Zoe - dating-sovellus, jossa naiset voivat löytää naisia ja olla yhteydessä moderniin lgbtq-yhteisöön

10 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Tällä Zoe sovellus on suunniteltu olemaan virkistävä digitaalinen dating kokemus lesbo ja bi-naisten. Syvällistä matching ja informatiivinen persoonallisuus testit, Zoe tarjoaa huippuluokan dating ja sosiaalisen verkostoitumisen työkaluja singleä ympäri maailmaa. Ja vaikka homo dating teollisuus tulee täynnä kilpailijoita, Zoe tiimi pyrkii tekemään siitä go-sovellus jokaista queer naisen. Zoe yhdistää käyttäjien samanmielisten kumppaneita, jotka ymmärtävät haasteisiin nykyaikaisten LGBTQ vuodelta ja haluavat löytää parempi tapa yhdistää.

Kun se tulee lesbo dating sovelluksia, alan trendit korosta ankara totuus - menestys on ylämäkeen taistelu. Monet kehittäjät halusivat luoda laaja vuodelta sovelluksia, joita kuka tahansa voi käyttää sen sijaan, että keskitytään tiettyyn yhteisöön daters. Joka johti yhden tech kirjoittaja muutama vuosi sitten kuvaamaan sietämättömän odottamaan pitkään oikean istuvuuden lesbo dating sovellus.

load...

”Meille queer naisille, se on ollut pitkä, yksinäinen punnertaa seurustelusta palveluja, jotka eivät ole aivan saada meidät - huolimatta saada mausteina runsaalla pyytämättä mГ © nage Г trois ehdotuksia.”, Hän kirjoitti.

Mutta se oli silloin, ja nyt, sovellus nimeltään Zoe yrittää täyttää tätä tarvetta läpi virkistävän ottamaan huitaista vasempana pyyhkäise oikealle ominaisuus, joka sisältää mukaansatempaavaa persoonallisuustesteistä. Mukaan Eva Blahová, että Zoe joukkue, sen jäsenmäärä kasvaa dailyand sisältää jo 500000 rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa.

load...

”Yli 1500 uutta käyttäjää rekisteri päivittäin. Useimmat perustuvat Yhdysvalloissa, lähes 50% on 18-24-vuotiaita ja 35% 25-34-vuotiaana demografinen ”, hän sanoi.

Nämä nuoret käyttäjät ovat nähneet dating sovellus teollisuus kasvaa lapsenkengissään, mutta useimmat tarjoukset markkinoidaan laajemmin heteroväestöä tai kaikenlaisten daters. Lesbo ja biseksuaali vain sovellukset ovat pienempiä markkinarako. Siksi Eva sanoi hän uskoo Zoe on niin tärkeä.

Tiimi Zoe yrittää rakentaa sen toiminnallisuutta enemmän ominaisuuksia yhdistää käyttäjät toisiinsa - ja LGBTQ yhteisö - syvemmällä tasolla. Se antaa heille mahdollisuuden löytää ystävyyttä, ymmärrystä tai rakkaus omilla ehdoillaan - heidän persoonallisuutensa oppaana.

Ominaisuuksiin kuuluu Oivaltava kysymyksiä ja yhteensopivuus Ratings

Zoe allekirjoitus ominaisuudet ovat sen kyselylomakkeita, jotka kattavat kolme aluetta - dating, elämäntapa, ja hauskaa. Näiden kyselyjen tarkoituksena on paitsi auttaa käyttäjää selvittää enemmän itsestään, mutta myös täyttää profiilinsa tarvittavat tiedot.

load...

”Pyydämme käyttäjien kysymyksiin välillä pyyhkäisee luoda henkilökohtaisempaa profiileja”, Eva sanoi. ”Kun se tulee rekisteröitymisestä olemme julkaisee uuden päivityksen, joka tekee aloitusvaiheen erittäin helppoa ja nopeaa. Voit rekisteröityä sähköpostin, Facebookin tai Instagram, ja sen jälkeen lyhyen esittelyn, olet valmis aloittamaan selaaminen profiileja. Liu'uttamalla oikealle, jonka käyttäjä, pyyhkäisemällä vasemmalle kulkea. Kun siellä on keskinäinen vetovoima, se on ottelu, ja voit alkaa keskustella.”

