmin dating sivusto on tullut yksi suosituimmista tavoista kypsä sinkkuja yhdistää Britanniassa.

load...

Suoraviivainen alusta, joka Dating helppoa ja hauskaa

Yksi merkittävä ongelma kypsä sinkkuja on haaste online dating tekniikkaa. Ymmärtäminen vivahteita dating nykyaikana on hankalaa tarpeeksi, niin sinkkuja yli 50 ei tarvitse enää sekaannukset online dating alustan.

Dating Yli 50s on monia etuja verrattuna valtavirran dating sivustot, kuten jäänmurtajat.

Dating Yli 50s on vapaasti liittyä ja helppo aloittaa. Kun käyttäjät käyvät kotisivun, he heti nähdä iso sininen painike, jonka avulla ne voivat liittyä sivuston. Sieltä he voivat luoda profiilin ilmaiseksi. Asiantuntijat suosittelevat, että lataat houkutteleva kuva itsestäsi hymyilee ja etsii luonnollista, ei ole väärennös aiheuttaa tai korjatut kuvat. Usein ihmiset käyttävät vanhaa kuvaa, jotka voivat olla harhaanjohtavia muiden singleä. Dating Yli 50s ehdottaa käyttäjille esitellä itsensä kuin ne ovat, ja luottaa siihen, että he löytävät jonkun siellä joka rakastaa heitä siitä.

load...

Kun käyttäjät kirjoittaa vähän jotain itsestään - kuten harrastukset, arvot, ja mitä he etsivät toisen henkilön - hupi alkaa. Seuraava askel on etsiä muita sinkkuja lähellä. Simon Aldous, perustaja Dating Yli 50s, sanoi, että noin 30%: sta 40% sinkkuja, jotka käyttävät sivustoa asuvat tai lähellä Lontoossa. Hän sanoi sivusto näkee myös suuri joukko ihmisiä muista suurista kaupungeista Britanniassa, kuten Liverpool, Bristol, Redding, ja Oxford.

Ja joskus suhteet sivuston kautta ei käynnisty romansseja. Monet käyttäjät tulevat Dating Yli 50s ensin löytää ystävyyssuhteita, harrastuksiin tai luova myyntipisteistä. Mutta monet hyvät suhteet aloittaa mahdollisimman ystävyyssuhteita - jotta käyttäjät voivat pitää hauskaa ja rentoutua tietäen, että ei ole paineita hypätä liian nopeasti.

Jäsenyys suunnitelmat tarjoavat monia tapoja Yhdistä

Sivusto tarjoaa kaksi erilaista jäsenyyden kerrosta , riippuen käyttäjän tarpeista. Ensimmäinen on perus suunnitelma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda profiilin, jolla on selkeä ”sinusta” osioon ja lisää pari kuvaa.

Tutkimus osoittaa, että se on hyvä idea lisätä enemmän kuin yksi nykyisen kuvan profiiliin. Yhdessä hymyilevä kasvokuva (ilman aurinkolasit), daters tulisi harkitse kuvan, joka osoittaa heidän koko kehon ja joka antaa muiden tietää hieman enemmän heidän etujaan.

Perus jäsenyyden avulla käyttäjät voivat selata profiileja muiden sinkkuja ja lähettää jäänmurtaja viestejä. Nämä viestit ovat yksinkertainen tapa ilmaista kiinnostuksensa joku ja selvittää, jos he ovat kiinnostuneita myös.

Sinkut voi liittyä Dating yli 50-vuotiaat ilmaiseksi ja alkaa etsiä tulitikut heti.

Päivittää, perus jäsenet voivat luoda täysjäsenyyttä, joka on monia lisäetuja. Tärkeintä on, täysjäsenyyttä voit keskustella muiden kypsä singleä, jotka kiinnostavat sinua - uusia ystävyyssuhteita ja mahdolliset päivämäärät.

Myös täysi jäsenet voivat nähdä, kuka on kirjautunut hänen profiilinsa ja jopa jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan kanssa suuren yhteisön kautta päiväkirjamerkintöjä. Merkinnät voivat auttaa tuomaan huomiota käyttäjän tiedot sekä auttaa muita tutustua heihin paremmin.

Koska sivusto on niin pitkä historia menestys, sen jäsenet luottavat sen yhteyksiä, jotka muuten voi olla vaikeaa nykymaailmassa. Näennäisesti vähemmän ihmisiä tunne mukava silmiinpistävää asti keskusteluja kiinnostava ja houkutteleva vieraita henkilökohtaisesti, kypsä daters tarvitsevat paikka tavata mukavasti.

Dating Yli 50s työskentelee Mobile App Palvelun laajentamista

Koska ikääntyneiden singleä kasvaa Britanniassa, Dating Yli 50s jatkossakin keskeinen väline heitä löytämään ystäviä ja luoda mielekkäitä suhteita. Vaikka Dating Yli 50s on yksi vakiintunut niche dating sivustoja alueella, joukkue ei aio levätä laakereillaan.

Simon sanoi he parhaillaan luomassa mobiilisovellusta, joka täydentää sivuston, koska enemmän ihmisiä alustan kohdennettuja väestörakenteen käyttävät älypuhelimet kaikkialla ne menevät.

Dating Yli 50s voidaan edelleen käyttää mobiililaitteessa, mutta sovellus tekee vielä helpottaa käyttäjien navigoida alustan, katso yksi ottelu, ja vaihtaa viestejä. Se on iso projekti, joten Simon sanoi hän odottaa sitä ottamaan vielä vuoden tai puolentoista vuoden. Hän sanoi kuitenkin päätavoite on aina auttaa ihmisiä löytämään toveruutta.