Ystävyys avioeron jälkeen 50-luvulla - 9 tapaa miehille ja naisille aloittaa

20 huhtikuu 2019

Olimme hänen autonsa, kun hänen matkapuhelin soi. Sitten tuli tahtomattaan salakuuntelija yhdelle puolelle kiivas keskustelu. Ennen minun hyvin silmissä, tämä mies muuttui Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde. Hän lähti ystävällinen ja miellyttävä vihainen ja kiihtynyt. Olisin anteeksi itseäni antaa hänelle joitakin yksityisyyttä, mutta jäi loukkuun matkustajan paikalla. Kun hän ripustaa, hän pahoitteli ja sanoi, että jopa 10 vuoden ajan hänen avioeronsa, hänen ex-vaimonsa silti sai hänet hulluksi. Me molemmat yrittäneet olankohautuksella se pois, mutta päivämäärä flatlined.

Dating missään olosuhteissa voi olla ahdistusta aiheuttavia, mutta ihmisille, jotka ovat käyneet läpi avioeron, se voi jopa tuntua pelottava. Reentering Dating Scene eron jälkeen tekee usein jopa kaikkein luottavainen ihmiset tuntuu itsetietoinen seitsemäs -koulun yläasteen tanssia.

Saatat olla enemmän kuin vähän ruosteessa, jos olet juuri aloittamassa päivämäärän uudelleen, mutta nämä käytännön vinkkejä (sekä miehillä että naisilla) voi helpottaa siirtymävaihetta.

load...

1. Hoida itseäsi menneistä loukata tai suututtaa

Avioero voi jättää syvät haavat, tuskallisia muistoja tai tunteita pettämistä. Jos sinulla on syvä, jäljellä tunteita, kysy tukea tukea oman paranemista. Vaikka tämä voi kestää jonkin aikaa, se antaa sinulle etu, että valmis terve suhde joku uusi.

2. Aloita tuoretta näkökulmaa

Ei ole väliä, mitä on tapahtunut menneisyydessä, tämä on mahdollisuus aloittaa alusta. Poimia olennaiset viisaus aiemmista suhteista, mutta jätä syyllisyyttä, häpeää, ja kyynisyyttä oman taustapeili.

Avioero voi usein saada ihmiset tuntemaan olonsa katkera, mutta yritä katsot lasin (alias uuden elämän) puoliksi täynnä.

load...

Jos näet mahdollisuuden päivämäärän uusi seikkailu, se voi auttaa sinua selata mitään pelkoa.

3. Kuvaannollisesti Älä vie Ex päivämäärät

Talking lakkaamatta noin ex joko myönteisesti tai kielteisesti voi olla todellinen kuhina-kill. Moni päivämäärä on pilalle haamut exes ohi. Kun olet treffeillä, tarkkailtava henkilö olet kanssa ja välttää ruminating menneiden rakastaa. Sinulla molemmilla on paljon parempaa aikaa.

4. Pysy kaukana Rebound Ihmissuhteet

Päivämäärän useita ihmisiä ennen hyppäämällä yksinoikeuden. Se voi olla houkuttelevaa päästä mukaan hyvin nopeasti sen jälkeen hajoamiseen tai avioero. Haluat ehkä täyttää tyhjän tilan elämässäsi tai näyttää ex että voit silti houkutella uuden kumppanin. Tämä on harvoin hyvä idea. Muista kemia ei aina osoitus yhteensopivuus, joten haluat varmista, että tiedät mitä olet päästä.

5. Kokeilla uusia asioita

Jos on kulunut pitkä aika, kun olet ollut aktiivinen Dating Scene, saat todennäköisesti huomaamaan, että moni asia on muuttunut. Jos viimeinen päivämäärän meni oli vanhempi kävelyttää, on epätodennäköistä että olet nykyisen asioita, kuten online dating. Kun tämä on sanottu, jos olet valmis kokeilemaan, juuri voi löytää se on helpompaa kuin koskaan tavata uusia mahdollisia kumppaneita.

Astua ulos laatikosta ja tehdä joitakin asioita, jotka eivät kuulu dating mukavuusalueen.

load...

Yrittää uusia asioita myös sitä dating ulkopuolella oman tyyppiä. Monet miehet ja naiset ovat mieltymys tietynlainen henkilön he tuntevat vetovoima, varsinkin kun kyse on fyysisiä ominaisuuksia. On mielenkiintoista nähdä, miten usein ihmiset kallistua kohti joku näyttää tai käyttäytyy kuten esim. Jos sinulla on malli epäonnistuneet suhteet, tämä on täydellinen aika tutkia vaihtoehtoja. Saatat olla onni tavata jonkun, joka on parempi sovi sinulle, vaikka et olisi ajatellut niin ensi silmäyksellä. Halukas näyttää hieman syvemmälle.

6. Vältä Päivämäärät Maksa Sins of Your Ex

Ole tietoinen tai saatat heijastaa uskomukset, vihaa tai kipua menneistä suhteeseen jollekin uudelle. Jos esimerkiksi uskot miehet epäluotettavia tai naiset ovat liian emotionaalisia, saatat ylireagoida jotain viaton uusi dating kumppani sanoo tai tekee. Älä odota niiden olevan täydellisiä tai odottaa niitä väärin vääryydet menneistä suhteista. Uusi henkilö elämässäsi ansaitsee aloittaa puhtaalta pöydältä.

7. Tutustua uusiin ihmisiä ilman Kyselevät

Jälkeen epäonnistunut suhde, olet päättänyt saada se tällä kertaa. Tämä voi aiheuttaa kohtuuttomia paineita orastava romanssi. Et halua satuttaa uudelleen, niin saatat olla kiusaus laittaa mennessä läpi tiukan linjan kuulusteluissa joka tuntuu enemmän kuin työhaastattelu kuin keskustelun. Voit oppia paljon kuuntelemalla ja tarkkailemalla kun asiat etenevät luonnollisesti. Se vie aikaa saada tietää jonkun, ja se kannattaa investointi.

8. Keskittyä hauskanpitoon

On tärkeää muistaa, dating on tarkoitus olla hauskaa. Älä SAP All ilon pois sitä overanalyzing jokainen pieni asia tai yrittää selvittää, jos joku on täydellinen ottelu, kun ensin tavata. Siellä on aika lajitella kaiken tämän jälkeen olet tuntemaan toisensa paremmin.

Lopussa päivä, dating on tarkoitus olla hauskaa, joten vain nauttia itse!

9. Älä anna pelon pitää sinut takaisin

Vaikka se on luonnollista, että jotkut pelkäävät, että tunne on aina esteenä rakastaa. Monet asiat Pelkäät koskaan toteudu ja pelko voi pitää sinut jumissa kiima. Ansaitset löytää onnen ja olet todennäköisesti löytää se, kun alkaa vuorovaikutuksessa kaikkien näiden kiehtovia ihmisiä vastakkaista sukupuolta.

Tämä on uusi luku Your Life, joten ota Leap!

Jälkeen joitakin alustavia epäröinnin noin saada takaisin dating peli, saat todennäköisesti mielestään on hyvin palkitsevaa. Ottaa vauvan askelia alussa, jos haluat, ja yrittää välttää tuo koettu matkatavaroiden kanssa pidät seuralaiseni teki. Älä odota liian kauan päästä takaisin sinne, vaikka, koska maailma on täynnä uusia ihmisiä tavata. Vaikka se saattaa tuntua se nyt, elämäsi ei ole ohi vain, koska et ollut läpi avioeron.

Valokuva lähteet: medicalnewstoday.com, davemhuffman.com, huffpost.com