Zoe persoonallisuus testit perustuvat prosenttiosuudet ja enemmän käyttäjiä on yhteistä, sitä suurempi prosenttiosuus ja ottelu korko on. Eva tavoitteena oli luoda kutsuva, interaktiivinen sovellus, joka erottui muista markkinoilla.

AppGrooves, sivusto, joka analysoi käytettävyys sovellukset, antoi Zoe 4.5 out of 5 rating. Käyttämällä ainutlaatuista algoritmia, sekä satoja tunteja tutkimusta, AppGrooves löytyi Zoe ”helppo käyttää ja avulias ja mukava käyttöliittymä.”

Zoe sai tähtien luokitus Google Playsta sen intuitiivinen käyttöliittymä ja helppokäyttöisyys.

Sivuston toimittajat kiitti myös Zoe persoonallisuustesteistä koska ne mahdollistavat käyttäjien nähdä, miten ne sopivat muiden kanssa ennen liittämistä. He huomauttavat myös, että käyttäjät saavat prosenttiosuutta ominaisuus, koska se antaa heille selkeä kuva siitä, kuinka paljon ne voivat olla yhteisiä mahdolliset vastineet. AppGrooves tiimi arvostaa Zoe keskusteluominaisuus kotoisin sitä yrityksenä suojella käyttäjiä roskapostilta ja ihmisiä, jotka haluavat enemmän vähäpätöisiä. Zoe käyttäjät voivat vain keskustella, kun molemmat käyttäjät hyväksyvät, että heidän yhteys on molemminpuolista.

Kun se tulee Zoe persoonallisuustesteistä, käyttäjät saavat tapa kysymyksiä esitetään ja miten ne voivat johtaa syvällisempää keskustelua. Go Magazine kirjailija Dayna Troisi löysivät kysymyksiin tarjotaan oivalluksia et voi löytää muualta.

”Kyllä, Zoe on persoonallisuus, ei vain app. Ajattelen häntä kuin lesbo versio Siri tai Alexa. Myös 'Personality Check' että voit täyttää - se kysyy ovat optimistisia tai pessimistisiä, idealisti tai materialisti, ajoissa tai aina myöhässä, jne Zoe tarjoaa myös kyselylomakkeen hyvin konkreettisiin kysymyksiin vastaamaan paremmin sinut Sapphic ottelu.”

Zoe keskittyy kysyy hauskaa, kyllä ​​tai ei kysymyksiin. Kun täytetyt lomakkeet on tehty, käyttäjät voivat pyyhkäistä läpi sovelluksen ja nähdä, miten muut naiset vastasi. Joka antaa heille välitöntä palautetta, kuinka he sopivat yhteen muiden naisten. Zoe on ilmainen ja maksettu jäsenyys suunnitelmia ja myös sovelluksen sisäiset ostokset.

Lisääntyvä mahdollisuuksia tehdä kestäviä asiakassuhteita

New York Magazinen Amy Sohn kirjoitti hänen ystävänsä Alexandra päättää antaa online dating laukauksen , koska hän oli kyllästynyt käsittelevät samaa vanhaa lesbo dating kohtauksia hänen alueella.

”Mitä muuta aion tehdä - mennä Henrietta Hudson, jossa tytöt haukkuvat toisiaan tai Starlight, jossa kaikkien 21 ja näyttää viime Sarah Lawrence Grad kuka luennoimaan sinulle semioottiseen teoria? Ajattelin, että jos katsoin ulkopuolella eri klikkien, tapaisin kokonaan uusi allas ihmisiä”Alexandra sanoi.

Tutkimukset osoittavat, että Alexandra ei ole yksin ja että monet ihmiset dating ulos ärtymys tyypillinen Dating Scene. Mukaan Pew Research Center, yli 15% aikuisista sanovat, että he ovat käyttäneet mobiili dating sovelluksia tai online dating alustoja ainakin kerran polttoaineen etsiessään rakkautta.

”Meidän arvot perustuvat ystävällisyys, iloa, yhteyden, joka itse, osallisuutta, ja myönteinen lähestymistapa,” Eva Blahová, että Zoe joukkue

Eva ymmärtää tämän tarpeen dating keinona lähestyä rakkauden eri näkökulmasta. Siksi hän seisoo takana Zoe arvoja ja toteaa, että käyttäjät arvostavat mahdollisuutta tavata samanhenkisiä yksilöitä.

”Meidän arvot perustuvat ystävällisyys, iloa, yhteyden, joka itse, osallisuutta, ja myönteinen lähestymistapa”, Eva sanoi.

Hän kertoi yksi hänen suosikki suosittelut meille: Pari UK, jotka tapasivat ja putosi syvästi rakastunut kiitos Zoe. Se on tarinoita, jotka vahvistavat Zoe suurempaa tarkoitusta.

”Yksi käyttäjiä Britanniassa sanoi hän tapasi läsnä tyttöystävä Zoe sovellus ja että hän ei ole koskaan ollut niin onnellinen elämässään. Kun he tapasivat ensimmäistä kertaa he olivat molemmat todella hermostunut, mutta he puhuivat tuntikausia - ja ne juuri muuttanut yhdessä,”Eva sanoi. ”Kuulo tällaiset tarinat tekee minut onnelliseksi ja ylpeitä työstämme, koska se osoittaa, Zoe täyttää tavoitteensa - luomassa tosielämän yhteydet.”

Team nähtävyydet ovat Set Becoming # 1 LGBTQ App for Love

Zoe luotiin niin lesbot ja bi-naisten voisi olla helpompaa aikaa löytää toisiaan kuin he tekevät eniten vuodelta sovelluksia, jotka eivät keskity yhteisön. Kun se tulee luoda oikeanlainen tiimi auttaa saattamaan sen vision, Eva tietää, että osallistava, innostavan työympäristön on elintärkeää. Se on myös yksi avaimista Zoe menestyksen.

”Olemme monipuolinen joukko ihmisiä, jotka ovat joustavia, kun on kyse toiminnan suunnittelussa”, Eva sanoi. ”Tiimimme sisältää nuoret opiskelijat, äidit vauvoille, ja eläkkeellä olevien naisten työtä kotoa. Meidän kehitys on tiiviisti sidoksissa tuotteen ja tukiryhmiin.”

Zoe joukkue on tehtävä, jotta top-alusta naiset hakevat naisia.

Yhtiön suurin osa on sen tukiryhmän koska Zoe haluaa tavoittaa käyttäjiä puhuessaan heidän kieltään. Pääkonttori sijaitsee Prahassa, joka on syntymässä käynnistyksen kohde Euroopan sydämessä.

Tutkimus tukee Zoe omistautuminen monimuotoisuutta. Maailmanlaajuinen tutkimus organisaatioiden vähintään yhden naispuolisen hallituksen jäsen totesi, että ne organisaatiot, saatiin johdonmukaisesti paljon suurempia tuottoja. Toisin sanoen, monipuolinen joukkueet osoittautunut johdonmukaisesti älykkäämpiä.

Zoe suunnitelmia käyttää kyseistä aivokapasiteetti luoda uusia, suosittuja ominaisuuksia tulevina vuosina ja kiinteytyä asemaansa alkuun sovellus LGBTQ rakkautta, ja sovelluksen tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä se tukee edelleen LGBTQ yhteisöä ja luoda enemmän mahdollisuuksia rakkautta kukkia. Eva sanoi hän on ylpeä siitä, että osa yhtiön kasvua, joka luo enemmän yhteyksiä varten alipalvelluille yhteisö lesbo ja biseksuaali sinkkuja.